Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Δε περασα λυβ. Απλα η ειδικοτητα μου ειναι αυτη. Οπως αλλοι ειναι οδηγος, κουρεας κτλ. 

Η μοναδα στο Πέραμα δεν είναι?

ναι στο περαμα ειναι 8 χλμ εξω απο τα γιαννενα

συπο που πηγες?

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Με μεταθεση στο 5μηνο. Εχω τοπο διαμονης την Πρεβεζα.

στην πρεβεζα δεν εχει μοναδα?

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Απο οτι ξερω, μονο ενα φυλακιο καυσιμων εχει.

είναι μακριά από την Πρέβεζα, απο υπηρεσίες πως πάνε? 

και μετά έχει την αεροπορία

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

είναι μακριά από την Πρέβεζα, απο υπηρεσίες πως πάνε? 

και μετά έχει την αεροπορία

Αυτο θελω να μαθω και εγω :p

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Αυτο θελω να μαθω και εγω :p

αφού σου έχει έρθει μετάθεση για 8τυπ σωστά θέλεις να πας στην Πρέβεζα μετά? πότε απολυεσαι?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, jimis98 είπε

αφού σου έχει έρθει μετάθεση για 8τυπ σωστά θέλεις να πας στην Πρέβεζα μετά? πότε απολυεσαι?

Απο οτι ξερω δεν εχει στρατοπεδο στη πρεβεζα για να με στειλουν εκει. Μονο ενα φυλακιο καυσιμων εχει. Για αυτο με στελνουν στο 8 τυπ στα γιαννενα που ειναι σχετικα κοντα.

14 ιουλιου απολυομαι.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τίποτα για τις παρακάτω μονάδες? Έχω κάνει αίτηση για κατεξαιρεση μετάθεση εδώ και καιρό.. 

490 ΤΔΒ, 489 ΤΔΒ, 486 ΤΔΒ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Απο οτι ξερω δεν εχει στρατοπεδο στη πρεβεζα για να με στειλουν εκει. Μονο ενα φυλακιο καυσιμων εχει. Για αυτο με στελνουν στο 8 τυπ στα γιαννενα που ειναι σχετικα κοντα.

14 ιουλιου απολυομαι.

πως και δεν σε εστειαλν στην αρτα?εβαλες βυσμα?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, jimis98 είπε

πως και δεν σε εστειαλν στην αρτα?εβαλες βυσμα?

Πολλοι απο πρεβεζα πηγαινουν στο περαμα μετα τη παραμεθωριο.

Βυσμα εβαλα αλλα εκει που με στελνουν δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ζητησα, αρα μαλλον δεν επιασε.

Τεσπα, αν καποιος εχει πληροφοριες για τη κατασταση στο 8 τυπ ας μου στειλει ενα πμ pls.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Πολλοι απο πρεβεζα πηγαινουν στο περαμα μετα τη παραμεθωριο.

Βυσμα εβαλα αλλα εκει που με στελνουν δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ζητησα, αρα μαλλον δεν επιασε.

Τεσπα, αν καποιος εχει πληροφοριες για τη κατασταση στο 8 τυπ ας μου στειλει ενα πμ pls.

που ξερεις μπορει να ειναι καλυτερα στα γιαννενα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/4/2019 στις 6:27 ΜΜ, panostom είπε

Με το να λεω "ευνοικοτερη", εννοω απλως να αποκτησω ειδικοτητα-απασχοληθω σε θεση και μοναδα σχετικη με τις σπουδες μου. Να αξιοποιηθουν οι γνωσεις μου και οι ικανοτητες μου. 

Ναι, ένα καφέ απο το κψμ γιατί θα σε βάλουν να τους φτιάξεις μέχρι και τις τοστιέρες απο το σπίτι τους.Γενικά μη διαφημίζεις πολύ τις γνώσεις σου, οι περισσότεροι δεν θα το εκτιμήσουν αλλά θα σε χρησιμοποιήσουν για να την βγάλουν στο τζάμπα.

Αν είσαι πληροφορικάριος κάνε χαρτιά για ερευνα κ πληροφορικής.Αν είσαι τπτ ιατρικη νοσηλευτικη λογικά θα σε τσιμπήσουν απο μόνοι τους.

Επεξ/σία από fernw_thn_souvla
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...