Pankar95 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Είδα πως στη δήλωση για Ναυτικό έχει την επιλογή να πας σε νησί Αν. Αιγαίου και να κάνεις 9 μήνες. Ξέρετε πόσο εύκολα το δέχονται αυτό και σε ποια νησιά μπορεί να σε στείλουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Άλλος που πάει στην Κω;; Στο 282 τπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Στις 17/4/2019 στις 5:50 ΠΜ, evoracing είπε Για τον 1 μήνα που το είδες? Βασικά έπρεπε να τα είχες πάει ήδη τα πτυχία σε στρατολογική υπηρεσία. Έχω πάρει πτυχίο από το 15 και όλα αυτά τα χρόνια δουλευα., όταν πήγα τα χαρτιά ρώτησα την κοπέλα στο Ρουφ και μου λέει όλα καλά. Την ρώτησα αν θα έχω κάποια ποινή και μου λέει όχι ούτε καν αφού έφερες τα χαρτιά είσαι μια χαρά. Πήγαινε μια βόλτα τώρα και παιξ'το χαζός ότι δεν ήξερες κτλπ μήπως τα γλυτώσεις. Με τα κινητά τι θα κάνετε? Θα πάρετε τα κανονικά ή κανένα 3310? Η Κύπρος τι παίζει με αυτό το θέμα? Κύπρο, ήμουν 35μκ και 355 Έμα. Ούτε καν μας ψάξανε τα πράγματα. Και στο ΚΕΕΔ που μας ψάξανε τα περνούσαν τα κινητά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 μια ερωτηση ξερει κανεις αν πρεπει να δωσω τα χαρτια οτι σπουδασα στην στρατολογια εδω περα η εκει που θα με στειλουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 49 λεπτά πριν, Exploticon είπε μια ερωτηση ξερει κανεις αν πρεπει να δωσω τα χαρτια οτι σπουδασα στην στρατολογια εδω περα η εκει που θα με στειλουν? αμα πας στρατολογια να κοψεις την αναβολη τα δινεις εκει (εγω αυτο εκανα παντως), δεν ξερω σε αλλη περιπτωση τι γινεται.. μπορεις να παρεις τηλ ή να στειλεις μειλ να ρωτησεις για πιο σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Καλησπέρα. Ειχα παρει αναβολη για σπουδες και τωρα ληγει. Μου ρχεται το χαρτι αυριο. Αλλη αναβολη για σπουδες δεν μπορω να παρω. Κι θελω να παρω τωρα που θα γυρισω ελλαδα ι5 κτλπ. Θα πρεπει να περιμενω να παω στο στρατοπεδο να το κανω ολο αυτο η μπορω απλα να παω στο ρουφ η γενικα καπου στην αθηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosmi7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια να ρωτησω κατι? Μετα την ορκωμοσια μενεις στην μοναδα τοποθετησης ή μπορεις να αλλαξεις? Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από spirosmi7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μολις παρελαβα και το σημειωμα καταταξης. Με εχουν βαλει ΥΕΑ, ευτυχως βεβαια το γλυτωνω λογω μειωμενης θητειας που δικαιουμαι Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Μάκαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DevilAngel123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 παιδα το σημειωμα καταταξης σε παιρνουν τηλεφωνο η απλα πασ στο ΑΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
engfirm17 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Μολις παρελαβα και το σημειωμα καταταξης. Με εχουν βαλει ΥΕΑ, ευτυχως βεβαια το γλυτωνω λογω μειωμενης θητειας που δικαιουμαι οποιος εχει τελειώσει απο λύκειο και πάνω έχει ένδειξη ΥΕΑ, αυτό ειναι για άμα επιλέξεις εσύ ο ίδιος να πας, δεν ειναι υποχρεωτικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, DevilAngel123 είπε παιδα το σημειωμα καταταξης σε παιρνουν τηλεφωνο η απλα πασ στο ΑΤ Εμενα πε πηραν τηλεφωνο απο το αστυνομικο τμημα και πηγα και το παρελαβα. Αν δεν μπορεις εσυ, μπορουν να το παρουν και οι γονεις σου. 13 λεπτά πριν, engfirm17 είπε οποιος εχει τελειώσει απο λύκειο και πάνω έχει ένδειξη ΥΕΑ, αυτό ειναι για άμα επιλέξεις εσύ ο ίδιος να πας, δεν ειναι υποχρεωτικό.. Σιγουρο αυτο ? ----EDIT---- Εχεις δικιο φιλε μου. Τωρα που το ψαχνω ετσι ειναι απλα με επιασε ενα αγχος στην αρχη μολις το ειδα 😂 Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Μάκαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kampanakias Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Καλησπερα παιδια. Εχω παρει ηδη μια φορα αναβολη μεσω φρουραρχειου και τωρα με ενημερωσαν οτι θα παρουσιαστω 251 ΓΝΑ, 6 Μαϊου. ΗΘελα να ρωτησω αν εχει τυχει σε καποιον αλλο. Πας οπως εισαι 6 Μαϊου η ισχυει παλι το 5 ημερες πριν, οπως εκανα την προηγουμενη φορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 57 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Μολις παρελαβα και το σημειωμα καταταξης. Με εχουν βαλει ΥΕΑ, ευτυχως βεβαια το γλυτωνω λογω μειωμενης θητειας που δικαιουμαι Ααα το πήρες; Θα πάω να δω και γω αύριο γτ και το 2017 που έμπαινα κανονικά φαντάρος πήγα και το πήρα εγώ 1 μήνα πριν γτ άμα περίμενα από αυτός να με πάρουν τηλ άστα βραστά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagtsiap Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Exploticon είπε μια ερωτηση ξερει κανεις αν πρεπει να δωσω τα χαρτια οτι σπουδασα στην στρατολογια εδω περα η εκει που θα με στειλουν? Καλησπέρα φίλε..εγώ όταν έκοψα αναβολή μου ζήτησαν πιστοποιητικό σπουδών αλλά δεν το είχα μαζί μου γιατι η σχολή μου ήταν μακριά από Αθήνα.. αλλά η κοπέλα στο Ρουφ μου την έκοψε και μου είπε ότι πρέπει να πας το χαρτί έστω μια μέρα πριν την κατάταξη..αλλιώς υπηρετείς ένα μήνα παραπάνω θητεία ...το πιστοποιητικό πρέπει να το πας.. και εγώ θα το πάω αυτές τις μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Χαχαχα η μονάδα χάθηκε στον δρόμο; Έχουν κολλήσει όλα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις