Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tritonas00 είπε

ΑΦΜ και ΑΜΚΑ εχουμε?

Χαχαχα από την βιασύνη δεν έκοψα σωστά το σκριν... 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, thekostis04 είπε

Καλησπέρα σε όλους και καλη θητεια να χουμε.

Ερωτηση, η μοναδα τοποθετησης ειναι το που θα παμε μετα την ορκομωσία;

Επίσης, λογικα η ημερομηνία της ορκομωσίας θα ειναι 24 Μαϊου;

Όχι, το Σημείο υποδοχής οπλιτών είναι το στρατόπεδο που θα πας την πρώτη μέρα για να πάρεις πράγματα, να κάνεις εξετάσεις κτλ. Και την ίδια (άντε την επόμενη μέρα) θα πας στην μονάδα τοποθέτησης όπου θα περάσεις βασική εκπαίδευση και θα ορκιστείς. Η ορκωμοσία ναι κατά 99% θα είναι στις 24.

54 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Όχι, το Σημείο υποδοχής οπλιτών είναι το στρατόπεδο που θα πας την πρώτη μέρα για να πάρεις πράγματα, να κάνεις εξετάσεις κτλ. Και την ίδια (άντε την επόμενη μέρα) θα πας στην μονάδα τοποθέτησης όπου θα περάσεις βασική εκπαίδευση και θα ορκιστείς. Η ορκωμοσία ναι κατά 99% θα είναι στις 24.

αρα πχ στη δικη μου περιπτωση θα παω κω να παρω πραγματα και την ιδια μερα θα φυγω για σαμο?

με τα μεταφορικα τι παιζει? δεν εχω λεφτα να ξοδεψω στο στρατο, ποσο μαλλον τα εισιτηρια να κοβω βολτες στα νησια..

7 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

αρα πχ στη δικη μου περιπτωση θα παω κω να παρω πραγματα και την ιδια μερα θα φυγω για σαμο?

με τα μεταφορικα τι παιζει? δεν εχω λεφτα να ξοδεψω στο στρατο, ποσο μαλλον τα εισιτηρια να κοβω βολτες στα νησια..

Νομιζω (απ οτι εχω διαβασει και καταλαβει) σου δινουν κατασταση επιβιβασης και ταξιδευεις δωρεαν. Βεβαια ας το επιβεβαιωσει καποιος που γνωριζει. 

9 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Κοίτα σε τέτοια περίπτωση δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει, αλλά σίγουρα δεν θα σε βάλουν να το πληρώσεις εσύ.

2 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Κοίτα σε τέτοια περίπτωση δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει, αλλά σίγουρα δεν θα σε βάλουν να το πληρώσεις εσύ.

ηλπιζα καπου κοντα ωστε να μεταφερομαι με κτελ.. θα παρω μεσα στη βδομαδα να ρωτησω. αν καποιος ξερει κατι παραπανω τι γινεται αμα δεν υπαρχουν λεφτα για μεταφορικα ας μας πει.

7 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Νομιζω (απ οτι εχω διαβασει και καταλαβει) σου δινουν κατασταση επιβιβασης και ταξιδευεις δωρεαν. Βεβαια ας το επιβεβαιωσει καποιος που γνωριζει. 

θα ρωτησω μεσα στη βδομαδα. σ ευχαριστω

Καλησπέρα σε όλους! Παρουσιάζομαι 8/5/2019 Λήμνο στο στρατόπεδο καρδαμηλα 290 ΤΠ. Όποιος είναι από Θεσσαλονίκη πάμε παρέα αα. Τέλος, είμαι ανοικτός σε σχόλια και συμβουλές από τους πιο έμπειρους 

Σημείο Υποδοχής Οπλιτών Στρδο «Υπλγου Καρδαμήλα Δημητρίου»
Έδρα ΛΕΣΒΟΥ - ΝΗΣΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙΟΥ

παιδια η ειμαι οτι νανε η δεν ξερω παταω να το βρω στον χαρτη και με βγαζει μια μυτιληνη μια λημνο γνωριζει κανεις ακριβως που ειναι

επισης αν καποιος γνωριζει τι παιζει στο στρατοπεδο και επιπλεον αν καποιος απο εσας θα παει στο ιδιο σημειο (θεσσαλονικη)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...