blackdeagle Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, g.kaf είπε Χαχαχα η μονάδα χάθηκε στον δρόμο; Έχουν κολλήσει όλα!! χαχαχαθα στο βγαλει μην αγχωνεσαι
Exploticon Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, Vagtsiap είπε Καλησπέρα φίλε..εγώ όταν έκοψα αναβολή μου ζήτησαν πιστοποιητικό σπουδών αλλά δεν το είχα μαζί μου γιατι η σχολή μου ήταν μακριά από Αθήνα.. αλλά η κοπέλα στο Ρουφ μου την έκοψε και μου είπε ότι πρέπει να πας το χαρτί έστω μια μέρα πριν την κατάταξη..αλλιώς υπηρετείς ένα μήνα παραπάνω θητεία ...το πιστοποιητικό πρέπει να το πας.. και εγώ θα το πάω αυτές τις μέρες ξερεις αν κανω δουλεια με το απλο πτυχιο ιεκ? ευχαριστω για την απαντηση!!
Vagtsiap Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 50 λεπτά πριν, Exploticon είπε ξερεις αν κανω δουλεια με το απλο πτυχιο ιεκ? ευχαριστω για την απαντηση!! Αν δεν είχες πάρει αναβολή από άλλη σχολή ,ΤΕΙ ή ΑΕΙ ή αν είχες πάρει λόγω αυτών και τελικά δεν είσαι γραμμένος πια σε αυτές..ναι κάνει το χαρτί το ιεκ...γενικά κάνει αυτό να ξέρεις .τους ενδιαφέρει μόνο να δουν ότι όντως σπούδασες -εκανες κάτι για να έχεις αναβολή στράτευσης ..οπότε πήγαινε και δωστο!!
Μάκαρος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Παιδια, στο katataxi.army εχει σταματησει να δειχνει τη μοναδα τοποθετησης κι εσας ?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Παιδια, στο katataxi.army εχει σταματησει να δειχνει τη μοναδα τοποθετησης κι εσας ? Ναι μάλλον έχει κολλήσει
billsnake21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Vagtsiap είπε Αν δεν είχες πάρει αναβολή από άλλη σχολή ,ΤΕΙ ή ΑΕΙ ή αν είχες πάρει λόγω αυτών και τελικά δεν είσαι γραμμένος πια σε αυτές..ναι κάνει το χαρτί το ιεκ...γενικά κάνει αυτό να ξέρεις .τους ενδιαφέρει μόνο να δουν ότι όντως σπούδασες -εκανες κάτι για να έχεις αναβολή στράτευσης ..οπότε πήγαινε και δωστο!! Έχει αλλάξει αυτό? Κι εγώ είχα πάρει αναβολή λόγω σπουδών αλλά ποτέ δεν τελείωσα την σχολή και εξάντλησα και την αναβολή χωρίς καμία κύρωση. 🤔
Billvas1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Στις 17/4/2019 στις 3:48 ΜΜ, Exploticon είπε καποιος που να πηγαινει ροδο απο πειραια? Κι εγώ το ίδιο.. 6/5
thekostis04 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, billsnake21 είπε Έχει αλλάξει αυτό? Κι εγώ είχα πάρει αναβολή λόγω σπουδών αλλά ποτέ δεν τελείωσα την σχολή και εξάντλησα και την αναβολή χωρίς καμία κύρωση. 🤔 Επειδή ειμαι σε παρόμοια κατασταση, Αν εχεις τελειωσει πριν τη ληξη της αναβολης και δεν το δηλωσεις στη στρατολογια ωστε να διακοπει η αναβολη, εχει κυρωση σε επιπλεον ημερες θητειας. Αν δεν εχεις τελειωσει την σχολη ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ πηρες εξ αρχης την αναβολη, τοτε πριν καταταγεις πρεπει να καταθεσεις στη στρατολογια μια βεβαίωση σπουδών. Σε διαφορετική περίπτωση η κυρωση ειναι προστιμο 90 ευρω στο τελος της θητείας.
dimitsal Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, thekostis04 είπε Επειδή ειμαι σε παρόμοια κατασταση, Αν εχεις τελειωσει πριν τη ληξη της αναβολης και δεν το δηλωσεις στη στρατολογια ωστε να διακοπει η αναβολη, εχει κυρωση σε επιπλεον ημερες θητειας. Αν δεν εχεις τελειωσει την σχολη ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ πηρες εξ αρχης την αναβολη, τοτε πριν καταταγεις πρεπει να καταθεσεις στη στρατολογια μια βεβαίωση σπουδών. Σε διαφορετική περίπτωση η κυρωση ειναι προστιμο 90 ευρω στο τελος της θητείας. Είσαι σίγουρος για αυτό που λες; Εγώ έκοψα αναβολή για να μπω Αύγουστο, κατέθεσα πτυχίο και μεταπτυχιακό (ορκίστηκα τον Δεκέμβριο του 2018) και δεν μου ανέφεραν κάτι για κυρώσεις.
Adramelch Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, dimitsal είπε Είσαι σίγουρος για αυτό που λες; Εγώ έκοψα αναβολή για να μπω Αύγουστο, κατέθεσα πτυχίο και μεταπτυχιακό (ορκίστηκα τον Δεκέμβριο του 2018) και δεν μου ανέφεραν κάτι για κυρώσεις. Όχι δεν ισχύει πλέον, αυτό που αναφέρει ο φίλος (ότι δηλαδή πρέπει να κόψεις την αναβολή όταν τελειώσεις) είναι παλιό. Στη δικιά σου περίπτωση, αν δεν είχες καταθέσει τα χαρτιά, τότε θα έτρωγες την κύρωση για "κακή χρήση αναβολής". Αλλά επειδή αιτιολόγησες την αναβολή σου, είσαι οκ. Στη δικιά μου περίπτωση πχ, είχα αναβολή για διδακτορικό, τελείωσε πριν τελειώσω το διδακτορικό και πήρα μια μουφαδόρικη για λόγους υγείας, κι επειδή τότε δεν τους κατέθεσα κάποιο χαρτί (πχ. διδακτορικό ή βεβαίωση σπουδών στο διδακτορικό), είχα κύρωση 1 μήνα (εξαγοράσιμο για 90 ευρώ). Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Adramelch
dimitsal Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, Adramelch είπε Όχι δεν ισχύει πλέον, αυτό που αναφέρει ο φίλος (ότι δηλαδή πρέπει να κόψεις την αναβολή όταν τελειώσεις) είναι παλιό. Στη δικιά σου περίπτωση, αν δεν είχες καταθέσει τα χαρτιά, τότε θα έτρωγες την κύρωση για "κακή χρήση αναβολής". Αλλά επειδή αιτιολόγησες την αναβολή σου, είσαι οκ. Στη δικιά μου περίπτωση πχ, είχα αναβολή για διδακτορικό, τελείωσε πριν τελειώσω το διδακτορικό και πήρα μια μουφαδόρικη για λόγους υγείας, κι επειδή τότε δεν τους κατέθεσα κάποιο χαρτί (πχ. διδακτορικό ή βεβαίωση σπουδών στο διδακτορικό), είχα κύρωση 1 μήνα (εξαγοράσιμο για 90 ευρώ). Κατάλαβα, ούτως ή άλλως θα τους πάω βεβαίωση ότι κάνω διδακτορικό τον επόμενο μήνα (οι αιτήσεις είναι το Μάιο). Αν και νομίζω πως ξέρω την απάντηση μήπως υπάρχει διαφορετική μεταχείριση σε υποψήφιους διδάκτορες; Όπως θα ξέρεις και εσυ θα έχω κάποιες υποχρεώσεις στο πανεπιστήμιο και ελπίζω να μπορώ να βγαίνω για επιτηρήσεις κλπ.
BILL5 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Ωραίος ο στρατός ξεφεύγεις από την καθημερινή σου ρουτίνα και μένεις σε μια αλη
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μέχρι να απολυθείς και να επιστρέψεις στην ρουτίνα σου...αυτήν από την οποία είχες ξέφυγει😂 Υ.γ.Οι ΕΠΟΠ δεν εκτελούν υπηρεσίες στις ειδικές.Μονο χρέη αυδμ νομίζω.
Adramelch Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimitsal είπε Κατάλαβα, ούτως ή άλλως θα τους πάω βεβαίωση ότι κάνω διδακτορικό τον επόμενο μήνα (οι αιτήσεις είναι το Μάιο). Αν και νομίζω πως ξέρω την απάντηση μήπως υπάρχει διαφορετική μεταχείριση σε υποψήφιους διδάκτορες; Όπως θα ξέρεις και εσυ θα έχω κάποιες υποχρεώσεις στο πανεπιστήμιο και ελπίζω να μπορώ να βγαίνω για επιτηρήσεις κλπ. Υποψήφιος διδάκτορας δεν σημαίνει τίποτα για το στρατό. Ή έχεις το χαρτί ή δεν το έχεις γι αυτούς. Πώς και πας τώρα εφόσον έχεις τέτοιες υποχρεώσεις; Δεν σου φτάνει αναβολή διδακτορικού για να τελειώσεις; Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Adramelch
dimitsal Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Adramelch είπε Υποψήφιος διδάκτορας δεν σημαίνει τίποτα για το στρατό. Ή έχεις το χαρτί ή δεν το έχεις γι αυτούς. Πώς και πας τώρα εφόσον έχεις τέτοιες υποχρεώσεις; Δεν σου φτάνει αναβολή διδακτορικού για να τελειώσεις; Το συζητήσαμε με τον καθηγητή μου και μιας που έχω έτοιμο ένα paper καταλήξαμε στο να πάω τώρα να τελειώνω με αυτό το βάρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις