adrikos1994 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Παιζει link ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mood Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, abnormal είπε Καλησπέρα παιδιά.Είμαι Β΄/ΕΣΣΟ Ναυτικού και κανονικά παρουσιάζομαι 7 Μαΐου. Που και πότε πρέπει να πάω για να πάρω αναβολή; Eνημερωθηκες τοσο γρηγορα το ποτε θα παρουσιαστεις ? γιατι πολλοι που ειναι και αυτοι του μαιου περιμενουν απ τη ιστοσελιδα της στρατολογιας να μαθουν τις πληροφοριες της καταταξης τους αλλα περα βρεχει ..να φανταστω σου ρθε το χαρτι και ενημερωθηκες ή πηρες τηλεφωνο στρατολογια ? γιατι το χαρτι πρεπει να ερθει συμφωνα με τον κανονισμο 15-20 μερες maximum πριν για να προετοιμαστει ο φανταρος δεν γινεται -υποτιθεται- να στο πουν τελευταια στιγμη Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από Mood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adrikos1994 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, adrikos1994 είπε http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=494&PN=25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, adrikos1994 είπε Το βρηκα. Φανταστηκα μετα σε ποιο φορουμ θα ηταν. Ευχαριστω παντως. Τα χαρτια θα τα εχουμε κανα 2 βδομαδες νωριτερα ή θα τρεχουμε τελευταια στιγμη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Δεν ειναι ταλαιπωρια λιγο ολο αυτο ? Δλδ ενω εχεις 3 μηνες να τελειωσεις, να παρεις αναβολη ενα 6μηνο για να γλυτωσεις το 3μηνο ? Ενα 6μηνο που δυσκολα θα μπορεσεις να βρεις καταρχας δουλεια καπου λεγοντας οτι εχεις 6μηνη αναβολη και περιμενεις μηπως και γλυτωσεις το 3μηνο που χρωστας. Για εμενα κανεις υπομονη αυτους τους 3 μηνες (που κακα τα ψεμματα ο στρατος πλεον ειναι ξυσιμο, δεν κανεις κατι σοβαρο) και ξεμπερδευεις μια και καλη χωρις εξτρα αναβολες και ιστοριες. Για Σ[Ε]Ξ Στρατο Ξηρας, δεν φανταζεσαι τι μπορει να σημαινουν: μειον τρεις η εξη μηνες...! ❌ Οπου υπαρχουν φανταροχωμενοι που δυστυχως..αυτοτραυματιζονται για μια αναρρωτικη. Καλο ειναι, να ειναι γνωστο: οτι υπαρχει και αυτη η επιλογη! Γιατι τουλαχιστον παλιοτερα, εψαχνες με το G3 να βρεις, ετερο συφανταρο: να γνωριζει οτι μπορει να κανει κατι τετοιο. 😁 Παρεπιπτωντος, δεν υπαρχει καποιο "μηπως" -> οταν κληθεις σου εφαρμοζεται η μειωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steftson Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.stratologia.gr/sites/default/files/ΕΔΥΕΘΑ 2019 Β΄ ΕΣΣΟ.pdf Με βαση το παραπάνω πάνω κάτω μπορεί πιστεύω ο καθένας να έχει μια ιδέα : Σε ποιο στρατόπεδο υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστεί Ποια ημερομηνία πρέπει να παρουσιαστεί Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από Steftson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, Steftson είπε https://www.stratologia.gr/sites/default/files/ΕΔΥΕΘΑ 2019 Β΄ ΕΣΣΟ.pdf Με βαση το παραπάνω πάνω κάτω μπορεί πιστεύω ο καθένας να έχει μια ιδέα : Σε ποιο στρατόπεδο υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστεί Ποια ημερομηνία πρέπει να παρουσιαστεί Λαγο Εβρου και Λαρισα με εμφανιζει εμενα (με τη Λαρισα να εχει μονο μια ειδικοτητα, οποτε η λογικη λεει οτι με βλεπω για Λαγο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Mood είπε Eνημερωθηκες τοσο γρηγορα το ποτε θα παρουσιαστεις ? γιατι πολλοι που ειναι και αυτοι του μαιου περιμενουν απ τη ιστοσελιδα της στρατολογιας να μαθουν τις πληροφοριες της καταταξης τους αλλα περα βρεχει ..να φανταστω σου ρθε το χαρτι και ενημερωθηκες ή πηρες τηλεφωνο στρατολογια ? γιατι το χαρτι πρεπει να ερθει συμφωνα με τον κανονισμο 15-20 μερες maximum πριν για να προετοιμαστει ο φανταρος δεν γινεται -υποτιθεται- να στο πουν τελευταια στιγμη Έχει βγει η πρόσκληση https://www.stratologia.gr/el/content/πρόσκληση-στρατευσίμων-2019-β΄-εσσο-στο-πολεμικό-ναυτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DevilAngel123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 παιδια γνωριζει κανεις αν εχει καμια επιπτωση στη θητεια μου σαν ποστο εφοσον εχω τελειωσει β φυσικοθεραπεια και αν ειμαι σε τει τεχολογων γεωπονων ευχαριστω επισησ αν καποιοσ μπορει να δωσει μια σκεψη τι να αγορασω και τι να παρψ μαζι μου στο πολιτικο σακο (μπαινω μαιο) ευχαριστω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, DevilAngel123 είπε παιδια γνωριζει κανεις αν εχει καμια επιπτωση στη θητεια μου σαν ποστο εφοσον εχω τελειωσει β φυσικοθεραπεια και αν ειμαι σε τει τεχολογων γεωπονων ευχαριστω επισησ αν καποιοσ μπορει να δωσει μια σκεψη τι να αγορασω και τι να παρψ μαζι μου στο πολιτικο σακο (μπαινω μαιο) ευχαριστω ) εδω δε ξερουμε ποτε μπαινουμε, τι βιαζεσαι? περα απ τη πλακα, τι χρειαζεται να αγορασουμε? επιτρεπεται πχ ξυριστικη μηχανη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackdeagle Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Λαγο Εβρου και Λαρισα με εμφανιζει εμενα (με τη Λαρισα να εχει μονο μια ειδικοτητα, οποτε η λογικη λεει οτι με βλεπω για Λαγο) Και εγώ για εκεί σε βλέπω...χαχαχα, δηλώστε ΕΛΔΥΚ βρε.. καλύτερα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, DevilAngel123 είπε παιδια γνωριζει κανεις αν εχει καμια επιπτωση στη θητεια μου σαν ποστο εφοσον εχω τελειωσει β φυσικοθεραπεια και αν ειμαι σε τει τεχολογων γεωπονων ευχαριστω επισησ αν καποιοσ μπορει να δωσει μια σκεψη τι να αγορασω και τι να παρψ μαζι μου στο πολιτικο σακο (μπαινω μαιο) ευχαριστω ) 31 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε εδω δε ξερουμε ποτε μπαινουμε, τι βιαζεσαι? περα απ τη πλακα, τι χρειαζεται να αγορασουμε? επιτρεπεται πχ ξυριστικη μηχανη? Τι θα παρω εγω: 1)Εσωρουχα, καλτσες,φανελες (12 κομματια το καθε ενα) 2)Γαντια, λεμουδιερα (μιας και με βλεπω για Εβρο) 3) Πετσετα μπανιου, προσωπου (δινουν μονο μια νομιζω στο στρατο) 4)1 ζευγαρι σεντονια και sleeping bag 5) Ισοθερμικη μπλουζα και παντελονι 6) Σαμπουαν σωματος/μαλλιων, ξυριστικα, οδοντοβουρτα, οδοντοκρεμα, σφουγγαρι μπανιου, μωρομαντηλα(οπωσδηποτε μην το ξεχασεις αυτο), νυχοκοπτης, βρες ενα διχτακι να βαζεις μεσα τα απλυτα που θα βαζεις στο πλυντηριο αν εχει το στρατοπεδο, ενα μικρο φακο, λουκετα (οπλο, λουκανικο, φοριαμο και για τα αρβυλα στην αρχη επειδη τα βραδυ μπορει να στα αλλαξουν επειδη δεν βρηκαν στο νουμερο τους) καλου κακου παρε και βελονα/κλωστη να ραψεις μπας και σου σκιστει τπτ. Επισης και καμελ για να γυαλιζεις τα αρβυλα. Πανω κατω αυτα. Καποια μπορει να φαινονται υπερβολικα αλλα καλυτερα να εισαι προετοιμασμενος για τα παντα κι ας πανε αχρηστα. --------EDIT---------- Απαραιτητο επισης και καλης ποιοτητας πατοι για τα αρβυλα 13 λεπτά πριν, blackdeagle είπε Και εγώ για εκεί σε βλέπω...χαχαχα, δηλώστε ΕΛΔΥΚ βρε.. καλύτερα είναι Εγω παντως ψαχνω ηδη τροπο μετακινησης προς Λαγο 😂 ΕΛΔΥΚ δεν με ψηνει καθολου για το λογο οτι ειμαι 8μηνος και δικαιουμαι κατ εξαιρεση μεταθεση Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από Μάκαρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetsl Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Στις 13/4/2019 στις 2:24 ΠΜ, elorant είπε Η Ελλάδα ήδη έχει τις μεγαλύτερες δαπάνες σε μισθολογία από όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ αναλογικά με τον πληθυσμό. Στρατιωτικούς έχουμε δεν χρειαζόμαστε κι άλλους. το μεγαλυτερο μερος των στρατιωτικων εχει φτασει ανω των 40 ετων πλεον...λογω οτι δεν εχει παρει κοσμο απο την αρχη της κρισης συν την μειωση θεσεων εισακτεων στις στρατιωτικες σχολες ...δεκα σχεδον χρονια με μεγαλο χασμα ηλικιων.....στο εξωτερικο σε σοβαρα κρατη πανω απο 25 ετη δεν υπηρετουν οι στρατιωτικοι και αποστρατευονται για ευνοητους λογους ηλικιακους και σωματικους παραγοντες ,παραμενουν μονο τα μεγαλα κεφαλια ( στρατηγοι ,ναυαρχοι κλπ κλπ κατω απο ειδικα κριτηρια γνωσεων φυσικα και αυτοι ) ...εδω τους βαλανε 40 ετη υπηρεσιας για να καθυστερησει το κρατος την αποδοση συνταξης .....δεν κοιταξε κανεις εαν ο 50αρης μπορει να κανει παπακια και σχοινακια οπως οταν ηταν 20-25-30 ετων ....ειναι αστεια αυτα που γινονται στην χωρα αυτη ....σε 5 ετη το 70% του προσωπικου των ΕΔ θα ειναι ανω των 50 ετων ή κοντα στα 50 ,τραγικο ποσοστο .....ο επαγγελματικος στρατος ειναι η μονη λυση ....και οταν λεμε επαγγελματικος στρατος εννοουμε και στα οικονομικα ....δεν μπορεις να ζητας επιπεδα ειδικων δυναμεων των ΗΠΑ με μισθο τσεχιας και εξοπλισμο 20 ετων πισω !!!Ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειμαστε γειτονες με επεκτατικα κρατη....δεν ειμαστε γεωγραφικα στην Ελβετια ,ουτε στην ισπανια,ουτε στην γαλλια ,ουτε στη ρουμανια και κλπ κλπ.....ας αρχισουν καποιοι να αποδεχονται οτι πρεπει να αγοραζουμε και καμια σφαιρα που και που γιατι εαν αρχισουν οι μπαλωθιες στο τελος θα τρεχουμε ακαπνοι γιατι δεν θα εχουμε τιποτα να ριξουμε .....οσοι φυσικα μπορουν ,γιατι οι περισσοτεροι εχουν στο μυαλο τους να βγαλουν διαβατηρια για δρομο με τις μοντερνες ιδεες που τωρα τελευταια κυκλοφορουν στην "αγορα" !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Παιδιά η χώρα δεν έχει λεφτά για στρατούς και εξοπλισμούς. Και τόσα χρόνια που αγοράζαμε όπλα σαν αστακοί δεν είδα καμία βελτίωση στα ελληνοτουρκικά. Το πρόβλημα με την Τουρκία λύνεται κι αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, georgetsl είπε το μεγαλυτερο μερος των στρατιωτικων εχει φτασει ανω των 40 ετων πλεον...λογω οτι δεν εχει παρει κοσμο απο την αρχη της κρισης συν την μειωση θεσεων εισακτεων στις στρατιωτικες σχολες ...δεκα σχεδον χρονια με μεγαλο χασμα ηλικιων.....στο εξωτερικο σε σοβαρα κρατη πανω απο 25 ετη δεν υπηρετουν οι στρατιωτικοι και αποστρατευονται για ευνοητους λογους ηλικιακους και σωματικους παραγοντες ,παραμενουν μονο τα μεγαλα κεφαλια ( στρατηγοι ,ναυαρχοι κλπ κλπ κατω απο ειδικα κριτηρια γνωσεων φυσικα και αυτοι ) ...εδω τους βαλανε 40 ετη υπηρεσιας για να καθυστερησει το κρατος την αποδοση συνταξης .....δεν κοιταξε κανεις εαν ο 50αρης μπορει να κανει παπακια και σχοινακια οπως οταν ηταν 20-25-30 ετων ....ειναι αστεια αυτα που γινονται στην χωρα αυτη ....σε 5 ετη το 70% του προσωπικου των ΕΔ θα ειναι ανω των 50 ετων ή κοντα στα 50 ,τραγικο ποσοστο .....ο επαγγελματικος στρατος ειναι η μονη λυση ....και οταν λεμε επαγγελματικος στρατος εννοουμε και στα οικονομικα ....δεν μπορεις να ζητας επιπεδα ειδικων δυναμεων των ΗΠΑ με μισθο τσεχιας και εξοπλισμο 20 ετων πισω !!!Ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειμαστε γειτονες με επεκτατικα κρατη....δεν ειμαστε γεωγραφικα στην Ελβετια ,ουτε στην ισπανια,ουτε στην γαλλια ,ουτε στη ρουμανια και κλπ κλπ.....ας αρχισουν καποιοι να αποδεχονται οτι πρεπει να αγοραζουμε και καμια σφαιρα που και που γιατι εαν αρχισουν οι μπαλωθιες στο τελος θα τρεχουμε ακαπνοι γιατι δεν θα εχουμε τιποτα να ριξουμε .....οσοι φυσικα μπορουν ,γιατι οι περισσοτεροι εχουν στο μυαλο τους να βγαλουν διαβατηρια για δρομο με τις μοντερνες ιδεες που τωρα τελευταια κυκλοφορουν στην "αγορα" !!! γιατι να κατσει ενας νεος εδω? δεν υπαρχει κατι να σε κρατησει (σπιτι, καλη δουλεια, κλπ) ενω το πιο πιθανο ειναι να γινουμε συρια, με τις διαφορες χωρες να χτυπιουνται για το κερδος. ειναι παραλογο να μη θες η οικογενεια σου να ζει σε ενα κρατος που φοβασε να βγεις απ το σπιτι μη φας καμια ξωφαλτση? επισης, λεφτα δεν υπαρχουν για τα βασικα, τι να ξοδεψουμε για το στρατο? ποια θα ειναι η διαφορα του να μην εχουμε καλο στρατο με το διαλυσουμε οτι εχει απομεινει απ την οικονομια? ποσο καιρο θα κρατησει ενας στρατος αμα δεν υπαρχει η αναλογη οικονομια απο πισω να τον υποστηριζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις