Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Τα κεντρα εχουν καταργηθει απο τα μεσα του 2018 και πλεον παρουσιαζομαστε απευθειας στις μοναδες. Ρωτησα απο γνωστο που απολυθηκε τα Χριστουγεννα και μου ειπε οτι ορισμενοι ειχαν μεχρι και ηλεκτρικες μηχανες ξυρισματος αλλα επειδη με πιανει ενα αγχος τωρα που πλησιαζει ο καιρος και δεν θελω να βρεθω προ εκπληξεως, θελω να ειμαι σιγουρος πριν αγορασω καποιο safety razor ή απλα να παρω καποιο gilette (πρεπει να κανω και προπονηση γτ παντα ειχα μουσι και απλα εκανα ενα τριμαρισμα, δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε ξυραφι στη ζωη μου 😂 )

Εχεις δικαιο,λαθος διατυπωση,οσο δεν θα εχεις ορκιστει(εξ ου και το κεντρο)λοιπον δινουν σημασια.Και τι εχεις μαζι σου και στο ξυρισμα και στο κουρεμα.Μετα δεν ασχολειται κανεις.Γενικοτερα αν δεν πας σε καμια μοναδα τεντα,το να ''φαινεσαι ξυρισμενος'' αρκει.Και εμενα οταν μου το ελεγαν αυτο μου ακουγοταν περιεργο αλλα αν ξυριστεις κανα 2 φορες θα καταλαβεις..

13 ώρες πριν, jimis98 είπε

καμιά τιμητική δεν θα παίξει? 

στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη στις στρατιωτικές εκεί που περνάνε οι σημαίες είχα δει σε μια φωτογραφία τον λοχαγό μου, πάνε από όλη την Ελλάδα?

και παλι εξαρταται απο την μοναδα.Εμεις που ειμασταν 20 ατομα και δεν ηθελε να κανει κανεις,για να μας δελεασει(οχι οτι θα λεγαμε οχι αλλα για να μην γκρινιαζουμε)μας εταξε 2 μερες και οντως τις εδωσε.Για το δευτερο δεν ξερω.

Επεξ/σία από fastnq2
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, adrikos1994 είπε

Καλημέρα παιδιά ξέρουμε ποτε μπαίνει η εσσο μαιου;

Δεν έχουν βγάλει ακόμα τίποτα... Το βλέπω το χαρτί να έρχεται 2 μέρες πριν μπουμε

Δημοσ.
22 ώρες πριν, jimis98 είπε

καμιά τιμητική δεν θα παίξει? 

στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη στις στρατιωτικές εκεί που περνάνε οι σημαίες είχα δει σε μια φωτογραφία τον λοχαγό μου, πάνε από όλη την Ελλάδα?

Ο ταξιαρχος μας,μας ειχε δωσει στην παρελαση 4 ημερες αλλα ο Καμμενος που ηταν υπουργος τοτε τις εκανε με εντολη του 5 ημερες τις οποιες πηραμε κανονικοτατα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adrikos1994 είπε

Τουλάχιστον ας βγει το φεκ να δούμε από το site που μπαίνουμε 

Θα αργήσει το ΦΕΚ απ' ότι βλέπω... 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, g.kaf είπε

Θα αργήσει το ΦΕΚ απ' ότι βλέπω... 

Φίλε ρώτησα στη στρατολογία από 6 έως 10 Μάιου θα γίνει η κατάταξη 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, adrikos1994 είπε

Φίλε ρώτησα στη στρατολογία από 6 έως 10 Μάιου θα γίνει η κατάταξη 

Η παπαρια όμως είναι ότι δεν έχουν βγάλει σε ποιο σημείο θα μπούμε... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, εχω τις εξης απλες αποριες

1)Σε περιπτωση που κοψω την αναβολη Ιουλιο-Αυγουστο ποτε αναμενεται να καταταχθω;

2)Ποιο ειναι το χρονοδιαγραμμα της θητειας; Ο 1ος μηνας εκπαιδευση και μετα σε μοναδα και ειδικοτητα;

3)Σε ποιο σωμα ανηκω; Στη σελιδα που εβαλα τα στοιχεια μου, λεει πως ειμαι επιλεγμενος για το Ναυτικο. Θα αλλαξει αυτο αφου εχω παρει αναβολη ή παραμενει;

4)Απο την εμπειρια σας, ποσο θα ωφεληθω απο το πτυχιο; Θα τυχω ευνοικοτερης μεταχειρισης αν εχω και μεταπτυχιακο; Πλεον εχει βαρυνουσα σημασια ή εξαρταται απο το "πώς" παρουσιαζει ο καθενας τις γνωσεις του (ελευθερη αγορα εχουμε εξαλλου); (σπουδες Πληροφορικης και ασφαλειας δικτυων)

Επεξ/σία από panostom
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panostom είπε

Καλησπερα, εχω τις εξης απλες αποριες

1)Σε περιπτωση που κοψω την αναβολη Ιουλιο-Αυγουστο ποτε αναμενεται να καταταχθω;

2)Ποιο ειναι το χρονοδιαγραμμα της θητειας; Ο 1ος μηνας εκπαιδευση και μετα σε μοναδα και ειδικοτητα;

3)Σε ποιο σωμα ανηκω; Στη σελιδα που εβαλα τα στοιχεια μου, λεει πως ειμαι επιλεγμενος για το Ναυτικο. Θα αλλαξει αυτο ή παραμενει;

4)Απο την εμπειρια σας, ποσο θα ωφεληθω απο το πτυχιο; Θα τυχω ευνοικοτερης μεταχειρισης αν εχω και μεταπτυχιακο; Πλεον εχει βαρυνουσα σημασια ή εξαρταται απο το "πώς" παρουσιαζει ο καθενας τις γνωσεις του (ελευθερη αγορα εχουμε εξαλλου); (σπουδες Πληροφορικης και ασφαλειας δικτυων)

Στο σώμα που σε πήραν εκεί θα πας δεν αλλάζει. 

Δημοσ.

Πρεπει να εχουν βγει οι μεταθεσεις. Τουλαχιστον εγω σημερα ενημερωθηκα (ανεπισημα) για τη δικη  μου (αλλα ειμαι 8μηνος).

Κανεις απο 8 τυπ να μου πει τι παιζει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Πρεπει να εχουν βγει οι μεταθεσεις. Τουλαχιστον εγω σημερα ενημερωθηκα (ανεπισημα) για τη δικη  μου (αλλα ειμαι 8μηνος).

στα γιαννενα δεν ειναι?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimis98 είπε

στα γιαννενα δεν ειναι?

Μωρε στα γιαννενα ειναι. Το θεμα ειναι απο εγκαταστασεις, υπηρεσιες, αγγαριες κτλ τι παιζει.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Πρέβεζα νομίζω είναι το συγκεκριμένο αν είναι αυτό που νομίζω θα κάνεις ωραία ζωή. 

4 λεπτά πριν, wazedi είπε

2018 στ εσσο .τι παίζει στο 401 για θητεία απο υπηρεσίες κτλπ? 

Χειρότερα από Έβρο δεν θα είναι 😁

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Πρέβεζα νομίζω είναι το συγκεκριμένο αν είναι αυτό που νομίζω θα κάνεις ωραία ζωή. 

Χειρότερα από Έβρο δεν θα είναι 😁

Στον Έβρο ειμαι τώρα. Τουλάχιστον περισσότερα κρύο απο εδω δεν θα φαω 🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...