spirosmi7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 38 λεπτά πριν, adrikos1994 είπε Βγήκε το φεκ Μόλις το διάβασα Το διαβασα κ εγω..να ρωτησω κ κατι μετα απο ποσες μερες περιπου ειναι η ορκωμοσια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adrikos1994 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, spirosmi7 είπε Το διαβασα κ εγω..να ρωτησω κ κατι μετα απο ποσες μερες περιπου ειναι η ορκωμοσια ? Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω στις 3 βδομάδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackdeagle Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, gmts είπε Ακόμα υπάρχει το 2ο τάγμα εκεί στο δάσος? 14μήνες τοτε κάναμε εκεί και 4 μήνες Ελλάδα. Το μόνο καλό , είναι όμορφες κοπέλες οι Κύπριες κατά γενική ομολογία. Ναι ναι... έχει καμιά 400αριά στρατιώτες τωρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, adrikos1994 είπε Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω στις 3 βδομάδες Οπότε είμαστε εν αναμονή για να ανανεώσει το site της η στρατολογια για να δούμε που μπαίνουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adrikos1994 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, g.kaf είπε Οπότε είμαστε εν αναμονή για να ανανεώσει το site της η στρατολογια για να δούμε που μπαίνουμε... Αυτό με φοβίζει αυτοί είναι ξυστιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 19 ώρες πριν, Kwsths67 είπε Εχω αναβολη μεχρι το 2023 αλλα παιρνω πτυχιο τον μαιο. Θα μου κοπει η αναβολη αυτοματα και θα χρειαστει να παρουσιαστω? Γιατι εγω ψαχνω για δουλεια εξωτερικο και μη γινει καμια μαλακια. Για να σου κοπεί η αναβολή, πρέπει να ζητήσεις διακοπή αναβολής. Αλλιώς δεν θα σε καλέσουν, απλά θα το έχεις εκκρεμότητα. Αν πας εξωτερικό και μείνεις χρόνια, νομίζω μπορείς κάποια στιγμή να κάνεις εξαγορά της θητείας σου με ένα ποσό και να μην την υπηρετήσεις, αλλά δεν έχω ασχοληθεί, δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Στις 10/3/2019 στις 1:21 ΠΜ, basilis_k6 είπε ναι σίγουρα Υπάρχει το Έρευνας και Πληροφορικής που εκεί μπορείς να ασχοληθείς. Με προγραμματισμό και βάσεις δεδομένων.. κανονικά σα να δουλεύεις σε εταιρία πληροφορικής. άμα έχεις και μεταπτυχιακό πιο έυκολα. Ψάξτο! ps. Δεν είναι όλα αστεία και όπως τα νομίζετε, ο στρατός έχει συστήματα και ανάγκη από χέρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 29 λεπτά πριν, mechpanos είπε Για να σου κοπεί η αναβολή, πρέπει να ζητήσεις διακοπή αναβολής. Αλλιώς δεν θα σε καλέσουν, απλά θα το έχεις εκκρεμότητα. Αν πας εξωτερικό και μείνεις χρόνια, νομίζω μπορείς κάποια στιγμή να κάνεις εξαγορά της θητείας σου με ένα ποσό και να μην την υπηρετήσεις, αλλά δεν έχω ασχοληθεί, δεν ξέρω. Noμίζω ότι τα παλιά τα χρόνια αν ολοκλήρωνες τις σπουδές σου ήσουν υποχρεωμένος να ζητήσεις να σταματήσει η αναβολή Βέβαια δε ξέρω αν και πως μπορούσαν να το ελέγξουν, αλλά τυπικά έπρεπε να το κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vourkoterac Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Καλησπέρα παιδια. Ξερετε αν μπορείς να επιλέξεις Ειδικές Δυνάμεις αφού κόψεις την Αναβολή σου, ενώ σε έχουν ήδη δεχτει Πολεμικό Ναυτικό; Αν ναι σε ποιες μονάδες μπορεί να σε στείλουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unicore30 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, vagstef είπε Υπάρχει το Έρευνας και Πληροφορικής που εκεί μπορείς να ασχοληθείς. Με προγραμματισμό και βάσεις δεδομένων.. κανονικά σα να δουλεύεις σε εταιρία πληροφορικής. άμα έχεις και μεταπτυχιακό πιο έυκολα. Ψάξτο! ps. Δεν είναι όλα αστεία και όπως τα νομίζετε, ο στρατός έχει συστήματα και ανάγκη από χέρια Ισχύει και αν καταφερεις να μπεις στο ΓΕΠ (γραφείο ερευνας πληροφορικης) του στρατοπεδου, είναι ζωάρα, μέχρι και internet έχεις!!!!! Καμια άλλη υπηρεσία πέρα απο το γραφείο ( κοιμάσει μέσα στο γραφείο μερα παρα μέρα) και το βράδυ ή τα ΣΚ καμία έφοδος δεν μπορει να σου κάνει έλεγχο...... (μιλάω εκ πείρας) τι μου θυμίσες τώρα, ατελείωτα βραδια warcraft....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
engfirm17 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, Vourkoterac είπε Καλησπέρα παιδια. Ξερετε αν μπορείς να επιλέξεις Ειδικές Δυνάμεις αφού κόψεις την Αναβολή σου, ενώ σε έχουν ήδη δεχτει Πολεμικό Ναυτικό; Αν ναι σε ποιες μονάδες μπορεί να σε στείλουν; Αν έχεις κατανεμηθεί στο πολεμικό ναυτικό, θα υπηρετήσεις εκεί , νομίζω δεν γίνεται μετάταξη. Οι ειδικές δυνάμεις ανήκουν στον στρατό ξηράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, engfirm17 είπε Οι ειδικές δυνάμεις ανήκουν στον στρατό ξηράς. Ειδικές Δυνάμεις έχουν και ο ΣΞ και το ΠΝ και η ΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, unicore30 είπε Ισχύει και αν καταφερεις να μπεις στο ΓΕΠ (γραφείο ερευνας πληροφορικης) του στρατοπεδου, είναι ζωάρα, μέχρι και internet έχεις!!!!! Καμια άλλη υπηρεσία πέρα απο το γραφείο ( κοιμάσει μέσα στο γραφείο μερα παρα μέρα) και το βράδυ ή τα ΣΚ καμία έφοδος δεν μπορει να σου κάνει έλεγχο...... (μιλάω εκ πείρας) τι μου θυμίσες τώρα, ατελείωτα βραδια warcraft....... εγώ έκανα ΚΕΠΙΚ με κρεβάτι τηλεόραση και κλιματιστικο. ταινίες με το τσουβάλι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, unicore30 είπε Ισχύει και αν καταφερεις να μπεις στο ΓΕΠ (γραφείο ερευνας πληροφορικης) του στρατοπεδου, είναι ζωάρα, μέχρι και internet έχεις!!!!! Καμια άλλη υπηρεσία πέρα απο το γραφείο ( κοιμάσει μέσα στο γραφείο μερα παρα μέρα) και το βράδυ ή τα ΣΚ καμία έφοδος δεν μπορει να σου κάνει έλεγχο...... (μιλάω εκ πείρας) τι μου θυμίσες τώρα, ατελείωτα βραδια warcraft....... 4 λεπτά πριν, vagstef είπε εγώ έκανα ΚΕΠΙΚ με κρεβάτι τηλεόραση και κλιματιστικο. ταινίες με το τσουβάλι Και παλι ειναι αναλογα την μοναδα.Οι κεπικαριοι σε μας κανανε κανονικα και σκοπετα,το ιδιο και του γεπ,το μονο που γλιτωναν ηταν οι αγγαρειες. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από fastnq2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Και παλι ειναι αναλογα την μοναδα.Οι κεπικαριοι σε μας κανανε κανονικα και σκοπετα,το ιδιο και του γεπ,το μονο που γλιτωναν ηταν οι αγγαρειες. ναι απλά αν είχες υπηρεσία έμενες όλη μέρα εκεί. στο Βόλο δεν είχαμε πολλά άτομα (7 άτομα ο λόχος ΔΒ) και δεν κάναμε κάτι άλλο. 2 άτομα το πολύ 3 ΚΕΠΙΚ. θαλαμοφυλίκι όταν δεν είχαμε υπηρεσία εκεί. οτ καλύτερο ήταν Παρασκευή προς Σάββατο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις