Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Εγω επειδη εχω ψιλομπερδευτει να ρωτησω. Παρουσιαζομαι 7 Μαιου στο 565 ΤΠ/ΕΟΔ Λαγος Εβρου. Εκει θα μεινω μεχρι ορκομοσια ή ειναι απλα το ΣΥΠΟ και μετα απο 2-3 μερες θα μας πανε σε αλλο στρατοπεδο ? 

Εκεί είναι το ΣΥΠΟ, παρακάτω λέει και μονάδα τοποθέτησης που πας στη συνέχεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, thanospetr είπε

Εκεί είναι το ΣΥΠΟ, παρακάτω λέει και μονάδα τοποθέτησης που πας στη συνέχεια.

565 ΤΠ/ΕΟΔ εχω για τοποθετηση. Αρα να υποθεσω οτι θα ορκιστω Λαγο ? 

Screenshot_20190417-161323.png

11 λεπτά πριν, Adramelch είπε

Το ΣΥΠΟ σου και η Μονάδα Τοποθέτησης σου είναι το ίδιο στρατόπεδο στο Λαγό, οπότε παρουσιάζεσαι και ορκίζεσαι εκεί.

9 λεπτά πριν, thanospetr είπε

Ζωάρα στο 565, μην αγχώνεσαι..

Τελεια. Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας. 

Παιδια να κανω μια ερωτηση. Μπαινω Αυγουστο μπηκα στο army.gr εβαλα τα στοιχεια μου και τις προτιμησεις μου κλπ, αλλα μπαινω στρατολογια και μου λεει οτι δεν υπαρχει ατομο με αυτα τα στοιχεια. Ενω εχω βαλει ακριβως τα ιδια στοιχεια στο army.gr και ολα κομπλε εχει συμβει σε κανεναν σας το ιδιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, stefz25 είπε

Παιδια να κανω μια ερωτηση. Μπαινω Αυγουστο μπηκα στο army.gr εβαλα τα στοιχεια μου και τις προτιμησεις μου κλπ, αλλα μπαινω στρατολογια και μου λεει οτι δεν υπαρχει ατομο με αυτα τα στοιχεια. Ενω εχω βαλει ακριβως τα ιδια στοιχεια στο army.gr και ολα κομπλε εχει συμβει σε κανεναν σας το ιδιο?

Το site της στρατολογιας εχει προβλημα προς το παρων

Επεξ/σία από Μάκαρος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά εμένα πριν μια βδομάδα με έβρισκε μια χαρά, και τώρα που ψάχνεται όλος ο κόσμος της Β Εσσο και το πεθαίνουν το site, δεν με βρίσκει. Παράλληλα στο army.gr μου λέει κανονικά που παρουσιάζομαι κτλ. Βγάλε τα συμπεράσματά σου.

PS: Το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά που ανακοινώνεται κάποια Εσσο.

Επεξ/σία από Adramelch

On 16/04/2019 at 17:37, Lezantas26 said:

αρα πχ στη δικη μου περιπτωση θα παω κω να παρω πραγματα και την ιδια μερα θα φυγω για σαμο?

με τα μεταφορικα τι παιζει? δεν εχω λεφτα να ξοδεψω στο στρατο, ποσο μαλλον τα εισιτηρια να κοβω βολτες στα νησια..

Δεν ξέρω αν απαντήθηκε γι' αυτό το γράφω εδώ.

Μόλις πάρεις το Δελτίο Κατάταξης, πηγαίνεις στο Φρουραρχείο της περιοχής σου και ζητάς κατάσταση επιβίβασης. Μία φωτοτυπία του Δελτίου χρειάζονται την οποία θα κρατήσουν, καθώς και το πρωτότυπο που θα έχεις εσύ για να στο σφραγίσουν. Με αυτό κινείσαι δωρεάν - τα μέσα που θα χρησιμοποιήσεις θα στα πουν αναλυτικά εκεί που θα εκδόσουν την κατάσταση επιβίβασης.

1 λεπτό πριν, DrFreeman είπε

Δεν ξέρω αν απαντήθηκε γι' αυτό το γράφω εδώ.

Μόλις πάρεις το Δελτίο Κατάταξης, πηγαίνεις στο Φρουραρχείο της περιοχής σου και ζητάς κατάσταση επιβίβασης. Μία φωτοτυπία του Δελτίου χρειάζονται την οποία θα κρατήσουν, καθώς και το πρωτότυπο που θα έχεις εσύ για να στο σφραγίσουν. Με αυτό κινείσαι δωρεάν - τα μέσα που θα χρησιμοποιήσεις θα στα πουν αναλυτικά εκεί που θα εκδόσουν την κατάσταση επιβίβασης.

σ ευχαριστω. εχω στειλει μειλ και στην στρατολογια αθηνων.

αυτο το φρουραρχιο δε ξερω τι ειναι. εχει ο καθε δημος ή υπαρχει ενα στην αθηνα (φανταζομαι στο κεντρο)?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, Adramelch said:

Όχι ότι είμαι ειδικός αλλα 216 εσσο πρέπει να είναι καμιά 25αριά χρόνια πριν.

Σε δικές μου απορίες τώρα:

1) Έχω φάει το πρόστιμο 1 μήνα για κακή χρήση αναβολής. Αυτό το πληρώνω λογικά στην Εφορία. Ξέρει κανείς πώς και τι (πότε να πάω, τι τους λέω κτλ)?

2) Πτυχία κτλ τα καταθέτω στη στρατολογία, στο κέντρο ή και στα 2?

3) Υποθέτω δεν έχει κανένα νόημα να καταθέσω πτυχία ξένων γλωσσών ε? Ειδικά αφού θα πρέπει να τα μεταφράσω.

4) Ξεμπέρδεψα με το διδακτορικό μου την προηγούμενη βδομάδα, αλλά ακόμα δεν έχω κανένα "επίσημο" χαρτί. Έχω ουσιαστικά το πρακτικό της εξέτασης, το όποιο δεν έχει apostille. Άμα τους πάω αυτό μεταφρασμένο θα το δεχτούν (όχι ότι θα ωφελήσει κάπου αλλά ποτέ δεν ξέρεις)?

1) Πηγαίνεις στο ΚΕΠ ή εκδίδεις το παράβολο μέσω του taxis - αυτό που αφορά πληρωμή πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης. Με το παράβολο πηγαίνεις στην τράπεζα - η πληρώνεις online και προσκομίζεις την απόδειξη πληρωμής στη Στρατολογία.

2) Στη Στρατολογία οπωσδήποτε. Κράτα επιπλέον αντίγραφα (απλές φωτοτυπίες) για να δώσεις και στη μονάδα που θα πας.

3) Δική σου επιλογή.

4) Δεν θα αρνηθούν να το πάρουν, αλλά δεν θα θεωρείσαι διδάκτωρ. Θα είσαι ακόμη στο τελευταίο, επιβεβαιωμένο με επίσημο έγγραφο που έχει apostille, επίπεδο σπουδών.

17 hours ago, garfield39gr said:

Καλε μου φίλε τότε ήταν δεν μπορώ να σου απαντήσω στις απορίες σου δυστυχώς απλά θα σου πω τι σημαίνει λημνος = Λάθος Ήταν Μάνα Να Ορκιστώ Στρατιώτης καλή δύναμη 

Είσαι υπερβολικός. Νομίζεις ότι είναι το ίδιο το 1992 με το 2019;

Οσοι πάνε θα δουν και μόνοι πόσο "δύσκολα" είναι...

Για τη διάρκεια...έχεις δίκιο.

7 minutes ago, Lezantas26 said:

σ ευχαριστω. εχω στειλει μειλ και στην στρατολογια αθηνων.

αυτο το φρουραρχιο δε ξερω τι ειναι. εχει ο καθε δημος ή υπαρχει ενα στην αθηνα (φανταζομαι στο κεντρο)?

Της Αθήνας βρίσκεται στο Γουδί (κοντά στο θέατρο Badminton).

Επεξ/σία από DrFreeman
typos

7 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

565 ΤΠ/ΕΟΔ εχω για τοποθετηση. Αρα να υποθεσω οτι θα ορκιστω Λαγο ? 

Screenshot_20190417-161323.png

Μια από τα ίδια και εγώ 565 ΤΠ αλλά 10/05/2019! Στείλε ένα μήνυμα όταν μπεις να μας πεις τι γίνεται εκεί :)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...