Adramelch Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Απ'ότι έχω καταλάβει εγώ με το λίγο ψάξιμο που έκανα, μονάδα τοποθέτησης αναφέρεται στο που θα κάνουμε βασική εκπαίδευση (και γι'αυτό είμαστε Εκτός Οργανικής Δύναμης του συγκεκριμένου στρατοπέδου). Στο τέλος αυτής θα πάμε στις μονάδες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assassino1796 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ρε μαγκες να σας ρτησω το Οπλο- Σωμα καταταξης μου είναι πεζικο και σε αλλους ειναι ειδικες δυναμεις αυτο αλλαζει για εμενα που θελω να παω 35 ΜΚ η θα μεινω μονιμα πεζικο ? 11 ώρες πριν, thekostis04 είπε Καλησπέρα σε όλους και καλη θητεια να χουμε. Ερωτηση, η μοναδα τοποθετησης ειναι το που θα παμε μετα την ορκομωσία; Επίσης, λογικα η ημερομηνία της ορκομωσίας θα ειναι 24 Μαϊου; @thekostis04 Εγώ ξέρω ότι η μονάδα τοποθέτησης είναι εκεί που θα παρουσιαστής. Αφού ορκιστείς πάς αλλου. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από assassino1796 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos4ever Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, assassino1796 είπε ρε μαγκες να σας ρτησω το Οπλο- Σωμα καταταξης μου είναι πεζικο και σε αλλους ειναι ειδικες δυναμεις αυτο αλλαζει για εμενα που θελω να παω 35 ΜΚ η θα μεινω μονιμα πεζικο ? @thekostis04 Εγώ ξέρω ότι η μονάδα τοποθέτησης είναι εκεί που θα παρουσιαστής. Αφού ορκιστείς πάς αλλου. Όχι έχει αλλάξει αυτό απο πέρσι. ΣΥΠΟ παρουσιάζεσαι και μετά απο 2-3 μέρες μεταφέρεσαι στην μονάδα σου. Για ειδικές δυνάμεις θα το δηλώσεις την ημέρα που θα παρουσιαστείς (στα χαρτιά που θα συμπληρώσεις), όπως επίσης και στο σχετικό κλιμάκιο που θα περάσει μερικές ημέρες αργότερα για να μαζέψουν κόσμο Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από giorgos4ever 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garfield39gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Ρε διακοπές πάτε 6 μήνες εμείς 9 μήνες κάναμε βασική εκπαίδευση μόνο και μετά μονάδες όλο κλάψα είστε με τα κινητά σας τα μεα και τα σεα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, Adramelch είπε Όχι ότι είμαι ειδικός αλλα 216 εσσο πρέπει να είναι καμιά 25αριά χρόνια πριν. Σε δικές μου απορίες τώρα: 1) Έχω φάει το πρόστιμο 1 μήνα για κακή χρήση αναβολής. Αυτό το πληρώνω λογικά στην Εφορία. Ξέρει κανείς πώς και τι (πότε να πάω, τι τους λέω κτλ)? 2) Πτυχία κτλ τα καταθέτω στη στρατολογία, στο κέντρο ή και στα 2? 3) Υποθέτω δεν έχει κανένα νόημα να καταθέσω πτυχία ξένων γλωσσών ε? Ειδικά αφού θα πρέπει να τα μεταφράσω. 4) Ξεμπέρδεψα με το διδακτορικό μου την προηγούμενη βδομάδα, αλλά ακόμα δεν έχω κανένα "επίσημο" χαρτί. Έχω ουσιαστικά το πρακτικό της εξέτασης, το όποιο δεν έχει apostille. Άμα τους πάω αυτό μεταφρασμένο θα το δεχτούν (όχι ότι θα ωφελήσει κάπου αλλά ποτέ δεν ξέρεις)? Για τον 1 μήνα που το είδες? Βασικά έπρεπε να τα είχες πάει ήδη τα πτυχία σε στρατολογική υπηρεσία. Έχω πάρει πτυχίο από το 15 και όλα αυτά τα χρόνια δουλευα., όταν πήγα τα χαρτιά ρώτησα την κοπέλα στο Ρουφ και μου λέει όλα καλά. Την ρώτησα αν θα έχω κάποια ποινή και μου λέει όχι ούτε καν αφού έφερες τα χαρτιά είσαι μια χαρά. Πήγαινε μια βόλτα τώρα και παιξ'το χαζός ότι δεν ήξερες κτλπ μήπως τα γλυτώσεις. Με τα κινητά τι θα κάνετε? Θα πάρετε τα κανονικά ή κανένα 3310? Η Κύπρος τι παίζει με αυτό το θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, Vagtsiap είπε Παιδιά κανεις για εδώ ??? Ξέρετε τι παίζει ? Η αν μετά την εκπαίδευση γυρνάμε στην μονάδα που λέει ? εχεις να δεις φυλακια και ενυσχυσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, garfield39gr είπε Ρε διακοπές πάτε 6 μήνες εμείς 9 μήνες κάναμε βασική εκπαίδευση μόνο και μετά μονάδες όλο κλάψα είστε με τα κινητά σας τα μεα και τα σεα σας Οτι να ναι ειστε μερικοι εδω μεσα. Σε λιγο θα απολογηθουμε επειδη γεννηθηκαμε αργοτερα. Συγκρινεις εποχες οπου οταν απολυοσουν εβρισκες αμεσως εργασια, χωρις να ειναι απαραιτητο ενα πτυχιο. Σημερα το μεταπτυχιακο ειναι η βαση και εαν θα βρεις να δουλεψεις. Ελα να ανταλλαξουμε το αγχος του 2019 με τα 2 χρονια θητειας (με ενσημα). 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teokarafou1992 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, Lezantas26 είπε λημνο μου βγαζει Φίλε Θεσσαλονίκη είμαι και γω εκεί πάω. πότε παρουσιαζεσαι? εγώ 8/5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steftson Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, teokarafou1992 είπε Φίλε Θεσσαλονίκη είμαι και γω εκεί πάω. πότε παρουσιαζεσαι? εγώ 8/5 Να τος ο παίχτης! Και γω 8/5 Λήμνο φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teokarafou1992 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, Steftson είπε Να τος ο παίχτης! Και γω 8/5 Λήμνο φιλε! δες Inbox φιλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adramelch Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, evoracing είπε Για τον 1 μήνα που το είδες? Βασικά έπρεπε να τα είχες πάει ήδη τα πτυχία σε στρατολογική υπηρεσία. Έχω πάρει πτυχίο από το 15 και όλα αυτά τα χρόνια δουλευα., όταν πήγα τα χαρτιά ρώτησα την κοπέλα στο Ρουφ και μου λέει όλα καλά. Την ρώτησα αν θα έχω κάποια ποινή και μου λέει όχι ούτε καν αφού έφερες τα χαρτιά είσαι μια χαρά. Πήγαινε μια βόλτα τώρα και παιξ'το χαζός ότι δεν ήξερες κτλπ μήπως τα γλυτώσεις. Με τα κινητά τι θα κάνετε? Θα πάρετε τα κανονικά ή κανένα 3310? Η Κύπρος τι παίζει με αυτό το θέμα? Είχα αναβολή για διδακτορικό που τελείωνε πέρσι, ωστόσο δεν είχα τελειώσει το διδακτορικό ακόμα και πήρα κι άλλη. Όταν πήρα την καινούρια δεν τους πήγα χαρτιά και μου ήρθε γράμμα με το πρόστιμο. Εν γνώσει μου ήταν καθώς να βγάλω χαρτιά, να βάζω apostille και να τα μεταφράζω (κι όλα αυτά σε φάση κατ'επειγόντως) θα μου ερχόταν πιο ακριβά. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Adramelch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pavmk Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρουσιάζεται κανείς στο ΚΕΕΔ με τη Β' ΕΣΣΟ 2019; Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Pavmk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jackson_1919 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, garfield39gr είπε Πας στο 290 πάρε αναβολή προλαβαίνεις 21 μηνες έμεινα εκεί 216 εσσο ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Μια χαρα είναι η μονάδα, τι συγκρίνετε τώρα με 20 χρονια πριν, εχουν αλλάξει τα πράγματα. Εγω απολύθηκα πρόσφατα απο αλλη μονάδα στο νησί και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Το μονο αρνητικό στη Λήμνο ειναι η απόσταση απο Θεσσαλονίκη. Και κινητά με κάμερα, άφοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Εγω επειδη εχω ψιλομπερδευτει να ρωτησω. Παρουσιαζομαι 7 Μαιου στο 565 ΤΠ/ΕΟΔ Λαγος Εβρου. Εκει θα μεινω μεχρι ορκομοσια ή ειναι απλα το ΣΥΠΟ και μετα απο 2-3 μερες θα μας πανε σε αλλο στρατοπεδο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palikarosss Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, garfield39gr είπε Ρε διακοπές πάτε 6 μήνες εμείς 9 μήνες κάναμε βασική εκπαίδευση μόνο και μετά μονάδες όλο κλάψα είστε με τα κινητά σας τα μεα και τα σεα σας Αλλαξαν οι εποχες μπαρμπα και το 9μηνο παλι πολυς καιρος ειναι εν ετει 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις