Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, aregli92 είπε

Γεια σας, είμαι για ΕΛΔΥΚ αλλά το σημείωμα κατάταξης αναγράφει οτι αν δε με δεχτούν στην ΕΛΔΥΚ τότε θα κατατάχθω στο Δ σώμα στρατού ή στο ΑΣΔΕΝ, μπορεί κάποιος να μοθ εξηγήσει ποια σώματα είναι αυτά? Ευχαριστω

δ σωμα στρατου ειναι εβρος ξανθη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Asevastos είπε

Μια ερώτηση: θέλω να μπω τον Σεπτέμβριο στρατό, πόσο καιρό πριν πρέπει να πάω να παύσω την αναβολή μου;

Δεν υπαρχει σεπτεμβριος, πλεον οι εσσο ειναι Αύγουστο και Νοέμβριο

2 λεπτά πριν, engfirm17 είπε

Δεν υπαρχει σεπτεμβριος, πλεον οι εσσο ειναι Αύγουστο και Νοέμβριο

Σωστά, τον Αύγουστο εννοούσα. :) 

17 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Σωστά, τον Αύγουστο εννοούσα. :) 

καπου ελεγε ημερομηνιες, δε θυμαμαι ομως..

σιγουρα τα εχει στο ρουφ, οποτε δε πας τη πεμπτη απο κει να τη κοψεις κι ολας?

Σήμερα έκοψα την αναβολή μου για να μπώ Ιούλιο ΠΑ... Στο site της στρατολογίας όμως (stratologia.gr) λέει οτι ακόμα έχω αναβολή, ξέρετε κάθε πότε το ανανεώνουν;

10 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

καπου ελεγε ημερομηνιες, δε θυμαμαι ομως..

σιγουρα τα εχει στο ρουφ, οποτε δε πας τη πεμπτη απο κει να τη κοψεις κι ολας?

Ναι θα περάσω από βδομάδα να τη κόψω μάλλον. Ευχαριστώ

48 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά είμαι 95% σίγουρος ότι είναι μέχρι 30 Απρίλη κανονικά. Παρά τ'αύτα, ενδέχεται να προβλέπεται να ζητήσεις να μπεις Αύγουστο.

• Sad 1

5 ώρες πριν, basilis222 είπε

Είμαι τρίτεκνος και έβγαλα χαρτί οικογενειακής κατάστασης για γενική χρήση, λέτε να μην το δεχτούν;

Το για γενική χρήση είναι αυτό που είναι πολλές σελίδες, κατί του τύπου μια σελίδα ανά τέκνο;

Γιατί ήμουν στη στρατολογία τις προάλλες και μπροστά μου ήταν ένα παλικάρι που τους έδωσε ένα τέτοιο και του είπε η κοπέλα ότι πρέπει να ζητήσει ένα συγκεκριμένα για στρατολογική χρήση το οποίο είναι μία σελίδα σε μορφή κειμένου και λέει συγκεκριμένα πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Adramelch είπε

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά είμαι 95% σίγουρος ότι είναι μέχρι 30 Απρίλη κανονικά. Παρά τ'αύτα, ενδέχεται να προβλέπεται να ζητήσεις να μπεις Αύγουστο.

Με στενοχώρησες, ισχύει αυτό που λες, ως σήμερα ήταν... Μέχρι και τέσσερις μήνες πριν το μήνα κατάταξης. Οπότε τώρα πάω αναγκαστικά για Νοέμβριο...

Επεξ/σία από Asevastos

3 ώρες πριν, Asevastos είπε

Ήταν εως 30 Απριλιου. 
Κάνε αίτηση άμεσης καταταξης (ετσι λεγεται). Ωστε να μπεις Αυγουστο. Δεν εγκρινεται παντα αλλά μερικές φορές ναι αν εισαι τυχερός. Δεν ξερω τωρα αν πρεπει να επικαλεστείς και καποιον λόγο, εαν ναι σκαρφίσου κάτι σχετικά σοβαρό. 

Παιδια ρωτάω πάλι σε stratologia και katataxi.gr τώρα εμφανίζει στοιχεία μόνο για όσους είναι να μπουν με την Β ΕΣΣΟ σωστά? Ειδάλλως απλά ταχει όλα κενά και λέει δεν εισαι προγραμματισμένος για την εσσο που ακολουθει (έτσι έλεγε όταν εβαλα τα στοιχεία μου να δω τι έγινε με την αίτηση διακοπής μου για Αυγουστό που ηθελα που τους εστειλα πριν καμια βδομάδα). 

• Like 1

4 ώρες πριν, mardavoreal είπε

Σήμερα έκοψα την αναβολή μου για να μπώ Ιούλιο ΠΑ... Στο site της στρατολογίας όμως (stratologia.gr) λέει οτι ακόμα έχω αναβολή, ξέρετε κάθε πότε το ανανεώνουν;

Το σύστημα δεν ενημερώνεται κατευθείαν με το που κόψεις την αναβολή. Εξάλλου δεν έχει μπει ακόμα η σειρά του μαϊου (Γ ΕΣΣΟ)

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιος αλλος θα ναι στο blue star 2 που φευγει απο πειραια τη δευτερα 6 μαη στις 19.00?

θα φερω επιτραπεζια τσεπης ;)

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Neoss είπε

Παιδια ρωτάω πάλι σε stratologia και katataxi.gr τώρα εμφανίζει στοιχεία μόνο για όσους είναι να μπουν με την Β ΕΣΣΟ σωστά? Ειδάλλως απλά ταχει όλα κενά και λέει δεν εισαι προγραμματισμένος για την εσσο που ακολουθει (έτσι έλεγε όταν εβαλα τα στοιχεία μου να δω τι έγινε με την αίτηση διακοπής μου για Αυγουστό που ηθελα που τους εστειλα πριν καμια βδομάδα). 

•  

Εγώ την είχα κόψει πολύ νωρίς, και μου γράφει πάντα "είστε υπόχρεος με την Γ ΕΣΣΟ (Αύγουστος) κλπ..." 

Επεξ/σία από engfirm17

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...