Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, fastnq2 είπε

Συνηθως οι πιο τεντα και οι ψηλοτεροι :P .Σε καποιες μοναδες αποκλειστηκα στελεχη

ξέρεις ή με κοροϊδεύεις?

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, jimis98 είπε

ξέρεις ή με κοροϊδεύεις?

στον στρατο εισαι,οποιος ειναι πιο προβλεπε-ψηλος κλπ μπαινει.Ετσι γινοταν σε 3-4 στρατοπεδα π βρεθηκα.Ειδικα στις παρελασεις τους τσολιαδες τους εκαναν αποκλειστικα οι ψηλοτεροι κ αν ειχες και μουστακα 🙄 ηταν συν.Εδω περιμεναμε επισκεψη απο στρατηγο και εφευγε κακην κακως αυτος που ηταν πυλη για να τον αλλαξει ο πιο προβλεπε φανταρος του στρατοπεδου..Ακομα και η εξαδα που ηταν στελεχη στην παρελαση ηταν σε ολες οι ιδιοι δεν αλλαζαν.Και παλι οι πιο προβλεπε.

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, fastnq2 είπε

στον στρατο εισαι,οποιος ειναι πιο προβλεπε-ψηλος κλπ μπαινει.Ετσι γινοταν σε 3-4 στρατοπεδα π βρεθηκα.Ειδικα στις παρελασεις τους τσολιαδες τους εκαναν αποκλειστικα οι ψηλοτεροι κ αν ειχες και μουστακα 🙄 ηταν συν.Εδω περιμεναμε επισκεψη απο στρατηγο και εφευγε κακην κακως αυτος που ηταν πυλη για να τον αλλαξει ο πιο προβλεπε φανταρος του στρατοπεδου..Ακομα και η εξαδα που ηταν στελεχη στην παρελαση ηταν σε ολες οι ιδιοι δεν αλλαζαν.Και παλι οι πιο προβλεπε.

ο βαθμος δεν μετραει?

Δημοσ.
Στις 28/1/2019 στις 3:54 ΜΜ, sir ImPeCaBlE είπε

Οσοι υπηρετουν 8μηνο δικαιουνται μεταθεση κοντα στο τοπο καταγωγης τους στους 4 ή στους 8 μηνες? Υπαρχει κατι επισημο για αυτη τη περιπτωση? Γιατι ο καθενας "εχει ακουσει" κατι διαφορετικο.

Τελικα μαλλον στο 5μηνο+ θα φυγουμε ολοι μαζι, παρα το τι λεγαμε εδω μεσα. Εχουμε κλεισει 4μηνο εδω και 15 μερες και μεταθεσεις δε φαινονται αμεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, jimis98 είπε

ο βαθμος δεν μετραει?

Στις δικες μας παρελασεις ειχε μια εξαδα μονο στελεχη πολυ υψηλοβαθμοι(λοχαγοι-αντι),μετα σημαια καποιοι εποπ(καθαρα λογω ελλειψης κοσμου ομως) μετα μια σημαια και ενας παραστατης φανταροι πριν απο την κανονικη παρελαση.Οπως ειπα ειναι αναλογα την μοναδα και αν εχει ατομα.Γενικα μην σε καιει αν εισαι προβλεπομενος θα εισαι μεσα σε αυτα.

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fastnq2 είπε

Στις δικες μας παρελασεις ειχε μια εξαδα μονο στελεχη πολυ υψηλοβαθμοι(λοχαγοι-αντι),μετα σημαια καποιοι εποπ(καθαρα λογω ελλειψης κοσμου ομως) μετα μια σημαια και ενας παραστατης φανταροι πριν απο την κανονικη παρελαση.Οπως ειπα ειναι αναλογα την μοναδα και αν εχει ατομα.Γενικα μην σε καιει αν εισαι προβλεπομενος θα εισαι μεσα σε αυτα.

Μπορεί κάποιος φαντάρος να το ζητήσει? 

Δημοσ.

Γεια σας θελω να ρωτησω πηρα αναβολη για τον στρατο μεχρι τον Δεκ του 2019 για να δωσω ξανα πανελλαδικες αλλα δυστηχως κατι μου ετυχε και ημουν στο νοσοκομειο και δεν προλαβα να δηλωσω τι να κανω τωρα γιατι ξερω οτι μετα σου ζητανε χαρτή οτι έδωσες πανελλαδικές τι μπορω να κανω αμα τους παω χαρτη οτι ημουν νοσοκομειο μπορω να την επεκτεινω γιατι ειναι κριμα τοσα λεφτα που πεταξαν οι δικοι μου (κοντα 20κ)και να μην δωσω πανελλαδικές επισης ειμαι ηδη σε δημοσιο ιεκ πρωτο ετος αν αυτο βοηθαει

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Ξερεις κανεις αν επιτρεπονται τα safety razors στο στρατο ή να κοιταξω κατι σε στυλ gilette ? 

Κανένας δεν θα ασχοληθεί με ποιον τρόπο εσύ έκοψες τα γένια σου. Αρκεί να είσαι ξυρισμένος στην πρωινή αναφορά…

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Κανένας δεν θα ασχοληθεί με ποιον τρόπο εσύ έκοψες τα γένια σου. Αρκεί να είσαι ξυρισμένος στην πρωινή αναφορά…

Κι εγω αυτο πιστευω αλλα ρωταω επειδη τα safety razors χρησιμοποιουν αυτου του ειδους τα ανταλλακτικα (https://www.skroutz.gr/s/7250333/Bic-Astor-5-τεμάχια.html) και ελεγα μηπως δεν τα επιτρεπουν για προφανεις λογους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Κι εγω αυτο πιστευω αλλα ρωταω επειδη τα safety razors χρησιμοποιουν αυτου του ειδους τα ανταλλακτικα (https://www.skroutz.gr/s/7250333/Bic-Astor-5-τεμάχια.html) και ελεγα μηπως δεν τα επιτρεπουν για προφανεις λογους. 

Στο κεντρο ισως καποιος να ασχοληθει.Στην μοναδα δε πα να βγαλεις και φαλτσετα,δεν ενδιαφερεται κανεις.

3 ώρες πριν, jimis98 είπε

Μπορεί κάποιος φαντάρος να το ζητήσει? 

Αν χρειαζεται πχ ενας παραστατης κλπ συνηθως ο λοχαγος χωνει οποιον γουσταρει αλλα επειδη 99% ο φανταρος που θα δειξει δεν θα θελει,αν προσφερθει καποιος αλλος λογικα θα μπει..

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Στο κεντρο ισως καποιος να ασχοληθει.Στην μοναδα δε πα να βγαλεις και φαλτσετα,δεν ενδιαφερεται κανεις.

Τα κεντρα εχουν καταργηθει απο τα μεσα του 2018 και πλεον παρουσιαζομαστε απευθειας στις μοναδες. Ρωτησα απο γνωστο που απολυθηκε τα Χριστουγεννα και μου ειπε οτι ορισμενοι ειχαν μεχρι και ηλεκτρικες μηχανες ξυρισματος αλλα επειδη με πιανει ενα αγχος τωρα που πλησιαζει ο καιρος και δεν θελω να βρεθω προ εκπληξεως, θελω να ειμαι σιγουρος πριν αγορασω καποιο safety razor ή απλα να παρω καποιο gilette (πρεπει να κανω και προπονηση γτ παντα ειχα μουσι και απλα εκανα ενα τριμαρισμα, δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε ξυραφι στη ζωη μου 😂 )

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fastnq2 είπε

Αν χρειαζεται πχ ενας παραστατης κλπ συνηθως ο λοχαγος χωνει οποιον γουσταρει αλλα επειδη 99% ο φανταρος που θα δειξει δεν θα θελει,αν προσφερθει καποιος αλλος λογικα θα μπει..

καμιά τιμητική δεν θα παίξει? 

στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη στις στρατιωτικές εκεί που περνάνε οι σημαίες είχα δει σε μια φωτογραφία τον λοχαγό μου, πάνε από όλη την Ελλάδα?

Δημοσ.

Παραστατες,σημαιοφοροι μπαινουν συνηθως οι βαθμοφοροι.Στο δικο μου στρατοπεδο τλχ σημαιοφορος ηταν ενας ανθυπολοχαγος και παραστατες λοχιες(εκπαιδευομενοι και για αυτο χωθηκαν).

Και να το ζητησεις να σε βαλουν παραστατη λιγο δυσκολο.Πρεπει να σαι τεντα,ψηλος και να το εχεις.Αν σου αρεσει βεβαια ζητησε το.Εμενα που μου αρεσαν οι οπλασκησεις,ημουν περιποιημενος παντα(καμια σχεση με στρατοκ@υλος απλα μ αρεσε να δειχνω γυαλισμενος),δηλωσα συμμετοχη σε καποια αγηματα ειδαν οτι το εχω και απο κει και περα ο λοχαγος ξεκινουσε απο μενα τ αγηματα ασχετα που μετα απο καποιο σημειο δν ηθελα.Α κ στην παρελαση κεντρο κ μοναδα με εβαλαν να φωναξω την ωρα που επρεπε να γυρισουμε κεφαλι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...