Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

αλλαξαν τις μοναδες για ετσι το λες? :P

Από χθες προχθές το σύστημα σταμάτησε να δείχνει Μονάδα Τοποθέτησης οπότε αρχίσαμε το τρολλάρισμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κολλήσει το σαιτ της στρατολογίας? Δεν με βρίσκει καν (ακόμα αναβολή έχω αλλά θέλω να δω κάτι απλά) 

Βασικά τώρα δεν φορτώνει καν η κατάταξη και η κατανομή 

Επεξ/σία από overpower

Η μονάδα που θα τοποθετηθούμε μετα την εκπαιδευση θα είναι παντα κοντά στο ΣΥΠΟ που θα παρουσιαστούμε ή παίζει από ΣΥΠΟ πχ Γιαννενα να βρεθούμε πχ Ρόδο ;
Επίσης το Σωμα-Οπλο καταταξης μπορεί να αλλάξει μετα τις συνεντεύξεις ή είναι τελικό;

army.PNG.d4bcacf2591fa3dda2994f70f6348667.PNG

Εγώ για απαλλαγή πάω βέβαια

Πέραν της συνηθισμένης διαδικασίας μέσω φρουραρχείου,  που φαίνεται και η πιο safe και βρίσω διάφορα online, έχουμε info για απαλλαγή στο στρατόπεδο την ημέρα της κατάταξης?

5 ώρες πριν, Andy είπε

ωραιος φιλε. το μονο θεμα ειναι οτι δεν εχω 4-5 βδομαδες μετα γιατι θα πρεπει να ξαναφυγω απο την χωρα, για να συνεχισω το μαστερ. να φανταστω οτι θα μπορουν να μου κανουν μια εξυπηρετηση ε?

Μια από τα ίδια και γω, 2 φορές πήγαινε-έλα τζάμπα

Καλημέρα στην ομάδα,

Μου ήρθε το χαρτί να παρουσιαστώ 6 Μαίου. 

Αυτή την στιγμή είμαι διδακτορικός φοιτητής στην Αθήνα με υποτροφία από ιδιωτική εταιρεία.

Λόγω ηλικίας η στρατολογία δεν δέχτηκε την αίτηση μου για αναβολή λόγω σπουδών και βρέθηκα να 
παρουσιάζομαι στην αεροπόρια. Την τωρινή στιγμή βοηθάω οικονομικά την οικογένεια μου που έχει πολλές δυσκολίες και δεν μπορώ να θυσιάσω τα πάντα, καθώς η εταιρεία για την οποία κάνω την 
έρευνα δεν μπορεί να περιμένει εμένα για έναν χρόνο καθώς πίστευαν οτι θα καταφέρναμε να παρουμε αναβολή λόγω σπουδών.

Αν πάω στο φουραρχείο με τα χαρτιά μου από το πανεπιστήμιο και τους εξηγήςω την τωρινή κατάσταση και οτι αυτή την στιγμή στιρίζω μις οικογένεια θα το δεχτούνε ή να πάρω χαρτί γιατρού.

Κάποιοι φίλοι μου είπαν ότι είναι ανεκτικοί με θέματα διδακτορικών και έρευνας.

Ευχαριστώ

ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ 7/5/19   ΣΤΟ   221 ΤΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗ...ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΝΗ...ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ....

• Sad 1

6 λεπτά πριν, mythoc είπε

Λαγο Εβρου κανενας αλλος? μονο 3 ατομα εχω δει συνολικα μεχρι τωρα.. :P

Εδω φιλος. Λαγος κι εγω. 7 Μαιου παρουσιαζομαι. Εσυ ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...