Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω αναβολη μεχρι το 2023 αλλα παιρνω πτυχιο τον μαιο. Θα μου κοπει η αναβολη αυτοματα και θα χρειαστει να παρουσιαστω? Γιατι εγω ψαχνω για δουλεια εξωτερικο και μη γινει καμια μαλακια.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Kwsths67 είπε

Εχω αναβολη μεχρι το 2023 αλλα παιρνω πτυχιο τον μαιο. Θα μου κοπει η αναβολη αυτοματα και θα χρειαστει να παρουσιαστω? Γιατι εγω ψαχνω για δουλεια εξωτερικο και μη γινει καμια μαλακια.

ΈΧεις κανονικά μεχρι το 2023 , για να κάνεις μεταπτυχιακά κλπ κλπ...Αφού πήρες πτυχίο και σκέφτεσαι για έξω, πήγαινε τώρα κατευθείαν να τελειώνεις να χαλαρώσεις κιόλας να μην το έχεις και στο μυαλό σου, άμα φύγεις έξω θα σε τρώει με τα χρόνια μη γυρίσεις και σε καλέσουν κλπ

1 ώρα πριν, engfirm17 είπε

ΈΧεις κανονικά μεχρι το 2023 , για να κάνεις μεταπτυχιακά κλπ κλπ...Αφού πήρες πτυχίο και σκέφτεσαι για έξω, πήγαινε τώρα κατευθείαν να τελειώνεις να χαλαρώσεις κιόλας να μην το έχεις και στο μυαλό σου, άμα φύγεις έξω θα σε τρώει με τα χρόνια μη γυρίσεις και σε καλέσουν κλπ

Το εχω σκεφτει και εχω παρει αποφαση αν βγω ευρωπη να μην ξαναγυρισω ελλαδα, οποτε δεν θα χαλασω 1 χρονο της ζωης μου για στρατο να σου πω την αληθεια. Αν ηταν να μεινω ελλαδα θα πηγαινα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/4/2019 στις 12:46 ΠΜ, g.kaf είπε

Καλησπέρα μπήκα στο site της στρατολογιας έβαλα τα στοιχεία μου για να δω άμα έχει βγει το μέρος που θα μπω τον Μάιο και μου βγάζει ότι δεν βρέθηκε πρόσωπο με τα υποβληθεντα στοιχεία. Μήπως κάνουν ενημέρωση στην σελίδα τους και θα βγάλουν το μέρος που μας έχουν πάρει για να καταταχθουμε; 

Στις 8/4/2019 στις 8:25 ΠΜ, Μάκαρος είπε

Καλημερα. Πιθανο να παιζει κατι τετοιο. Μολις δοκιμασα κι εγω (μπαινω με Β εσσο Μαιου) και μου βγαζει το ιδιο. 

εγω βλεπω πως γραφει ακομα για Α εσσο, οποτε λογικο να μη βγαζει την Β εσσο (οτι θα πρεπε να τα χουν ετοιμασει ηδη ειναι αλλη ιστορια..)

παντως να ρωτησω.. οταν δηλωσα για Β εσσο ολες τις πληροφοριες που ζητουσε, σαν προτιμηση τοπου παρουσιασης το πιο κοντινο ηταν λαρισσα (μενω αθηνα)!!! ειχα μπει σε λαθος σελιδα ή θελουν να μας στειλουν ολους στα νησια για το καλοκαιρι?

Επεξ/σία από Επισκέπτης

1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

εγω βλεπω πως γραφει ακομα για Α εσσο, οποτε λογικο να μη βγαζει την Β εσσο (οτι θα πρεπε να τα χουν ετοιμασει ηδη ειναι αλλη ιστορια..)

παντως να ρωτησω.. οταν δηλωσα για Β εσσο ολες τις πληροφοριες που ζητουσε, σαν προτιμηση τοπου παρουσιασης το πιο κοντινο ηταν λαρισσα (μενω αθηνα)!!! ειχα μπει σε λαθος σελιδα ή θελουν να μας στειλουν ολους στα νησια για το καλοκαιρι?

Σωστά μπήκες και ναι εγώ Λάρισα δήλωσα αλλά θέλουν να μας στείλουν σε νησιά... 😂

15 hours ago, blackdeagle said:

αθαλασσα ειμαι και εγώ.. 2ο ταγμα

Ακόμα υπάρχει το 2ο τάγμα εκεί στο δάσος?

14μήνες τοτε κάναμε εκεί και 4 μήνες Ελλάδα. Το μόνο καλό , είναι όμορφες κοπέλες οι Κύπριες κατά γενική ομολογία.

https://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/prosklisi-gia-katataxi-ston-strato-xiras-stoys-strateysi-oys-tis-2019-v-esso/

Το ΦΕΚ για Β ΕΣΣΟ 2019. Βεβαια στο site της στρατολογιας δεν εχουν βαλει κατι ακομα (τουλαχιστον δεν το ειδα εγω)

53 λεπτά πριν, spirosmi7 είπε

Ρε παιδια ακομα να βγουνε οι ημερομηνιες για β εσσο? Εχει κανεις κανενα νεο?

Βγήκε το φεκ

Μόλις τώρα, adrikos1994 είπε

Βγήκε το φεκ

Μόλις το διάβασα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...