Μάκαρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, fernw_thn_souvla είπε Ναι, ένα καφέ απο το κψμ γιατί θα σε βάλουν να τους φτιάξεις μέχρι και τις τοστιέρες απο το σπίτι τους.Γενικά μη διαφημίζεις πολύ τις γνώσεις σου, οι περισσότεροι δεν θα το εκτιμήσουν αλλά θα σε χρησιμοποιήσουν για να την βγάλουν στο τζάμπα. Αν είσαι πληροφορικάριος κάνε χαρτιά για ερευνα κ πληροφορικής.Αν είσαι τπτ ιατρικη νοσηλευτικη λογικά θα σε τσιμπήσουν απο μόνοι τους. Βασικα καλυτερα θα ειναι να μην διαφημιζει καθολου τις γνωσεις του. Οσα λιγοτερα δηλωνεις οτι ξερεις στο στρατο, τοσο καλυτερα ειναι. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Βασικα καλυτερα θα ειναι να μην διαφημιζει καθολου τις γνωσεις του. Οσα λιγοτερα δηλωνεις οτι ξερεις στο στρατο, τοσο καλυτερα ειναι. Εξαρτάται τι γνώσεις έχει και που αυτές μπορούν να σε καβαντζώσουν. Δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Πρέπει να εκτιμάς τη στιγμή αν θα σε βοηθήσει ή οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Βασικα καλυτερα θα ειναι να μην διαφημιζει καθολου τις γνωσεις του. Οσα λιγοτερα δηλωνεις οτι ξερεις στο στρατο, τοσο καλυτερα ειναι. απο που το συμπαιρανες αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Καλησπέρα μπήκα στο site της στρατολογιας έβαλα τα στοιχεία μου για να δω άμα έχει βγει το μέρος που θα μπω τον Μάιο και μου βγάζει ότι δεν βρέθηκε πρόσωπο με τα υποβληθεντα στοιχεία. Μήπως κάνουν ενημέρωση στην σελίδα τους και θα βγάλουν το μέρος που μας έχουν πάρει για να καταταχθουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, g.kaf είπε Καλησπέρα μπήκα στο site της στρατολογιας έβαλα τα στοιχεία μου για να δω άμα έχει βγει το μέρος που θα μπω τον Μάιο και μου βγάζει ότι δεν βρέθηκε πρόσωπο με τα υποβληθεντα στοιχεία. Μήπως κάνουν ενημέρωση στην σελίδα τους και θα βγάλουν το μέρος που μας έχουν πάρει για να καταταχθουμε; Καλημερα. Πιθανο να παιζει κατι τετοιο. Μολις δοκιμασα κι εγω (μπαινω με Β εσσο Μαιου) και μου βγαζει το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adrikos1994 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Σας γνωρίζουμε ότι δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα οι επιλογές τις 2019 Β/ ΕΣΣΟ , οι οποίες και αναμένονται. ΜΕ ΕΚΤΙΜΣΗ ΣΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazedi Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Με τις μεταθέσεις της 359 εχει κανένας καμια ενημέρωση? Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από wazedi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Φεξε μου και γλυστρισα δηλαδή... Τον άλλο μήνα μπαίνουμε και δεν έχουν βγάλει ακόμα το μέρος και την ημερομηνία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazedi Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, g.kaf είπε Φεξε μου και γλυστρισα δηλαδή... Τον άλλο μήνα μπαίνουμε και δεν έχουν βγάλει ακόμα το μέρος και την ημερομηνία... Απο 359 στο σιτε βγήκαν 2 βδομάδες πριν μπούμε και το χαρτι απο την αστυνομία το πήρα μια βδομάδα πριν την κατάταξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adrikos1994 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, g.kaf είπε Φεξε μου και γλυστρισα δηλαδή... Τον άλλο μήνα μπαίνουμε και δεν έχουν βγάλει ακόμα το μέρος και την ημερομηνία... Αφού είναι Ελλάδα φίλε γτπ τη ψάχνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackdeagle Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Επαναπατριζομαι απο ΕΛΔΥΚ στην ΑΣΔΥΣ στο γουδι, ξερει κανεις τι παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antoniomp4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καλησπέρα. Στην σελίδα της στρατολογίας γράφει ότι για να μπούμε με την Γ ΕΣΣΟ τον Αύγουστο πρέπει να κόψουμε αναβολή από 1 Φεβρουαρίου μέχρι 30 Απριλίου. Υπάρχει περίπτωση μιας και δεν έχουν γίνει ακόμα οι επιλογές της Β ΕΣΣΟ αν κόψω τώρα την αναβολή να με πάρουν στην Β? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 57 λεπτά πριν, antoniomp4 είπε Καλησπέρα. Στην σελίδα της στρατολογίας γράφει ότι για να μπούμε με την Γ ΕΣΣΟ τον Αύγουστο πρέπει να κόψουμε αναβολή από 1 Φεβρουαρίου μέχρι 30 Απριλίου. Υπάρχει περίπτωση μιας και δεν έχουν γίνει ακόμα οι επιλογές της Β ΕΣΣΟ αν κόψω τώρα την αναβολή να με πάρουν στην Β? Δύσκολακι έως απίθανο. Θα έχουν συμπληρώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 57 λεπτά πριν, antoniomp4 είπε Καλησπέρα. Στην σελίδα της στρατολογίας γράφει ότι για να μπούμε με την Γ ΕΣΣΟ τον Αύγουστο πρέπει να κόψουμε αναβολή από 1 Φεβρουαρίου μέχρι 30 Απριλίου. Υπάρχει περίπτωση μιας και δεν έχουν γίνει ακόμα οι επιλογές της Β ΕΣΣΟ αν κόψω τώρα την αναβολή να με πάρουν στην Β? Δύσκολο... Έως ακοτορθωτο να κόψεις αναβολή και να μπεις με την Β ΕΣΣΟ Μαΐου Απλά είναι τόσο "αργοι" που για να βγάλουν πρόσκληση στρατευσιμων για την Β ΕΣΣΟ θα μας βγάλουν την πίστη πρώτα και μετά θα βγει. Έτσι όπως πάει βλέπω να βγαίνει τέλη Απριλίου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmts Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 On 08/04/2019 at 13:00, blackdeagle said: Επαναπατριζομαι απο ΕΛΔΥΚ στην ΑΣΔΥΣ στο γουδι, ξερει κανεις τι παιζει Στο Σύνταγμα ή σε ένα απο τα 2 τάγματα? Στην Αθαλάσσα ήμουν εγώ κάποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις