Adramelch Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε αλλαξαν τις μοναδες για ετσι το λες? Από χθες προχθές το σύστημα σταμάτησε να δείχνει Μονάδα Τοποθέτησης οπότε αρχίσαμε το τρολλάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε αλλαξαν τις μοναδες για ετσι το λες? Εμενα παντως ακομα κενη την εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 πραγματι και μενα τωρα κενη την εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει κολλήσει το σαιτ της στρατολογίας? Δεν με βρίσκει καν (ακόμα αναβολή έχω αλλά θέλω να δω κάτι απλά) Βασικά τώρα δεν φορτώνει καν η κατάταξη και η κατανομή Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από overpower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F3niX Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Η μονάδα που θα τοποθετηθούμε μετα την εκπαιδευση θα είναι παντα κοντά στο ΣΥΠΟ που θα παρουσιαστούμε ή παίζει από ΣΥΠΟ πχ Γιαννενα να βρεθούμε πχ Ρόδο ; Επίσης το Σωμα-Οπλο καταταξης μπορεί να αλλάξει μετα τις συνεντεύξεις ή είναι τελικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Εγώ για απαλλαγή πάω βέβαια Πέραν της συνηθισμένης διαδικασίας μέσω φρουραρχείου, που φαίνεται και η πιο safe και βρίσω διάφορα online, έχουμε info για απαλλαγή στο στρατόπεδο την ημέρα της κατάταξης? 5 ώρες πριν, Andy είπε ωραιος φιλε. το μονο θεμα ειναι οτι δεν εχω 4-5 βδομαδες μετα γιατι θα πρεπει να ξαναφυγω απο την χωρα, για να συνεχισω το μαστερ. να φανταστω οτι θα μπορουν να μου κανουν μια εξυπηρετηση ε? Μια από τα ίδια και γω, 2 φορές πήγαινε-έλα τζάμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Διδακτορικός Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Καλημέρα στην ομάδα, Μου ήρθε το χαρτί να παρουσιαστώ 6 Μαίου. Αυτή την στιγμή είμαι διδακτορικός φοιτητής στην Αθήνα με υποτροφία από ιδιωτική εταιρεία. Λόγω ηλικίας η στρατολογία δεν δέχτηκε την αίτηση μου για αναβολή λόγω σπουδών και βρέθηκα να παρουσιάζομαι στην αεροπόρια. Την τωρινή στιγμή βοηθάω οικονομικά την οικογένεια μου που έχει πολλές δυσκολίες και δεν μπορώ να θυσιάσω τα πάντα, καθώς η εταιρεία για την οποία κάνω την έρευνα δεν μπορεί να περιμένει εμένα για έναν χρόνο καθώς πίστευαν οτι θα καταφέρναμε να παρουμε αναβολή λόγω σπουδών. Αν πάω στο φουραρχείο με τα χαρτιά μου από το πανεπιστήμιο και τους εξηγήςω την τωρινή κατάσταση και οτι αυτή την στιγμή στιρίζω μις οικογένεια θα το δεχτούνε ή να πάρω χαρτί γιατρού. Κάποιοι φίλοι μου είπαν ότι είναι ανεκτικοί με θέματα διδακτορικών και έρευνας. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adramelch Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Θες χαρτί γιατρού αλλιώς δεν θα σε βάλουν στην διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Το λεγόμενο "φρουραρχείο", είναι η Στρατιωτική Υπηρεσία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adramelch Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, Pa0ki είπε Το λεγόμενο "φρουραρχείο", είναι η Στρατιωτική Υπηρεσία? Όχι, είναι το φρουαρχείο. Διαφορετικό πράγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsp Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ 7/5/19 ΣΤΟ 221 ΤΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗ...ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΝΗ...ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Στην Κω μόνο εγώ μπαίνω; 😂😱 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assassino1796 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) κανένας για σάμο σειρούλες ?? 7/05 παρουσιάζομαι Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από assassino1796 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythoc Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Λαγο Εβρου κανενας αλλος? μονο 3 ατομα εχω δει συνολικα μεχρι τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, mythoc είπε Λαγο Εβρου κανενας αλλος? μονο 3 ατομα εχω δει συνολικα μεχρι τωρα.. Εδω φιλος. Λαγος κι εγω. 7 Μαιου παρουσιαζομαι. Εσυ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις