Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spirosmi7 είπε

Τωρα ουτε εγω..χαχχα..πουτανα ολα..

Μακαρι να μαθουμε σημερα που θα παμε αλλα δεν το νομιζω. Πιστευω την αλλη βδομαδα θα ξερουμε σιγουρα. 

• Like 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε

Όντως. Εγώ ευτυχώς κατάφερα να πάρω απαλλαγή και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, μέχρι να τελειώσω με τις σπουδές μου και μετά να φύγω και να μην ξαναγυρίσω ποτέ.

Δεν ήθελα να πάω στρατό, κυρίως λόγω ιδεολογίας (μισώ οτιδήποτε εθνικιστικό) και ότι 9 μήνες από τη ζωή μου, θα πάνε χαμένοι. Να μάθω και καλά να υπερασπίζομαι την πατρίδα (που έχω τη χειρότερη άποψη γι' αυτήν)... Ακόμα και να γινόταν πόλεμος, σιγά μην πήγαινα να σκοτωθω... Δεν είμαι χαζός. 

Και εμάς δεν θα μας λήψεις πάντως ..  στο καλό .

• Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Pankar95 είπε

Δεν περνάει κλιμάκιο των ΕΔ στο κέντρο νεοσυλλέκτων;

Περνάει.(από τα κέντρα του στρατού ξηράς)

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε

Δεν ήθελα να πάω στρατό, κυρίως λόγω ιδεολογίας (μισώ οτιδήποτε εθνικιστικό) και ότι 9 μήνες από τη ζωή μου, θα πάνε χαμένοι. Να μάθω και καλά να υπερασπίζομαι την πατρίδα (που έχω τη χειρότερη άποψη γι' αυτήν)... Ακόμα και να γινόταν πόλεμος, σιγά μην πήγαινα να σκοτωθω... Δεν είμαι χαζός.  

Στον στρατό δεν μαθαίνεις να υπερασπίζεσαι την πατρίδα. Αυτό που μαθαίνεις είναι να συμβιώνεις με ένα ετερόκλητο πλήθος ατόμων που στην πραγματική ζωή δύσκολα θα έκανες παρέα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Μακαρι να μαθουμε σημερα που θα παμε αλλα δεν το νομιζω. Πιστευω την αλλη βδομαδα θα ξερουμε σιγουρα. 

Την παίζουνε ασυστόλως εκεί στην στρατολογια δεν εξηγείται αλλιώς...😂

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ανυποτακτος εξωτερικου εαν πλήρεις τις προϋποθεσεις,δηλαδη αποδεδειγμενα 7-11 χρονια μονιμα εξω αν δεν απατωμαι.

Αρα για ~10 χρονια δεν θα ερθεις

Κάπου έχεις μπερδέψει κάποια πράματα. Ανυπότακτος εξωτερικού κρίνεσαι ύστερα από αίτηση στο προξενείο με το που τελειώνει η αναβολή σου εφόσον έχεις λόγο να βρίσκεσαι στο εξωτερικό. Ως ανυπότακτος εξωτερικού μπορείς να έρχεσαι 30 μέρες το χρόνο και φυσικά χρεώνεσαι και τα 6000 πρόστιμο.

Ύστερα από 7/11 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο εξωτερικό δεν είσαι πλέον ανυπότακτος αλλά μπορείς να πάρεις αναβολή μονίμου κατοίκου εξωτερικού όπου θα μπορείς να έρχεσαι μέχρι 6 μήνες στην Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ανυποτακτος εξωτερικου εαν πλήρεις τις προϋποθεσεις,δηλαδη αποδεδειγμενα 7-11 χρονια μονιμα εξω αν δεν απατωμαι.

Αρα για ~10 χρονια δεν θα ερθεις

δεν θα μπορεί να έρθει μόνιμα πισω χωρίς να κάνει θητεία που είναι κατι εντελώς διαφορετικό. 

Μπορείς να έρθεις 30 ημέρες όπως αναφέρθηκε ανα ημερολογιακό έτος.

Εγώ που εχω κάνει θητεία ουτε 20 δεν έρχομαι.

Μέχρι πρόσφατα ήταν αδύνατον να ξέρει το κράτος πόσο καιρό έρχεσαι. βέβαια αυτο θα αλλάξει τώρα που θα "χτυπάνε" κ τις ταυτότητες.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, darkrider93 είπε

Ποτε παρουσιαζεστε η Β εσσο του ναυτικου να ξερουμε ποτε περιπου μας ερχονται οι "νεοι"? :P 

Εσύ πόσο καιρό είσαι μέσα; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, g.kaf είπε

Εσύ πόσο καιρό είσαι μέσα; 

Α εσσο 19 πολυ παλιος😂

10 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Θα σταξουν ? 😂

Χαχαχα ναυτικο ειναι θα σκοτωνονται στη δουλεια :P 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zampas είπε

Αυτοι που επελεγουν να πανε στρατο δεν ειναι χαζοι ουτε εθνικιστες. Το οτι επιλεγεις εσυ κατι αλλο ειναι δικαιωμα σου, απλα εκφραζεις αποψη για μια εμπειρια που δεν εζησες και δεν θα ζησεις. Keep on mooving...........

Είχα περάσει 2 βράδια στο στρατό. Ό,τι χειρότερο. Συνήθως οι εθνικιστές είναι εκείνοι που απολαμβάνουν κάθε ώρα της θητείας τους... 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω παιδια να ρωτησω κατι αλλο. Στο Φεκ που βγηκε για Β ΕΣΣΟ για το πεζικο, στις τελευταιες σελιδες ειχε καποιους πινακες. Με βαση το κωδικο του ΣΑ μου, μου εβγαζε 3 στρατοπεδα. Λαγο Εβρου, Λαρισα και το παλιο κεντρο στη Θηβα. Να υποθεσω οτι σε ενα απο αυτα τα 3 θα παω ή ειναι για αλλη δουλεια οι πινακες ? 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε

Είχα περάσει 2 βράδια στο στρατό. Ό,τι χειρότερο. Συνήθως οι εθνικιστές είναι εκείνοι που απολαμβάνουν κάθε ώρα της θητείας τους...  

δύο βράδια ολοκληρα και έβγαλες και συμπέρασμα ε ; καλή φάση

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Ύστερα από 7/11 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο εξωτερικό δεν είσαι πλέον ανυπότακτος αλλά μπορείς να πάρεις αναβολή μονίμου κατοίκου εξωτερικού όπου θα μπορείς να έρχεσαι μέχρι 6 μήνες στην Ελλάδα.

Αυτα ολα ειναι στην κριση της ελληνικης γραφειοκρατιας

https://www.protagon.gr/epikairotita/kosmos/poso-efkola-vgaineis-anypotaktos-35468000000

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...