Steftson Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την στράτευση καθώς είναι να μπω σε 2 βδομάδες. Επείδη έχω ανάπηρο γονέα (90% αναπηρία και έλλειψη δυνατότητας αυτοεξυπηρέτησης) η κατεξαίρεση μετάθεση είναι πάντοτε μετά τους 3-4 μήνες ή μπορεί να γίνει και νωρίτερα? Δεν γίνεται με τίποτα να μείνει ο πατέρας μου μήνες χωρίς βοήθεια από μένα επομένως ρωτάω αν υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις που η κατεξαίρεση μετάθεση γίνεται πολύ νωρίτερα. Έχω καταταγεί στο Μηχανικό. Υπάρχει κάποιος (παρακαλώ κάποιος που πήγε σχετικά πρόσφατα - όχι το '80) να με ενημερώσει ποιά είναι τα συνηθέστερα καθήκοντα του Μηχανικού και γενικά αν αξίζει να είσαι στο Μηχανικό από απόψη δυσκολίας (ένα στρατό θα πάμε, δεν χρειάζεται να φτύσουμε και αίμα) Όλοι οι φαντάροι περνάνε από ΣΠΕΝ? (Γενικά ακούω διάφορα όπως το Μηχανικό και το Υγειονομικό την λουφάρει, το Πυροβολικό είναι στο τρέξιμο κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 H κατ' εξαίρεση μετάθεση είναι ακριβώς μετά τη βασική εκπαίδευση αν δεν κάνω λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Steftson είπε Καλησπέρα σε όλους. Κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την στράτευση καθώς είναι να μπω σε 2 βδομάδες. Επείδη έχω ανάπηρο γονέα (90% αναπηρία και έλλειψη δυνατότητας αυτοεξυπηρέτησης) η κατεξαίρεση μετάθεση είναι πάντοτε μετά τους 3-4 μήνες ή μπορεί να γίνει και νωρίτερα? Δεν γίνεται με τίποτα να μείνει ο πατέρας μου μήνες χωρίς βοήθεια από μένα επομένως ρωτάω αν υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις που η κατεξαίρεση μετάθεση γίνεται πολύ νωρίτερα. https://katataxi.army.gr/el/content/dikaiologitika-gia-katigories-koinonikon-provlimaton-0 Εδω εισαι, διαβασε το νουμερο 1 και λιγο πιο κατω εχει και τα δικαιολογητικα. Η μεταθεση γινεται μετα την ορκομωσια. Να ξερεις (επειδη ειμαι και εγω στην ιδια περιπτωση) ο γονεας σου θα εξεταστει απο το στρατιωτικο νοσοκομειο (ασχετα που θα εχει ηδη χαρτι απο τα ΚΕΠΑ που πιστοποιει την αναπηρια αλλα και το ποσοστο αυτης) Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από Μάκαρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, cjs13 είπε Καλησπέρα σε όλους, το Φρουραρχείο Αθηνών ανοίγει ξανά τη Δευτέρα ; Τρίτη και Πέμπτη θα εξυπηρετηθείς την ερχόμενη εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Steftson είπε Καλησπέρα σε όλους. Κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την στράτευση καθώς είναι να μπω σε 2 βδομάδες. Επείδη έχω ανάπηρο γονέα (90% αναπηρία και έλλειψη δυνατότητας αυτοεξυπηρέτησης) η κατεξαίρεση μετάθεση είναι πάντοτε μετά τους 3-4 μήνες ή μπορεί να γίνει και νωρίτερα? Δεν γίνεται με τίποτα να μείνει ο πατέρας μου μήνες χωρίς βοήθεια από μένα επομένως ρωτάω αν υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις που η κατεξαίρεση μετάθεση γίνεται πολύ νωρίτερα. Έχω καταταγεί στο Μηχανικό. Υπάρχει κάποιος (παρακαλώ κάποιος που πήγε σχετικά πρόσφατα - όχι το '80) να με ενημερώσει ποιά είναι τα συνηθέστερα καθήκοντα του Μηχανικού και γενικά αν αξίζει να είσαι στο Μηχανικό από απόψη δυσκολίας (ένα στρατό θα πάμε, δεν χρειάζεται να φτύσουμε και αίμα) Όλοι οι φαντάροι περνάνε από ΣΠΕΝ? (Γενικά ακούω διάφορα όπως το Μηχανικό και το Υγειονομικό την λουφάρει, το Πυροβολικό είναι στο τρέξιμο κλπ) Αν είσαι στο Ναύπλιο...Κουράγιο για την μπόχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Steftson είπε ποιά είναι τα συνηθέστερα καθήκοντα του Μηχανικού Σκοπάνθρωπος, αγγαρειομάχος και DJ! Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από djcat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Ούτε ίντερνετ εμείς, με νούμερα και φόρουμ τότε, ερχόταν ένα ωραίο χαρτί στην πόρτα (από την ΑΕΚ 😆) και μας έλεγε εκεί τάδε του μηνός, τάδε ειδικότητα. Έτσι στα μπαμ! Ωραίες εποχές! Καλή θητεία σε όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalispetros Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Παω για την δεύτερη αναβολή μου λόγω ψυχιατρικών λόγων. Αλλά ο ψυχίατρος μου λείπει μέχρι της 6 Μαίου που παρουσιάζομαι. Υπάρχει πρόβλημα άμα παρουσιαστώ στο στρατόπεδο μου (Θήβα) στις 8 Μαίου? Άκουσα οτι κυρισεσαι ανυπόταχτος μετά τις δύο βδομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Το να πας χωρίς κάποιο χαρτί του ψυχιάτρου σου δεν το σκέφτεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalispetros Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, billsnake21 είπε Το να πας χωρίς κάποιο χαρτί του ψυχιάτρου σου δεν το σκέφτεσαι? Χωρίς χαρτί γιατρού σου δίνουν 6μηνη αναβολή που θέλω να το αποφύγω και να πάω για τον ένα χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Εγώ προσωπικά δίχως κανένα χαρτί γιατρού όταν θέλησα να πάρω αναβολή ακολούθησα την διαδικασία μέσω φρουραρχείου και πήρα ετήσια αναβολή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 καλησπερα ακουσα οτι αλλαζει ο νομος για πολυτεκνους θα ειναι 6 μηνες και για τριτεκνους 8. το 6μηνο θα ισχυει και για 4 παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 35 λεπτά πριν, Exploticon είπε καλησπερα ακουσα οτι αλλαζει ο νομος για πολυτεκνους θα ειναι 6 μηνες και για τριτεκνους 8. το 6μηνο θα ισχυει και για 4 παιδια? 4 παιδια = πολυτεκνος :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε 4 παιδια = πολυτεκνος :Ρ ναι αλλα δεν ξεκαθαριζουν αν ισχυει και για 4 παιδια ξερει κανεις τι παιζει? θα παω βεβαια να ρωτησο την τριτη αλλα δεν εχω υπομονη 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AllNatural Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Ναι πλεον και για τους 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις