Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, Stefanos Chronas είπε Και εμένα μου γράφει ότι τα στοιχεία μου δεν αντιστοιχούν σε στρατεύσιμο
Steftson Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Όπλο-Σώμα Κατάταξης ΜΗΧΑΝΙΚΟ Σημείο Υποδοχής Οπλιτών Στρδο «Υπλγου Καρδαμήλα Δημητρίου» Έδρα ΛΕΣΒΟΥ - ΝΗΣΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙΟΥ Ημερομηνία κατάταξης 08/05/2019 Μονάδα Τοποθέτησης 290 Μ/Κ ΤΠ/ΕΟΔ Κανένας που να ξέρει τπτ για το 290 Μ/Κ ΤΠ/ΕΟΔ? Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Steftson
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, g.kaf είπε Και εμένα μου γράφει ότι τα στοιχεία μου δεν αντιστοιχούν σε στρατεύσιμο μολις μπηκα, δεν υπηρχε κανενα προβλημα https://katataxi.army.gr/el/anazitisi παιδες, τι καιρο κανει στη κω? 35 λεπτά πριν, blackdeagle είπε Και 8μηνοι πανε ΕΛΔΥΚ,και μετα απο 1 μηνα πριν απολυθεις σε πανε κοντα στο σπιτι σου... Έχει καλές εγκαταστάσεις στη Κύπρο,και χρήματα... πως δηλωνεις ελδυκ? ειχε καπου στη σελιδα τους φορμα ή απλα σε διαλεγουν?
spirosmi7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, Stefanos Chronas είπε Αδερφε ηθελα λοκ κ με στειλαν πεζικο στο τεχνικο στην σαμο
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπαίνει κάνεις άλλος εδώ; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ναι, αλλα μη μας δειχνεις ολα σου τα στοιχεια να ρωτησω ομως. μου λεει πεζικο, αλλα απ οσο ξερω εχουν ελλειψεις σε υγειονομικο και ειχα δωσει στη στρατολογια το πτυχιο μου. θα με πανε αργοτερα ή απλα με "εγραψαν"? Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Jackson_1919 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 53 λεπτά πριν, Steftson είπε Όπλο-Σώμα Κατάταξης ΜΗΧΑΝΙΚΟ Σημείο Υποδοχής Οπλιτών Στρδο «Υπλγου Καρδαμήλα Δημητρίου» Έδρα ΛΕΣΒΟΥ - ΝΗΣΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙΟΥ Ημερομηνία κατάταξης 08/05/2019 Μονάδα Τοποθέτησης 290 Μ/Κ ΤΠ/ΕΟΔ Κανένας που να ξέρει τπτ για το 290 Μ/Κ ΤΠ/ΕΟΔ? Μια χαρα είσαι, η μοναδα σου ειναι στο ιδιο στρατόπεδο που ειναι το ΣΥΠΟ.
guido Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) μισες δουλειες κάνετε. ποσταρετε και ΑΦΜ/ΑΜΚΑ 😂 Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από guido 1
tritonas00 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, g.kaf είπε Μπαίνει κάνεις άλλος εδώ; ΑΦΜ και ΑΜΚΑ εχουμε? 1 1
guido Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, tritonas00 είπε ΑΦΜ και ΑΜΚΑ εχουμε? πιάσε κοκκινο 1 1
Μάκαρος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, blackdeagle είπε Και 8μηνοι πανε ΕΛΔΥΚ,και μετα απο 1 μηνα πριν απολυθεις σε πανε κοντα στο σπιτι σου... Έχει καλές εγκαταστάσεις στη Κύπρο,και χρήματα... Δεν διαφωνω απλα εγω λογω κατ εξαιρεσης μεταθεσης (γονεας με κινητικη αναπηρια ανω του 67%) μετα την ορκωμοσια ερχομαι σε στρατοπεδο διπλα στο σπιτι μου, οποτε δεν νομιζω να με στειλουν ΕΛΔΥΚ. Btw 565 ΤΠ/ΕΟΔ Λαγος Εβρου
thekostis04 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους και καλη θητεια να χουμε. Ερωτηση, η μοναδα τοποθετησης ειναι το που θα παμε μετα την ορκομωσία; Επίσης, λογικα η ημερομηνία της ορκομωσίας θα ειναι 24 Μαϊου;
georgetsl Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε .............εχεις παρεξηγησει ομως οσους καθονται και απλα ο πολεμος θα ναι το τελευταιο λιθαρακι. καθομαστε μπας και αλλαξουμε τιποτα, θες απο πεισμα, θες γιατι η ελλαδα ειναι ομορφη χωρα, αλλιως θα χαμε φυγει οπως οι υπολοιποι της γενιας μας. δε ξερω για πια καλα μου μιλας, διοτι μονο τα ασχημα εχουμε προλαβει. δε νομιζεις οτι ζητατε πολλα απ αυτους που απ οταν γεννηθηκαν κοιταν να επιβιωσουν σ αυτο το κρατος που τιμωρει τα παιδια του?............ ....για τα ασχημα της χωρας που εφεραν οι παλιοτεροι που καλοπερασαν καποτε ,μην ξεχνας οτι μεσα σε αυτη την καλοπεραση εφτιαξαν οικογενειες που σημερα τα πιαδια τους φευγουν στο εξωτερικο ,για αυτη την γενια μιλαμε φιλτατε που μεγαλωσαν με οικονομικη ευκαταστασια που προερχοταν απο σπαταλες (επιδοτησεις) που εισεπραταν οι "πατεραδες"μας ....οταν τα καναμε παπακια και αμαξια ειμασταν οκ....τωρα που ΔΕΝ μπορουμε να αλλαξουμε αμαξι δεκαετιας και πρεπει να το κρατησουμε παραπανω μας ενοχλει ?? Το παραπανω ειναι ενα γενικο παραδειγμα για το ποια ειναι η αληθεια οσο και να μην αρεσει σε πολλους εμας ...αλα η νεες γενιες που φευγουν μεγαλωσαν απο οικογενειες που ετρωγαν απο το "μελι" τοτε !!! τελος παντων ,δεν συνεχιζω να περιγραφω πολλα αλλα κακως κειμενα γιατι θα παει η κουβεντα σε πολιτικη συζητηση που δε θα αρεσει σε αρκετους απο εδω μεσα .....παντως ευχομαι καλη τυχη σε οσους διαλεξουν να φυγουν !!! Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από georgetsl
Προτεινόμενες αναρτήσεις