Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, F3niX είπε

Για την ακτινογραφια θωρακα, στο χαρτι καταταξης λεει να εχουμε και μια φωτογραφία "σφραγισμενη" μας μαζί (φανταζομαι τυπου ταυτοτητας), αν και οι περισσοτεροι ονλινε που διαβαζω δεν ειχανε παρει.... Ξερουμε τι παιζει; 

Με απλή φωτογραφία βγάζουν όλοι... 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορω να βγαλω μια με το κινητο μου και να την εκτυπώσω ασπρόμαυρη; ή πρεπει να παω σε κανα φωτογραφιο για έγχρωμη και σε φωτογραφικο χαρτι; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, F3niX είπε

Για την ακτινογραφια θωρακα, στο χαρτι καταταξης λεει να εχουμε και μια φωτογραφία "σφραγισμενη" μας μαζί (φανταζομαι τυπου ταυτοτητας), αν και οι περισσοτεροι ονλινε που διαβαζω δεν ειχανε παρει.... Ξερουμε τι παιζει; 

Απλη φωτογραφια βγαλε. Σφραγιδα θα βαλει ο υπευθυνος γιατρος που θα κανει και τη γνωματευση της ακτινογραφιας. 

1 λεπτό πριν, F3niX είπε

Μπορω να βγαλω μια με το κινητο μου και να την εκτυπώσω ασπρόμαυρη; ή πρεπει να παω σε κανα φωτογραφιο για έγχρωμη και σε φωτογραφικο χαρτι; 

Φωτογραφια σε φωτογραφιο. Αν ηταν φωτο με κινητο ετσι θα το εκαναν ολοι lol 

Δημοσ.

Επειδη δεν εχω καμια ετοιμη και θα προτιμούσα να μην παω σε φωτογραφο, μπορω να βγαλω μια ασπρόμαυρη σε Α4( λογω ασπρομαυρου λασερ εκτυπωτή), Πειραζει; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sugarhell είπε

Λογικά με το blue στις 19:00. Σήμερα θα κλείσω και εγώ.

Ωραία. Και εσύ με πλοίο;

πως το εκλεισες, πηρες τηλεφωνο και σ ειπαν θα στο κρατησουν? εγω σκεφτομαι να παω κατω να τους δωσω το φυλλο και να παρω το εισητηριο

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, F3niX είπε

Επειδη δεν εχω καμια ετοιμη και θα προτιμούσα να μην παω σε φωτογραφο, μπορω να βγαλω μια ασπρόμαυρη σε Α4( λογω ασπρομαυρου λασερ εκτυπωτή), Πειραζει; 

Άρχοντα αφού έχεις αποφασίσει να μην πας σε φωτογράφο..και δεν ακούς τι σε συμβουλεύουν οι άλλοι..γιατί μας ζαλίζεις ? Το πολύ πολύ να μην σου δεχτούν την ακτινογραφία..και να σε πάνε να ξανά βγάλεις..και αντί να πήγαινες από την αρχή σε φωτογράφο θα φας τσάμπα και δεύτερη ακτινοβολία στο σώμα σου,απλό.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

πως το εκλεισες, πηρες τηλεφωνο και σ ειπαν θα στο κρατησουν? εγω σκεφτομαι να παω κατω να τους δωσω το φυλλο και να παρω το εισητηριο

Το έκλεισα online και το πήρα 

43 λεπτά πριν, F3niX είπε

Βγάλε σε φωτογράφο καλύτερα μην βγάλεις ασπρόμαυρη... 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, F3niX είπε

Δεν νομιζω οτι θα την δεχτουν φιλε μου. Πανω απο 3 λεπτα στον φωτογραφο δεν θα κανεις. 

Δημοσ.

Νταξει παιδες μη βαρατε θα παω να με βγαλει 😅Απλα στο παρελθον ο φωτογραφος της περιοχής με ειχε χρεωσει 10 ευρω για φωτογραφιες ταυτοτητας και μου φανηκαν πολλα οποτε ελεγα να το γλυτώσω. Οχι τπτ αλλο αλλα μια το ενα μια το αλλο, ολο μεσα μας βαζει ο στρατος 😋

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, F3niX είπε

Νταξει παιδες μη βαρατε θα παω να με βγαλει 😅Απλα στο παρελθον ο φωτογραφος της περιοχής με ειχε χρεωσει 10 ευρω για φωτογραφιες ταυτοτητας και μου φανηκαν πολλα οποτε ελεγα να το γλυτώσω. Οχι τπτ αλλο αλλα μια το ενα μια το αλλο, ολο μεσα μας βαζει ο στρατος 😋

Το κατάλαβα αρχηγέ πως το κάνεις και οικονομικούς λόγους και το σέβομαι,αλλά στην τελική χίλιες φορές 10 ευρώ πάρα ακτινοβολία χωρίς λόγο :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, F3niX είπε

μη τις βγαλεις για το στρατο αλλα για σενα. παντα εχω μερικες φωτογραφιες σε περιπτωση που χρειαστουν καπου (καλη ωρα). ο δικος μου παιρνει νομιζω καπου 8 ευρω τη τετραδα.. δεν θυμαμαι στα σιγουρα διοτι εχουν περασει κανα δυο χρονια

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 21/1/2019 στις 1:45 ΜΜ, iamskg είπε

Καλημερα παιδια. Μου ηρθε το χαρτι για νεα περαμο - μεγαλο πευκο. Γνωριζει κανεις πως να μετακινηθω εως εκει απο θεσσαλονικη;

Επισης θελω να μου πειτε την γνωμη σας. Κανω 25 καμψεις,25 κοιλιακους,τρεχω το χιλιομετρο περιπου σε 4.30 και βγαζω 2 ελξεις. Εχω πιθανοτητες για ειδικες δυναμεις;

Με ΚΤΕΛ θα πας. Θα βρεις τροπο. Το μεγαλο πευκο ειναι σαν νηπιαγωγειο για ΕΔ. Δεν θα παθεις τιποτα εκει. Αντε καμια φωνη το πολυ να ακουσεις. Οσον αφορα τη γυμναστικη θα πρεπει να τρεχεις αρκετα και να βγαζεις τουλαχιστον 6 ελξεις και 50 καμψεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, F3niX είπε

Τότε,πολύ απλά, δεν πας να την βγάλεις και όταν μπεις θα σε στείλουν οι ίδιοι. Άρα, ούτε λεφτά ξοδεύεις ούτε εξτρα ακτινοβολία δέχεσαι :Ρ 

Δημοσ.

στο χαρτι που παρουσιαζομε απο πισω λεει οτι θελουν το ατομικο βιβλιαριο υγειας. Δεν εχω κατι τετοιο εχω μονο οικογενειακο μπορω να δωσω αυτο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...