Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα

για αναβολή λόγω ιατρικών λόγων πάω πριν την κατάταξη στο φρουραρχείο με χαρτί γιατρού μόνο; Χρειάζεται κάτι αλλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα, 

Ωσ δικαιουχος μειωμενης θητειας, στο χαρτι κατάταξης ζηταει να φερουμε το αντίστοιχο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση.

Το θεμα ειναι οτι απο τη δημοτική αρχή,οπως λενε, το δινουν μετα την καταταξη μας στην πρωτη μας αδεια αρκει να παμε με τον γονεα και την στρατιωτική ταυτότητα.

Ειχε κανεις το ίδιο θεμα;

2 ώρες πριν, ThReSh είπε

Γνήσιοι ΔΥ στο Στρατό! :D

τους εχουν περασει προ πολλου. τωρα τις παιζουν με τους δημοτικους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, thekostis04 είπε

Καλημέρα, 

Ωσ δικαιουχος μειωμενης θητειας, στο χαρτι κατάταξης ζηταει να φερουμε το αντίστοιχο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση.

Το θεμα ειναι οτι απο τη δημοτική αρχή,οπως λενε, το δινουν μετα την καταταξη μας στην πρωτη μας αδεια αρκει να παμε με τον γονεα και την στρατιωτική ταυτότητα.

Ειχε κανεις το ίδιο θεμα;

Βλακειες σου λενε. Το εβγαλα πριν τη Μεγαλη Βδομαδα στο δημο χωρις προβλημα και παρουσιαζομαι 7 Μαιου. 

Πιεσε τους να στο βγαλουν γτ αμα περιμενεις την αδεια της ορκομοσιας για να το παρεις, μεχρι να γυρισεις και στο στρατοπεδο, εφυγε ο 1 μηνας. Μεχρι να κατατεθουν τα χαρτια, να τα στειλουν, να τα ελεγξουν κτλ κτλ, καταλαβαινεις οτι θα σου αργησει η μεταθεση. 

Επεξ/σία από Μάκαρος

πηγα σημερα στο ρουφ και ρωτησα για να μου δωσουν το χαρτι που μου πληρωνουν τα εξοδα για το καραβι και μου ειπαν να παω στο 700ΣΕ το εψαξα στο internet και ειδα οτι ειναι εργοστασιο για της αρβυλες σιγουρα πρεπει να παω εκει?

παιδια παροουσιαζομαι λημνο καρδαμηλα δημητριου λιβαδοχωρι πηρα σημερα τα εισητηρια απλα αμσ ειπαν αν απρουμε τηλεφωνο να δουμε πωσ θα γινει με τα δρομολογια γιατι μπαινω τριτη εγω απλα δεν εχει δρομολογιο δευτερα και τριτη ειναι 4 η ωρα το μεσημερι εχει βρει κανεις λυση η απλα καμια επικοινωνια αμα γνωριζει

βασικα παιδια μιλησα με ειπαν η ελα κυρικαη και θα σε φιλοξενησουμε η ελα τριτη οταν φτασει απλα το πλοιο φτανει 20,30 στο νησι και καμια 9,30 θα ειμαι στρατοπεδο το βραδυ εσεις τι προτεινετε να κανω σε θεμα να ειμαι κομπλε να βρω και ρουζχισμο στα μετρα μου

3 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Βλακειες σου λενε. Το εβγαλα πριν τη Μεγαλη Βδομαδα στο δημο χωρις προβλημα και παρουσιαζομαι 7 Μαιου. 

Πιεσε τους να στο βγαλουν γτ αμα περιμενεις την αδεια της ορκομοσιας για να το παρεις, μεχρι να γυρισεις και στο στρατοπεδο, εφυγε ο 1 μηνας. Μεχρι να κατατεθουν τα χαρτια, να τα στειλουν, να τα ελεγξουν κτλ κτλ, καταλαβαινεις οτι θα σου αργησει η μεταθεση. 

Μου εδωσαν κανονικό πιστοπ γιατι για το αλλο χρειάζεται η στρατιωτικη ταυτοτητα κτλ. Οπως και την αιτηση που θα καταθεσω τοτε.

Και απο γνωστους που ρωτησα την ιδια διαδικασία μου ειπαν οτι ακολουθησαν, τεσπα θα κανω ενα τηλ στη στρατολογια την Πέμπτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, thekostis04 είπε

Μου εδωσαν κανονικό πιστοπ γιατι για το αλλο χρειάζεται η στρατιωτικη ταυτοτητα κτλ. Οπως και την αιτηση που θα καταθεσω τοτε.

Και απο γνωστους που ρωτησα την ιδια διαδικασία μου ειπαν οτι ακολουθησαν, τεσπα θα κανω ενα τηλ στη στρατολογια την Πέμπτη

Τι να σου πω. Εγω το εβγαλα χωρις στρατιωτικη ταυτοτητα, ουτε καν το χαρτι καταταξης. Απλα πηγα, τους ειπα οτι θελω ενα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης για στρατολογικη χρηση και σε 2 εργασιμες το ειχα στα χερια μου σε 2 πρωτοτυπα αντιγραφα. 

Επεξ/σία από Μάκαρος

6 λεπτά πριν, basilis222 είπε

Είμαι τρίτεκνος και έβγαλα χαρτί οικογενειακής κατάστασης για γενική χρήση, λέτε να μην το δεχτούν;

Η λογικη λεει οτι πρεπει να ειναι για στρατολογικη χρηση αφου θες να το χρησιμοποιησεις για τη θητεια σου. Βεβαια κανε και ενα τηλ στο Ρουφ να σου πουν, δεν χανεις κατι. 

Γεια σας, είμαι για ΕΛΔΥΚ αλλά το σημείωμα κατάταξης αναγράφει οτι αν δε με δεχτούν στην ΕΛΔΥΚ τότε θα κατατάχθω στο Δ σώμα στρατού ή στο ΑΣΔΕΝ, μπορεί κάποιος να μοθ εξηγήσει ποια σώματα είναι αυτά? Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση: θέλω να μπω τον Σεπτέμβριο στρατό, πόσο καιρό πριν πρέπει να πάω να παύσω την αναβολή μου;

Επεξ/σία από Asevastos

38 λεπτά πριν, aregli92 είπε

Γεια σας, είμαι για ΕΛΔΥΚ αλλά το σημείωμα κατάταξης αναγράφει οτι αν δε με δεχτούν στην ΕΛΔΥΚ τότε θα κατατάχθω στο Δ σώμα στρατού ή στο ΑΣΔΕΝ, μπορεί κάποιος να μοθ εξηγήσει ποια σώματα είναι αυτά? Ευχαριστω

Δ σώμα στρατού είναι το στρατηγείο στην Λάρισα αν δεν κάνω λάθος. ΑΣΔΕΝ την ξέρω καλά απο την θητεια μου στην 96 ΑΔΤΕ είναι η ανώτατη στρατιωτική διοίκηση εσωτερικού και νήσων και πας προς ανατολικό Αιγαίο, μεριά. Επειδή ειμαι περίπου 25 χρόνια περίπου πολίτης κλάση 94 ας πει και κανένας άλλος συμφορουμητης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...