Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, g.kaf είπε

Παίδες μια ερώτηση. Άμα πάω με το χαρτί κατάταξης στο νοσοκομείο θα μου βγάλουν ακτινογραφία; 

ρωτησα σημερα. ή πηγαινεις σε καποιο δημοσιο και συννενοησε ποτε θα σε βαλουν ή πας πρωι στο 401. επισης να εχεις και μια φωτογραφια σου να την σφραγισουν

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Θέλω να ρωτήσω κάτι, γιατί μετά την αλλαγή με τα ΣΥΠΟ δεν υπάρχουν πολλές ανανεωμένες πληροφορίες σχετικά. Είναι να μπω με τη Β' ΕΣΣΟ στο 565 ΤΠ/ΕΟΔ (με ΣΥΠΟ στο ιδιο στρατοπεδο). Πόσο καιρό περίπου θα κάτσω εκεί μέχρι τη πρώτη άδεια; Ρωτάω γιατί δεν είμαι σίγουρος πόσα μπλουζάκια κτλ. θα πρέπει να φέρω. Παλιότερα με τα Κέντρα έλεγαν ότι η όλη διαδικασία θα κρατάει περίπου ~3 βδομάδες οπότε μπορούσες να πράξεις ανάλογα. Τώρα πώς ακριβώς γίνεται η διαδικασία;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dreamer.gr είπε

Καλημέρα κύριοι!

Έχω στο internet ότι μπαίνω Πόρο... Χαρτί ακόμα δεν έχει έρθει σπίτι. (Αθήνα αν παίζει κάποιο ρόλο) ΠΩΣ πάω εκεί? ΚΤΕΛ? Η μόνο αμάξι?
Έχει νόημα να τραβήξω γονείς βόλτα μέχρι Πόρο? 

Ευχαριστώ 

Κι εγώ για Πόρο είμαι φίλος.

Νομίζω υπάρχει και φέρρυ από Πειραιά. Πριν λίγα χρόνια τουλάχιστον πήγαινα Σπέτσες και θυμάμαι να κάνει στάση και Πόρο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DiStress είπε

Καλημέρα σε όλους.

Θέλω να ρωτήσω κάτι, γιατί μετά την αλλαγή με τα ΣΥΠΟ δεν υπάρχουν πολλές ανανεωμένες πληροφορίες σχετικά. Είναι να μπω με τη Β' ΕΣΣΟ στο 565 ΤΠ/ΕΟΔ (με ΣΥΠΟ στο ιδιο στρατοπεδο). Πόσο καιρό περίπου θα κάτσω εκεί μέχρι τη πρώτη άδεια; Ρωτάω γιατί δεν είμαι σίγουρος πόσα μπλουζάκια κτλ. θα πρέπει να φέρω. Παλιότερα με τα Κέντρα έλεγαν ότι η όλη διαδικασία θα κρατάει περίπου ~3 βδομάδες οπότε μπορούσες να πράξεις ανάλογα. Τώρα πώς ακριβώς γίνεται η διαδικασία;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

3 εβδομαδες περιπου οποτε στις 24/5 θα γινει η ορκομωσια σας και θα φυγετε με αδεια (~10 μερες)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απολυτήριο λυκείου και πτυχίο στη Στρατολογία αρκεί απλό αντίγραφο ε; Δεν χρειάζεται να τα επικυρώσω, σωστά;

Επεξ/σία από Adramelch
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Caiden είπε

3 εβδομαδες περιπου οποτε στις 24/5 θα γινει η ορκομωσια σας και θα φυγετε με αδεια (~10 μερες)

Οι 10 μέρες είναι σίγουρες;; ρωτάω επειδή είχα διαβάσει για 4

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Billvas1 είπε

Οι 10 μέρες είναι σίγουρες;; ρωτάω επειδή είχα διαβάσει για 4

Σε οσους ξέρω που μπήκαν προσφατα έδωσαν τουλαχιστον 7 μερες.

Δημοσ.

παιδια κανεις απο θεσσαλονικη για λημνο μπαινω 7/5 απλα μεταφορικα πως να το κανω για να παω να φυγω απο τις 6/5 δεν γνωριζω και που να παρω να δω δρομολογια εμ πλοιο καβαλα-λημνο ουτε γνωριζω τι πληρωνω 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, DevilAngel123 είπε

παιδια κανεις απο θεσσαλονικη για λημνο μπαινω 7/5 απλα μεταφορικα πως να το κανω για να παω να φυγω απο τις 6/5 δεν γνωριζω και που να παρω να δω δρομολογια εμ πλοιο καβαλα-λημνο ουτε γνωριζω τι πληρωνω 

Πήγαινε στο φρουραρχείο της περιοχής σου (της Θεσσαλονίκης είναι δίπλα στο ΠΑΜΑΚ) για να πάρεις κατάσταση επιβίβασης (που σημαίνει ότι δεν πληρώνεις τίποτα) και θα σε ενημερώσουν και για τα περαιτέρω υποθέτω.

Δημοσ.

Εγώ πάντως όλα έτοιμα τα έχω και τα εισητηρια και όλα... Μόνο το κολοχαρτο έχει μείνει για να βγάλω και την ακτινογραφία... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, g.kaf είπε

Εγώ πάντως όλα έτοιμα τα έχω και τα εισητηρια και όλα... Μόνο το κολοχαρτο έχει μείνει για να βγάλω και την ακτινογραφία... 

Έβγαλες κατάσταση επιβίβασης; εγώ πήγα σήμερα και μου είπαν να πάω 5 εργάσιμες πριν την ημερομηνία κατάταξης. Το κωλόχαρτο δεν σ έχει έρθει ακόμα; Ίσως είναι στο Α.Τ.

Δημοσ.

Αν είχατε την δυνατότητα να πάτε σε ΓΕΠ (Γραφείο Έρευνας πληροφορικής) θα πηγαίνατε ή θα μένατε κανονικά στην οποια μονάδα σας; 

Εχω ακούσει ολες τις απόψεις. Απο το οτι ειναι πάρα πολυ καλα, μέχρι το οτι σε χώνουν συνεχεια σε δουλειές, αγγαρείες κλπ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...