Petrakos24 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Στις 5/6/2018 στις 11:24 ΠΜ, billdanos είπε Συνεχίζουμε εδώ... Απορίες & ερωτήσεις σχετικά με στρατιωτικά θέματα. Θα θελα να ρωτήσω πως γίνεται και με τι δικαιολογητικά επανεκδοση απολυτηριου στρατού.. Έχει χαθεί
Adramelch Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Petrakos24 είπε Θα θελα να ρωτήσω πως γίνεται και με τι δικαιολογητικά επανεκδοση απολυτηριου στρατού.. Έχει χαθεί Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης δεν σου κάνει;
Andy Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Mε χαρτι απο ιδιωτη ψυχιατρο θα εχω θεμα στο φρουραρχειο οταν παω για να παρω αναβολη?
Adramelch Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, Andy είπε Mε χαρτι απο ιδιωτη ψυχιατρο θα εχω θεμα στο φρουραρχειο οταν παω για να παρω αναβολη? Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Οι περισσότεροι εκεί με χαρτί ιδιώτη ήταν και μάλιστα όταν μιλάγαμε στον ψυχίατρο, μιας και άκουσα τον προηγούμενο και τον επόμενο, οι περισσότεροι του έλεγαν την αλήθεια σε περίπτωση που δεν υφίστανται πραγματικοί λόγοι υγείας. Εγώ του είπα ότι τελειώνω το διδακτορικό και δεν δικαιούμαι άλλη αναβολή, ο άλλος του είπε ότι η κόρη του θα αρχίσει παιδικό σε έξι μήνες και ήθελε λίγη παραπάνω αναβολή μέχρι τότε κτλ.
Andy Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, Adramelch είπε Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Οι περισσότεροι εκεί με χαρτί ιδιώτη ήταν και μάλιστα όταν μιλάγαμε στον ψυχίατρο, μιας και άκουσα τον προηγούμενο και τον επόμενο, οι περισσότεροι του έλεγαν την αλήθεια σε περίπτωση που δεν υφίστανται πραγματικοί λόγοι υγείας. Εγώ του είπα ότι τελειώνω το διδακτορικό και δεν δικαιούμαι άλλη αναβολή, ο άλλος του είπε ότι η κόρη του θα αρχίσει παιδικό σε έξι μήνες και ήθελε λίγη παραπάνω αναβολή μέχρι τότε κτλ. και ο γιατρος υπεγραψε κανονικα κτλπ? ποσες μερες σου πηρες η ολη διαδικασια? επισης ποσο ευκολα πηρες χαρτι απο ιδιωτη γιατρο?
Adramelch Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Andy είπε και ο γιατρος υπεγραψε κανονικα κτλπ? ποσες μερες σου πηρες η ολη διαδικασια? επισης ποσο ευκολα πηρες χαρτι απο ιδιωτη γιατρο? Ο πρώτος ιδιώτης που μίλησα ήταν. Της εξήγησα την κατάσταση και δεν είχε πρόβλημα. Μπορεί και να μου έκατσε, αλλά τόσος κόσμος το κάνει, πλέον μέχρι και οι ιδιώτες το έχουν συνηθίσει (και καταλαβαίνουν κιόλας ότι υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για πολύ κόσμο, είτε αυτό είναι οικονομικά, είτε σπουδές, είτε οικογενειακά θέματα κτλ - το ίδιο ισχύει και για τους στρατιωτικούς γιατρούς, επιστήμονες είναι εν γένει, δεν είναι κλασσικοί καραβανάδες). Ο γιατρός του στρατού λες αν υπέγραψε κανονικά; Ναι, δεν υπήρχε θέμα. Περισσότερο μιλήσαμε για το διδακτορικό μου και την Ισπανία παρά για την αναβολή. Και με τον άλλον που έλεγε για την κόρη του άρχισαν και λέγανε ο καθένας τον πόνο του για τα παιδιά τους. Εγώ πήγα φρουραρχείο ακριβώς 5 εργάσιμες πριν την ημερομηνία κατάταξης (οπότε μια ημερολογιακή βδομάδα πρακτικά) αλλά πήγα απο πολύ νωρίς. Στις 6 ήμουν εκεί (το φρουραρχείο ανοίγει στις 7). Ήταν άλλα 3-4 άτομα μπροστά μου. Ο φαντάρος που ήταν στην πύλη κατέγραψε τα ονόματά μας και με βάση αυτή τη "σειρά" μας φωνάζαν μέσα όταν άρχισε το όλο στόρυ. Τώρα πάει κι ένας χρόνος, αλλά νομίζω κατά τις 9.30 ξεμπέρδεψα από το φρουραρχείο. Να τονίσω βέβαια ότι στη δικιά μου περίπτωση είχαν ψυχίατρο ειδικά γι αυτή τη δουλειά, ενώ πιο παλιά έπρεπε να τρέχεις Πεντέλη (για τους Αττικάριους). Δεν ξέρω αν ακόμα φέρνουν ψυχίατρο εκεί. Ε κάπακια από αυτό πήγα στη Στρατολογία στο Ρουφ και νομίζω κατά τις 11 ξεμπέρδεψα από όλο αυτό. Εν ολίγοις: 1) Πάρε χαρτί γιατρού και σημείωμα κατάταξης. Εγώ είχα μαζί μου και βεβαίωση του διδακτορικού να δείξω στο γιατρό αλλα δεν χρειάστηκε. 2) Αν ακόμα φέρνουν ψυχίατρο στο φρουραρχείο μπορείς να ξεμπερδέψεις και με φρουραρχείο και με στρατολογία την ίδια μέρα, αλλιώς άμα πρέπει να τρέχεις Πεντέλη, λογικά θα πας φρουραρχείο-Πεντέλη-φρουαρχείο τη μία μέρα, και Στρατολογία την επόμενη. 3) Μετά από 4-5 βδομάδες θα περάσεις από επιτροπή απαλλαγών (μη σε μπερδεύει το όνομα, οι ίδιοι βάζουν τη τζίφρα και για τις αναβολές) κι εκεί τελειώνει το story. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Adramelch 1 1
Andy Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Adramelch είπε Ο πρώτος ιδιώτης που μίλησα ήταν. Της εξήγησα την κατάσταση και δεν είχε πρόβλημα. Μπορεί και να μου έκατσε, αλλά τόσος κόσμος το κάνει, πλέον μέχρι και οι ιδιώτες το έχουν συνηθίσει (και καταλαβαίνουν κιόλας ότι υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για πολύ κόσμο, είτε αυτό είναι οικονομικά, είτε σπουδές, είτε οικογενειακά θέματα κτλ). Ο γιατρός του στρατού λες αν υπέγραψε κανονικά; Ναι, δεν υπήρχε θέμα. Περισσότερο μιλήσαμε για το διδακτορικό μου και την Ισπανία παρά για την αναβολή. Και με τον άλλον που έλεγε για την κόρη του άρχισαν και λέγανε ο καθένας τον πόνο του για τα παιδιά τους. Εγώ πήγα φρουραρχείο ακριβώς 5 εργάσιμες πριν την ημερομηνία κατάταξης (οπότε μια ημερολογιακή βδομάδα πρακτικά) αλλά πήγα απο πολύ νωρίς. Στις 6 ήμουν εκεί (το φρουραρχείο ανοίγει στις 7). Ήταν άλλα 3-4 άτομα μπροστά μου. Ο φαντάρος που ήταν στην πύλη κατέγραψε τα ονόματά μας και με βάση αυτή τη "σειρά" μας φωνάζαν μέσα όταν άρχισε το όλο στόρυ. Τώρα πάει κι ένας χρόνος, αλλά νομίζω κατά τις 9.30 ξεμπέρδεψα από το φρουραρχείο. Να τονίσω βέβαια ότι στη δικιά μου περίπτωση είχαν ψυχίατρο ειδικά γι αυτή τη δουλειά, ενώ πιο παλιά έπρεπε να τρέχεις Πεντέλη (για τους Αττικάριους). Δεν ξέρω αν ακόμα φέρνουν ψυχίατρο εκεί. Ε κάπακια από αυτό πήγα στη Στρατολογία στο Ρουφ και νομίζω κατά τις 11 ξεμπέρδεψα από όλο αυτό. Εν ολίγοις: 1) Πάρε χαρτί γιατρού και σημείωμα κατάταξης. Εγώ είχα μαζί μου και βεβαίωση του διδακτορικού να δείξω στο γιατρό αλλα δεν χρειάστηκε. 2) Αν ακόμα φέρνουν ψυχίατρο στο φρουραρχείο μπορείς να ξεμπερδέψεις και με φρουραρχείο και με στρατολογία την ίδια μέρα, αλλιώς άμα πρέπει να τρέχεις Πεντέλη, λογικά θα πας φρουραρχείο-Πεντέλη-φρουαρχείο τη μία μέρα, και Στρατολογία την επόμενη. 3) Μετά από 4-5 βδομάδες θα περάσεις από επιτροπή απαλλαγών (μη σε μπερδεύει το όνομα, οι ίδιοι βάζουν τη τζίφρα και για τις αναβολές) κι εκεί τελειώνει το story. ωραιος φιλε. το μονο θεμα ειναι οτι δεν εχω 4-5 βδομαδες μετα γιατι θα πρεπει να ξαναφυγω απο την χωρα, για να συνεχισω το μαστερ. να φανταστω οτι θα μπορουν να μου κανουν μια εξυπηρετηση ε?
Adramelch Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά άμα ήμουν τζογαδόρος θα πόνταρα τα λεφτά μου στο ότι θα χρειαστεί να ξαναέρθεις.
Andy Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 οκ φιλε. ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες
assassino1796 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 και ξαφνικά μας αλλάζουν σε όλους την μονάδα τοποθέτησης
nagzi Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Τώρα με την μεγάλη εβδομάδα γνωρίζει κάποιος μέχρι πότε πρέπει να πάμε φρουραρχειο Αθηνών για την διαδικασία της αναβολής; 6 Μαΐου πρέπει να παρουσιαστώ αλλά δεν έχω στα χέρια μου ακόμα το σημείωμα κατάταξης
spirosmi7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, assassino1796 είπε και ξαφνικά μας αλλάζουν σε όλους την μονάδα τοποθέτησης Καθολου απιθανο..😋
Adramelch Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nagzi είπε Τώρα με την μεγάλη εβδομάδα γνωρίζει κάποιος μέχρι πότε πρέπει να πάμε φρουραρχειο Αθηνών για την διαδικασία της αναβολής; 6 Μαΐου πρέπει να παρουσιαστώ αλλά δεν έχω στα χέρια μου ακόμα το σημείωμα κατάταξης Είναι 5 εργάσιμες, οπότε λογικά για σένα Μεγάλη Πέμπτη αλλά πάρε τηλ να σιγουρευτείς. Επίσης, αν θυμάμαι καλά, είναι το πολύ 5 εργάσιμες που σημαίνει ότι λογικά θα μπορείς να το κάνεις και την βδομάδα μετά το Πάσχα. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Adramelch
Billvas1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, assassino1796 είπε και ξαφνικά μας αλλάζουν σε όλους την μονάδα τοποθέτησης Ναι, τι φάση;;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, assassino1796 είπε και ξαφνικά μας αλλάζουν σε όλους την μονάδα τοποθέτησης αλλαξαν τις μοναδες για ετσι το λες? Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις