george1703 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Ξέρουμε από ποτέ θα ισχύσει ο νόμος; θα ισχύσει και γι αυτούς που υπηρετούν ήδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛΑΣΚΟΣ.Χ Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Στις 17/4/2019 στις 3:48 ΜΜ, Exploticon είπε καποιος που να πηγαινει ροδο απο πειραια? Εγω φίλε μου!! καλησπέρα με πλοιο η αεροπλανο θα πατε;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Exploticon είπε ναι αλλα δεν ξεκαθαριζουν αν ισχυει και για 4 παιδια ξερει κανεις τι παιζει? θα παω βεβαια να ρωτησο την τριτη αλλα δεν εχω υπομονη 😅 3 παιδια = τριτεκνος 4+ παιδια = πολυτεκνος Τι εννοεις δεν ξεκαθαριζουν αν ισχυει για 4 παιδια ? Αν καποιος εχει 4 παιδια ειναι πολυτεκνος αρα τον πιανει και το νεο νομοσχεδιο για τον στρατο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 56 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε 3 παιδια = τριτεκνος 4+ παιδια = πολυτεκνος Τι εννοεις δεν ξεκαθαριζουν αν ισχυει για 4 παιδια ? Αν καποιος εχει 4 παιδια ειναι πολυτεκνος αρα τον πιανει και το νεο νομοσχεδιο για τον στρατο. 4 ώρες πριν, Μάκαρος είπε 4 παιδια = πολυτεκνος :Ρ ας πουμε εδω λεει 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Σε stratologia και katataxi.gr τώρα εμφανίζει στοιχεία μόνο για όσους είναι να μπουν με την Β ΕΣΣΟ σωστά? Ειδάλλως απλά ταχει όλα κενά και λέει δεν εισαι προγραμματισμένος για την εσσο που ακολουθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nisieta92 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Γεια σας, ηθελα να ρωτησω σε τι κατασταση ειναι το στρατοπεδο ΚΕΥΠ στη Λαμια,ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι παίζει πριν κάτι μέρες μου έλεγε ότι μπαίνω στην 282 μκ τπ και τώρα μου λέει τε (ταγμα εθνοφυλακης) αντί για τπ που λογικά είναι τάγμα πεζικου ή πυροβολικού... Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, g.kaf είπε Τι παίζει πριν κάτι μέρες μου έλεγε ότι μπαίνω στην 282 μκ τπ και τώρα μου λέει τε (ταγμα εθνοφυλακης) αντί για τπ που λογικά είναι τάγμα πεζικου ή πυροβολικού... αμα εχεις παρει χαρτι οτι λεει εκει. παντως θα μπω μια να δω αμα αλλαξε τιποτα και σε μενα - οτι ελεγε και πριν Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, g.kaf είπε Τι παίζει πριν κάτι μέρες μου έλεγε ότι μπαίνω στην 282 μκ τπ και τώρα μου λέει τε (ταγμα εθνοφυλακης) αντί για τπ που λογικά είναι τάγμα πεζικου ή πυροβολικού... Τάγμα Πεζικου, το ίδιο είναι, απλά το σωστό είναι το ΤΕ, λόγω νησιού (εθνοφυλακης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 βασικα μονο στο καταταξη τα διαχωριζει, στο αρμυ απλα πεζικο σου λεει και τελειωνει. παντως και εμενα τε μου λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos23 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Στις 26/4/2019 στις 11:17 ΜΜ, terry308 είπε Τρίτη και Πέμπτη θα εξυπηρετηθείς την ερχόμενη εβδομάδα. παρασκευη εξυπηρετουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, dimos23 είπε παρασκευη εξυπηρετουν? Τρίτη και Πέμπτη... αυτή τη εβδομάδα... Παρασκευή είναι αργία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, terry308 είπε Τρίτη και Πέμπτη... αυτή τη εβδομάδα... Παρασκευή είναι αργία τι αργια ειναι τη παρασκευη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε τι αργια ειναι τη παρασκευη? Του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του στρατού ξηράς, μεταφέρθηκε και θα εορταστεί τη Παρασκευή για τον στρατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Γνήσιοι ΔΥ στο Στρατό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις