ManFromEarth Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Στις 4/4/2019 στις 3:00 ΜΜ, panostom είπε 4)Απο την εμπειρια σας, ποσο θα ωφεληθω απο το πτυχιο; Θα τυχω ευνοικοτερης μεταχειρισης αν εχω και μεταπτυχιακο; Πλεον εχει βαρυνουσα σημασια ή εξαρταται απο το "πώς" παρουσιαζει ο καθενας τις γνωσεις του (ελευθερη αγορα εχουμε εξαλλου); (σπουδες Πληροφορικης και ασφαλειας δικτυων) oι κατοχοι μεταπτυχιακου δεν κανουν υπηρεσιες. Επισης οι κατοχοι phd δικαιουνται δικο τους δωματιο με αυτονομη θερμανση φυσικου αεριου. Spoiler για να απαντησω σοβαρα, δεν θα τυχεις ευνοικοτερης μεταχειρησης αν εχεις μεταπτυχιακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, wazedi είπε Στον Έβρο ειμαι τώρα. Τουλάχιστον περισσότερα κρύο απο εδω δεν θα φαω 🤣 Εγώ πάντως καλύτερα πέρασα στον Έβρο παρά όταν γύρισα για 1 τελευταίο μήνα κοντά στο σπίτι τόσους καθυστερημένους φαντάρους που βρήκα άσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 2 minutes ago, ManFromEarth said: Reveal hidden contents για να απαντησω σοβαρα, δεν θα τυχεις ευνοικοτερης μεταχειρησης αν εχεις μεταπτυχιακο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε oι κατοχοι μεταπτυχιακου δεν κανουν υπηρεσιες. Επισης οι κατοχοι phd δικαιουνται δικο τους δωματιο με αυτονομη θερμανση φυσικου αεριου. Απόκρυψη περιεχομένων για να απαντησω σοβαρα, δεν θα τυχεις ευνοικοτερης μεταχειρησης αν εχεις μεταπτυχιακο. Και μια Ρωσίδα ξανθιά με γαλανά μάτια να του κάνει μασάζ κάθε βράδυ μετά το τζακούζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazedi Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Εγώ πάντως καλύτερα πέρασα στον Έβρο παρά όταν γύρισα για 1 τελευταίο μήνα κοντά στο σπίτι τόσους καθυστερημένους φαντάρους που βρήκα άσε... Το πιστεύω. Πιο Λέλα φαντάρικο και πιο καλή παρέα από αυτή που έχει κάτσει εδώ δεν παίζει να βρω. Αν κάθονταν άτομα απο τη σειρά μου θα το έκανα αμετάθετο. Αλλιως δεν λέει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, sir ImPeCaBlE είπε Μωρε στα γιαννενα ειναι. Το θεμα ειναι απο εγκαταστασεις, υπηρεσιες, αγγαριες κτλ τι παιζει. τι ειδικοτητα εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, jimis98 είπε τι ειδικοτητα εχεις? Πυροβολητης ειμαι με "ειδικοτητα" χειριστης μετεωρολογικων μηχανηματων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostom Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ManFromEarth είπε oι κατοχοι μεταπτυχιακου δεν κανουν υπηρεσιες. Επισης οι κατοχοι phd δικαιουνται δικο τους δωματιο με αυτονομη θερμανση φυσικου αεριου. Απόκρυψη περιεχομένων για να απαντησω σοβαρα, δεν θα τυχεις ευνοικοτερης μεταχειρησης αν εχεις μεταπτυχιακο. Με το να λεω "ευνοικοτερη", εννοω απλως να αποκτησω ειδικοτητα-απασχοληθω σε θεση και μοναδα σχετικη με τις σπουδες μου. Να αξιοποιηθουν οι γνωσεις μου και οι ικανοτητες μου. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από panostom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManFromEarth Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 οτι λεει στο σποιλερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 32 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε Πυροβολητης ειμαι με "ειδικοτητα" χειριστης μετεωρολογικων μηχανηματων. δύο ειδικότητες έχεις? πέρασες λυβ? το 625 τρώει το παλούκι και αυτή θα σας βγάζουν τις υπηρεσίες μην περιμένεις και τίποτα το τραγικό δεν είναι εβρος να πηγαίνετε συνέχεια σε βολες και καθάρισμα ορχων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1703 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από george1703 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 4/4/2019 στις 3:00 ΜΜ, panostom είπε 4)Απο την εμπειρια σας, ποσο θα ωφεληθω απο το πτυχιο; Θα τυχω ευνοικοτερης μεταχειρισης αν εχω και μεταπτυχιακο; Πλεον εχει βαρυνουσα σημασια ή εξαρταται απο το "πώς" παρουσιαζει ο καθενας τις γνωσεις του (ελευθερη αγορα εχουμε εξαλλου); (σπουδες Πληροφορικης και ασφαλειας δικτυων) Πρωτα μετραει το βυσμα και μετα οι σπουδες... Πηγα στρατο στα 30,κατοχος διδακτορικου και παντρεμενος με παιδι...Ενω ειχα βυσμα σκεφτομουν οτι δεν θα χρειαστει...στο κεντρο ειχαν για γραφεα εναν γυμναστη και εναν μηχανολογο μηχανικο που ηταν 23-24 χρονων και εγω καθομουν να κανω προβες για παρελαση...αφου ειδα αυτο "ενεργοποιησα" το βυσμα και βρεθηκα να κανω δουλεια γραφειου σε αλλο ποστο (λοχο διοικησεως)...μαλιστα οταν πηγα και ειπα οτι εχω διδακτορικο μονο συγγνωμη που δεν μου ζητησε ο διοικητης καθως η δουλεια μου ηταν να καταγραφω (χειρογραφα) σε λιστες τα πρωτοκολλα εγγραφων περασμενων ετων... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από skoulas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1703 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Στις 12/10/2018 στις 11:09 ΜΜ, christos_realmad είπε Καλησπερα στην ομαδα ,ορκιστηκα τν τεταρτη στην 124 ΠΒΕ και μου ηρθε μεταθεση για ΑΔΙΣΠΟ(θεσσαλονικη) .Επαθα πλακα απο οτι εμαθα εχει πεζικο εκει και οι υπηρεσιες πανε 1-1 που δεν ειναι καθολου καλο για αεροπορια .Ξερει κανεις τι παιζει εκει ? Τελικά πως είναι εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 14 ώρες πριν, jimis98 είπε δύο ειδικότητες έχεις? πέρασες λυβ? το 625 τρώει το παλούκι και αυτή θα σας βγάζουν τις υπηρεσίες μην περιμένεις και τίποτα το τραγικό δεν είναι εβρος να πηγαίνετε συνέχεια σε βολες και καθάρισμα ορχων Δε περασα λυβ. Απλα η ειδικοτητα μου ειναι αυτη. Οπως αλλοι ειναι οδηγος, κουρεας κτλ. Η μοναδα στο Πέραμα δεν είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Και κάτι για όλους όσους θα είναι Πάσχα μέσα… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις