Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 4/4/2019 στις 3:00 ΜΜ, panostom είπε

4)Απο την εμπειρια σας, ποσο θα ωφεληθω απο το πτυχιο; Θα τυχω ευνοικοτερης μεταχειρισης αν εχω και μεταπτυχιακο; Πλεον εχει βαρυνουσα σημασια ή εξαρταται απο το "πώς" παρουσιαζει ο καθενας τις γνωσεις του (ελευθερη αγορα εχουμε εξαλλου); (σπουδες Πληροφορικης και ασφαλειας δικτυων)

oι κατοχοι μεταπτυχιακου δεν κανουν υπηρεσιες. Επισης οι κατοχοι phd δικαιουνται δικο τους δωματιο με αυτονομη θερμανση φυσικου αεριου.

Spoiler

για να απαντησω σοβαρα, δεν θα τυχεις ευνοικοτερης μεταχειρησης αν εχεις μεταπτυχιακο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, wazedi είπε

Στον Έβρο ειμαι τώρα. Τουλάχιστον περισσότερα κρύο απο εδω δεν θα φαω 🤣

Εγώ πάντως καλύτερα πέρασα στον Έβρο παρά όταν γύρισα για 1 τελευταίο μήνα κοντά στο σπίτι τόσους καθυστερημένους φαντάρους που βρήκα άσε... 

• Super Moderators
2 minutes ago, ManFromEarth said:

Reveal hidden contents

για να απαντησω σοβαρα, δεν θα τυχεις ευνοικοτερης μεταχειρησης αν εχεις μεταπτυχιακο. 

• Like 3

2 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

oι κατοχοι μεταπτυχιακου δεν κανουν υπηρεσιες. Επισης οι κατοχοι phd δικαιουνται δικο τους δωματιο με αυτονομη θερμανση φυσικου αεριου.

Απόκρυψη περιεχομένων

Και μια Ρωσίδα ξανθιά με γαλανά μάτια να του κάνει μασάζ κάθε βράδυ μετά το τζακούζι. 

7 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Εγώ πάντως καλύτερα πέρασα στον Έβρο παρά όταν γύρισα για 1 τελευταίο μήνα κοντά στο σπίτι τόσους καθυστερημένους φαντάρους που βρήκα άσε... 

Το πιστεύω. Πιο Λέλα φαντάρικο και πιο καλή παρέα από αυτή που έχει κάτσει εδώ δεν παίζει να βρω. Αν κάθονταν άτομα απο τη σειρά μου θα το έκανα αμετάθετο. Αλλιως δεν λέει 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ManFromEarth είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Με το να λεω "ευνοικοτερη", εννοω απλως να αποκτησω ειδικοτητα-απασχοληθω σε θεση και μοναδα σχετικη με τις σπουδες μου. Να αξιοποιηθουν οι γνωσεις μου και οι ικανοτητες μου. 

Επεξ/σία από panostom

32 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Πυροβολητης ειμαι με "ειδικοτητα" χειριστης μετεωρολογικων μηχανηματων.

δύο ειδικότητες έχεις? πέρασες λυβ?

το 625 τρώει το παλούκι και αυτή θα σας βγάζουν τις υπηρεσίες 

μην περιμένεις και τίποτα το τραγικό δεν είναι εβρος να πηγαίνετε συνέχεια σε βολες και καθάρισμα ορχων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/4/2019 στις 3:00 ΜΜ, panostom είπε

4)Απο την εμπειρια σας, ποσο θα ωφεληθω απο το πτυχιο; Θα τυχω ευνοικοτερης μεταχειρισης αν εχω και μεταπτυχιακο; Πλεον εχει βαρυνουσα σημασια ή εξαρταται απο το "πώς" παρουσιαζει ο καθενας τις γνωσεις του (ελευθερη αγορα εχουμε εξαλλου); (σπουδες Πληροφορικης και ασφαλειας δικτυων)

Πρωτα μετραει το βυσμα και μετα οι σπουδες...

Πηγα στρατο στα 30,κατοχος διδακτορικου και παντρεμενος με παιδι...Ενω ειχα βυσμα σκεφτομουν οτι δεν θα χρειαστει...στο κεντρο ειχαν για γραφεα εναν γυμναστη και εναν μηχανολογο μηχανικο που ηταν 23-24 χρονων και εγω καθομουν να κανω προβες για παρελαση...αφου ειδα αυτο "ενεργοποιησα" το βυσμα και βρεθηκα να κανω δουλεια γραφειου σε αλλο ποστο (λοχο διοικησεως)...μαλιστα οταν πηγα και ειπα οτι εχω διδακτορικο μονο συγγνωμη που δεν μου ζητησε ο διοικητης καθως η δουλεια μου ηταν να καταγραφω (χειρογραφα) σε λιστες τα πρωτοκολλα εγγραφων περασμενων ετων...

Επεξ/σία από skoulas

Στις 12/10/2018 στις 11:09 ΜΜ, christos_realmad είπε

Καλησπερα στην ομαδα ,ορκιστηκα τν τεταρτη στην 124 ΠΒΕ και μου ηρθε μεταθεση για ΑΔΙΣΠΟ(θεσσαλονικη) .Επαθα πλακα απο οτι εμαθα εχει πεζικο εκει και οι υπηρεσιες πανε 1-1 που δεν ειναι καθολου καλο για αεροπορια .Ξερει κανεις τι παιζει  εκει ?

Τελικά πως είναι εκεί; 

14 ώρες πριν, jimis98 είπε

δύο ειδικότητες έχεις? πέρασες λυβ?

το 625 τρώει το παλούκι και αυτή θα σας βγάζουν τις υπηρεσίες 

μην περιμένεις και τίποτα το τραγικό δεν είναι εβρος να πηγαίνετε συνέχεια σε βολες και καθάρισμα ορχων

Δε περασα λυβ. Απλα η ειδικοτητα μου ειναι αυτη. Οπως αλλοι ειναι οδηγος, κουρεας κτλ. 

Η μοναδα στο Πέραμα δεν είναι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...