abnormal Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά.Είμαι Β΄/ΕΣΣΟ Ναυτικού και κανονικά παρουσιάζομαι 7 Μαΐου. Που και πότε πρέπει να πάω για να πάρω αναβολή;
DrFreeman Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 5 hours ago, andialimuci said: Παιδιά καλησπέρα ,είμαι 28 χρόνων και έμαθα από την στρατολογία ότι μπαίνω με την εσσοο του μαϊου .θέλω να πάρω έστω μια μικρή αναβολή γιατί οικονομικά είμαι χάλια και μένω με την αρραβωνιαστικιά μου σε σπίτι που νοικιάζουμε ,είμαι άνεργος καιρό τώρα χωρίς επίδομα ανεργίας όμως.ξερετε αν μπορώ να πάρω άδεια σχετικά εύκολα για κοινωνικούς λογους,?? Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία? Ευχαριστώ πολύ Για κοινωνικούς λόγους παίρνεις αναβολή 1 ΕΣΣΟ κι αυτό μία φορά. Δεν χρειάζονται ιδιαίτεροι λόγοι, θα γράψεις μια υπεύθυνη δήλωση αναφέροντας τα προβλήματα σου. Υπο φυσιολογικές συνθήκες θα εγκριθεί απροβλημάτιστα.
andialimuci Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Για κοινωνικούς λόγους παίρνεις αναβολή 1 ΕΣΣΟ κι αυτό μία φορά. Δεν χρειάζονται ιδιαίτεροι λόγοι, θα γράψεις μια υπεύθυνη δήλωση αναφέροντας τα προβλήματα σου. Υπο φυσιολογικές συνθήκες θα εγκριθεί απροβλημάτιστα. Ουσιαστικά αυτό ήθελα να μάθω φίλε μου αν μπορώ να την πάρω σχετικά εύκολα αυτή την 3μηνη για κοινωνικούς λόγους .σε ευχαριστώ πολύ ,πάντως ακόμα και στον στρατό λειτουργούν χειρότερα από το υπόλοιπο δημόσιο,παρουσιαζομαι Μάιο και ακόμα το σημείωμα κατάταξης άφαντο ... Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από andialimuci
Μάκαρος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, abnormal είπε Καλησπέρα παιδιά.Είμαι Β΄/ΕΣΣΟ Ναυτικού και κανονικά παρουσιάζομαι 7 Μαΐου. Που και πότε πρέπει να πάω για να πάρω αναβολή; Αν εννοεις για κοινωνικους λογους θα πας στη στρατολογια. Τωρα αν εννοεις αναβολη λογω σπουδων, επρεπε να την κανεις πριν σου βγει οτι παρουσιαζεσαι, τωρα δεν γινεται κατι.
DrFreeman Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 1 minute ago, andialimuci said: Ουσιαστικά αυτό ήθελα να μάθω φίλε μου αν μπορώ να την πάρω σχετικά εύκολα αυτή την 3μηνη για κοινωνικούς λόγους .σε ευχαριστώ πολύ ,πάντως ακόμα και στον στρατό λειτουργούν χειρότερα από το υπόλοιπο δημόσιο,παρουσιαζομαι Μάιο και ακόμα το σημείωμα κατάταξης άφαντο ... Υπάρχει πλέον και η online ενημέρωση από το army.gr Η διαδικασία εμπλέκει και την Αστυνομία (είναι αρμόδια για την παράδοση των σημειωμάτων) συνεπώς παίρνει χρόνο. Το πρόβλημα ξεκινάει από το Υπουργείο το οποίο συστηματικά καθυστερεί την εκδοση των σημειωμάτων κατάταξης. 1 minute ago, Μάκαρος said: Αν εννοεις για κοινωνικους λογους θα πας στη στρατολογια. Τωρα αν εννοεις αναβολη λογω σπουδων, επρεπε να την κανεις πριν σου βγει οτι παρουσιαζεσαι, τωρα δεν γινεται κατι. Και τώρα μπορεί να λάβει κανονικά αναβολή σπουδών εφ' όσον είναι εγγεγραμμένος σε σχολή.
Μάκαρος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Και τώρα μπορεί να λάβει κανονικά αναβολή σπουδών εφ' όσον είναι εγγεγραμμένος σε σχολή. Σιγουρο αυτο ? Επειδη λεει οτι παρουσιαζεται 7 Μαιου αρα εχει δρομολογηθει για να μπει.
dionisis1925 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέχρι και 5 ημέρες πριν την κατάταξη μπορείς να πάρεις αναβολή για σπουδές/κοινωνικούς λόγους και άλλες λοιπές κατηγορίες.
abnormal Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Σιγουρο αυτο ? Επειδη λεει οτι παρουσιαζεται 7 Μαιου αρα εχει δρομολογηθει για να μπει. Δεν έχω τελειώσει ακόμα τη σχολή αλλά έχω χαρτί γιατρού.
DrFreeman Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Μάκαρος said: Σιγουρο αυτο ? Επειδη λεει οτι παρουσιαζεται 7 Μαιου αρα εχει δρομολογηθει για να μπει. Βεβαίως. Πηγαίνει στη στρατολογία, αιτείται αναβολή σπουδών και τη λαμβάνει. Η κατάταξη του ακυρώνεται με τη λήψη της αναβολής σπουδών. Προϋπόθεση φυσικά το να δικαιούται αναβολή σπουδών και να έχει πιστοποιητικό από τη σχολή. 4 minutes ago, abnormal said: Δεν έχω τελειώσει ακόμα τη σχολή αλλά έχω χαρτί γιατρού. Τι εννοείς χαρτί γιατρού; Αναβολή σπουδών έχεις λάβει; Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από DrFreeman
thessalonikios17 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Καλησπερα, εχω γεννηθει-μεγαλωσει Ελλαδα αλλα οι γονεις μου ειναι απο Αλβανια με αποτελεσμα να εχω αλβανικα χαρτια (ιθαγενεια ιπηκοοτητα κλπ). Οπου ναναι θα παρω την ελληνικη ταυτοτητα, τωρα ειμαι 17 ετων. Αν την παρω μετα τα 18 θα χρειαστει να παω στρατο η οχι;
adrikos1994 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μάγκες άδικα περιμένετε διάβασα σε ενα σιτε ότι πήρε ένα παιδί τηλέφωνο στη στρατολογία απο το χαρτι θα μάθουμε όταν μας έρθει έχει πρόβλημα το σιτε και δε θα το ανεβάσουν σε όλα άχρηστοι πια οτινανε
spirosmi7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, adrikos1994 είπε Μάγκες άδικα περιμένετε διάβασα σε ενα σιτε ότι πήρε ένα παιδί τηλέφωνο στη στρατολογία απο το χαρτι θα μάθουμε όταν μας έρθει έχει πρόβλημα το σιτε και δε θα το ανεβάσουν σε όλα άχρηστοι πια οτινανε Και το χαρτι ποτε θα ερθει περιπου ξερουμε?
adrikos1994 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, spirosmi7 είπε Και το χαρτι ποτε θα ερθει περιπου ξερουμε? Φαντάζομαι αν μπαίνουμε 6 Ε γύρω στις 2 με 3 Αφού είναι α..........δια 1
Μάκαρος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 39 λεπτά πριν, adrikos1994 είπε Μάγκες άδικα περιμένετε διάβασα σε ενα σιτε ότι πήρε ένα παιδί τηλέφωνο στη στρατολογία απο το χαρτι θα μάθουμε όταν μας έρθει έχει πρόβλημα το σιτε και δε θα το ανεβάσουν σε όλα άχρηστοι πια οτινανε Παιζει link ?
mindtrapper Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 58 λεπτά πριν, thessalonikios17 είπε Καλησπερα, εχω γεννηθει-μεγαλωσει Ελλαδα αλλα οι γονεις μου ειναι απο Αλβανια με αποτελεσμα να εχω αλβανικα χαρτια (ιθαγενεια ιπηκοοτητα κλπ). Οπου ναναι θα παρω την ελληνικη ταυτοτητα, τωρα ειμαι 17 ετων. Αν την παρω μετα τα 18 θα χρειαστει να παω στρατο η οχι; Ναι, κανονική θητεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις