Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, basilis222 είπε

10/5 Για ρόδο πόσοι είμαστε? Επισης για ΕΛΔΥΚ θα μας ρωτήσουν ξέρει κανείς?

541 Ρόδο αλλά 6/5. 

Για ΕΛΔΥΚ απ όσα έχω διαβάσει το γράφεις στο χαρτί που θα συμπληρώσουμε την πρώτη μέρα

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Billvas1 είπε

Έβγαλες κατάσταση επιβίβασης; εγώ πήγα σήμερα και μου είπαν να πάω 5 εργάσιμες πριν την ημερομηνία κατάταξης. Το κωλόχαρτο δεν σ έχει έρθει ακόμα; Ίσως είναι στο Α.Τ.

Όχι δεν έβγαλα κατάσταση επιβίβασης. Έκλεισα το εισιτήριο με πλοίο το πλήρωσα και τέρμα. Για το χαρτί πήγα ρώτησα την Παρασκευή αλλά δεν είχε έρθει τίποτα για κανέναν. 

Δημοσ.

Παιδιά ανήκω σε τριτεκνη οικογένεια με τις δύο μου αδερφές 38+ να είναι από προηγούμενο γάμο της μητέρας μου. Αποτι βλέπω στην οικογενειακή κατάσταση αναγράφεται ακριβώς έτσι. Δικαιούμαι 8μηνο? Να περιμένω το χαρτί και να πάω στην στρατολογία? Μπαίνω 10/5 Λαγό Έβρου όπως είπα ...

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εγώ για Κω 282 με μονάδα τοποθέτησης το 282 και παρουσιάζομαι στις 7. Θα φύγω με πλοίο στις 6/5 απο Πειραιά όποιος θέλει ας μου στείλει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sugarhell είπε

Καλησπέρα,

εγώ για Κω 282 με μονάδα τοποθέτησης το 282 και παρουσιάζομαι στις 7. Θα φύγω με πλοίο στις 6/5 απο Πειραιά όποιος θέλει ας μου στείλει.

με πιο πας? απ οσο ξερω τα blue star  εχουν 6/7 στις 19.00 και φτανουν 7/7 στις 7.00 οποτε θα παω καποια στιγμη πειραια να κλεισω

Δημοσ.

Καλημερα..γνωριζει κανεις αν απο σαμο (εκει παρουσιαζομαι) μπορεις μετα την ορκωμοσια να πας Χιο? Δν εχω καμια σχεση με τα δυο νησια

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Sugarhell είπε

Καλησπέρα,

Θα περάσουμε καλά από όσο μου είπε ένας φίλος που είναι εκεί πέρα. Στείλτε οποίος είναι για 282 άμα θέλετε να γνωριστούμε. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

με πιο πας? απ οσο ξερω τα blue star  εχουν 6/7 στις 19.00 και φτανουν 7/7 στις 7.00 οποτε θα παω καποια στιγμη πειραια να κλεισω

Λογικά με το blue στις 19:00. Σήμερα θα κλείσω και εγώ.

1 ώρα πριν, g.kaf είπε

Θα περάσουμε καλά από όσο μου είπε ένας φίλος που είναι εκεί πέρα. Στείλτε οποίος είναι για 282 άμα θέλετε να γνωριστούμε. 

Ωραία. Και εσύ με πλοίο;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sugarhell είπε

Λογικά με το blue στις 19:00. Σήμερα θα κλείσω και εγώ.

Ωραία. Και εσύ με πλοίο;

Ναι με πλοίο έκλεισα με αεροπορικού τύπο θέση στα 59 ευρω

Δημοσ.

Καλησπέρα, την μονάδα τοποθέτησης θα την μάθουμε αφού παρουσιαστούμε ή θα αναγράφεται πανω στο χαρτί (όταν αυτό έρθει);

20190421_025420.png

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, de@dp00l είπε

Καλησπέρα, την μονάδα τοποθέτησης θα την μάθουμε αφού παρουσιαστούμε ή θα αναγράφεται πανω στο χαρτί (όταν αυτό έρθει);

20190421_025420.png

Η μοναδα τοποθετησης τις 2 πρωτες μερες φαινοταν κανονικα. Μετα την εβγαλαν, λογο δεν γνωριζω. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, de@dp00l είπε

20190421_025420.png

Στο χαρτί δεν λέει την μονάδα τοποθέτησης μόνο ΣΥΠΟ. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Η μοναδα τοποθετησης τις 2 πρωτες μερες φαινοταν κανονικα. Μετα την εβγαλαν, λογο δεν γνωριζω. 

3 λεπτά πριν, Billvas1 είπε

Στο χαρτί δεν λέει την μονάδα τοποθέτησης μόνο ΣΥΠΟ. 

Α εντάξει, σας ευχαριστώ και τους δύο για την γρήγορη απάντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ακτινογραφια θωρακα, στο χαρτι καταταξης λεει να εχουμε και μια φωτογραφία "σφραγισμενη" μας μαζί (φανταζομαι τυπου ταυτοτητας), αν και οι περισσοτεροι ονλινε που διαβαζω δεν ειχανε παρει.... Ξερουμε τι παιζει; 

Επεξ/σία από F3niX
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...