Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, g.kaf είπε

Στην Κω μόνο εγώ μπαίνω; 😂😱

και γω, αλλα μη νομιζεις θα περασεις καλα μαζι μου. θα πηξω στο διαβασμα για πιστοποιηση και δεν εχω να ξοδεψω ουτε ευρω σε εξοδους κλπ. επεσες στη περιπτωση :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

και γω, αλλα μη νομιζεις θα περασεις καλα μαζι μου. θα πηξω στο διαβασμα για πιστοποιηση και δεν εχω να ξοδεψω ουτε ευρω σε εξοδους κλπ. επεσες στη περιπτωση :P

Χαχαχα ελπίζω πάντως να τα πούμε εκεί μέσα. Στείλε μήνυμα αν θες

47 λεπτά πριν, gsp είπε

ΑΠΟΡΩ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ???? ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ?????

Οι μοναδες τοποθετησης ειχαν κοινοποιηθει. Μετα απο 2 μερες ομως τις εβγαλαν. Δεν ξερω γτ. 

θελω να κανω τη διαδικασια μεσω φρουραρχειου και να παρω αναβολη 1 χρονο για να τελειωσω τη σχολη μου

αρκουν η βεβαιωση σπουδων και ενα χαρτι απο ψυχολογο ή ειναι 100% απαραιτητο χαρτι απο ψυχιατρο για να ξεκινησει καν η διαδικασια?

53 λεπτά πριν, whiteleaf είπε

θελω να κανω τη διαδικασια μεσω φρουραρχειου και να παρω αναβολη 1 χρονο για να τελειωσω τη σχολη μου

αρκουν η βεβαιωση σπουδων και ενα χαρτι απο ψυχολογο ή ειναι 100% απαραιτητο χαρτι απο ψυχιατρο για να ξεκινησει καν η διαδικασια?

Αν πρόκειται λόγω σπουδών τότε δεν χρειάζεσαι χαρτί απο κανέναν γιατρό, πόσο μάλλον απο ψυχολόγο λες και έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα χαχα. Αρκεί η βεβαίωση σπουδών.

αν παρω, για ψυχολογικους λογους θα το παρω καθως δεν δινουν 2η αναβολη για σπουδες.

αρχες του χρονου που το κοιταξα  ειδα οτι καλο θα ηταν να υπαρχει και καποιο εξτρα χαρτι και γι'αυτο πηγα σε ενα ψυχολογο για το χαρτι.

αλλα τωρα που ηρθε η ωρα και τα ξανακοιταζω ολο για ψυχιατρους διαβαζω και αναρωτιεμαι εαν θα εχω προβλημα με ψυχολογου.

Παίδες μια ερώτηση. Άμα πάω με το χαρτί κατάταξης στο νοσοκομείο θα μου βγάλουν ακτινογραφία; 

Καλημέρα κύριοι!

Έχω στο internet ότι μπαίνω Πόρο... Χαρτί ακόμα δεν έχει έρθει σπίτι. (Αθήνα αν παίζει κάποιο ρόλο) ΠΩΣ πάω εκεί? ΚΤΕΛ? Η μόνο αμάξι?
Έχει νόημα να τραβήξω γονείς βόλτα μέχρι Πόρο? 

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dreamer.gr είπε

Καλημέρα κύριοι!

Έχω στο internet ότι μπαίνω Πόρο... Χαρτί ακόμα δεν έχει έρθει σπίτι. (Αθήνα αν παίζει κάποιο ρόλο) ΠΩΣ πάω εκεί? ΚΤΕΛ? Η μόνο αμάξι?
Έχει νόημα να τραβήξω γονείς βόλτα μέχρι Πόρο? 

Ευχαριστώ 

Καλημέρα και σε σένα.

Νομίζω με ΚΤΕΛ .Ένα τηλ.στα εκδοτήρια και θα σου πουν.Στο γυρνά μην ξεχάσεις να περάσεις από εδώ,θα με θυμηθείς. 

Spoiler

Ταβερνα Μπατζαβαλης

https://maps.app.goo.gl/ggo3UunTD8SdA4eX7

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, CallMeRp είπε

Στο γυρνά μην ξεχάσεις να περάσεις από εδώ,θα με θυμηθείς

Με γύρισες 14 χρόνια πίσω :) :)

Εν τω μεταξύ λίγο η κούραση με την ορκωμοσία, λίγο που είχα ξεσυνηθίσει και το αλκοόλ, έφαγα και σαν βόδι, ξερός στο αμάξι είχα πέσει μετά :D

Επεξ/σία από AristidisZ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...