sir ImPeCaBlE Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Έχει ακουστεί τίποτα για μεταθέσεις στους 8μηνους της 359? Γιατί από ότι βλέπω μαζί με τους 9μηνους θα φύγουμε από τη Γκατζολία (όταν και αν...). 1
Leonidas10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Υπηρετώ στη νέα Σάντα. Ως εξάμηνος δικαιούμαι κατεξαιρεση μετάθεση για Θεσσαλονίκη ? Κυρίως για οικονομικούς λόγους, λόγω ανεργία γονέα-χαμηλού εισοδήματος. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Leonidas10
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Ξέρει κανείς πότε θα βγει η πρόσκληση στρατευσιμων για την Β εσσο Μαΐου;
george1703 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Υπάρχει κάποιος που έχει πάει σε σχολείο λυβ; πως είναι η εκπαίδευση;
koutisark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Είναι που θα τύχει, γνωστός μου πέρασε εύκολα απλά ρίχνοντας με 45άρι και με σκοπιές, εγώ την πέρασα ρίχνοντας σχεδόν κάθε μέρα με δύο διαφορετικά όπλα (ή εξαρτήματα που κούμπωναν πάνω τους, του στυλ διόπτρες/οπλοβομβίδες/κ.α.) κάνοντας υπηρεσίες, αγγαρείες., πορείες και καθημερινά θεωρητικά μαθήματα όπου έπρεπε υποχρεωτικά να κρατάμε σημειώσεις. Είναι μία καλή εμπειρία γιατί κάνεις διαφορετικά πράγματα, πας και σε κανά άλλο μέρος. Περνάει γρήγορα γιατί συνήθως η μέρα είναι γεμάτη. Ελπίζω να τύχεις σε καλή μονάδα που πραγματοποιεί το σχολείο.
jimis98 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 σημαιοφοροι και παραστατες στην στρατιωτικη παρελαση ποιοι γινονται?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Παρακαλούνται οι γνωστοί "θαμώνες" της παιδικής χαράς, να πάνε με τα κουβαδάκια τους σε διπλανές παραλίες! 1
ribo10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, ζω και εργάζομαι στο εξωτερικό (Γερμανία) τα τελευταία 2 χρόνια και ειμαι 27 χρονών. Μου ήρθε ειδοποίηση οτι πρεπει να μπω φανταρος στην ΕΣΣΟ του Μάη αλλά δεν θα μπω και θα πρέπει μετά την ημερομηνία παρουσίασης που δεν θα είμαι παρών, να κάνω τα χαρτιά μου στο προξενείο για να βγω ανυπότακτος εξωτερικού και να μπορώ να έρχομαι μέχρι 30 μέρες το χρόνο. Η διαδικασία κρατάει μερικές εβδομάδες οπότε υπολογίζω ότι θα ειναι ετοιμα περι τα τελη ιουνη και μετα τα χαρτια. Ωστόσο χρειάζεται να κατέβω Ελλάδα για 4-5 μέρες αρχές Ιούνη. Θα έχω πρόβλημα αν έρθω; Ταξιδεύω πάντα με ταυτότητα, ξερει κανεις αν ελέγχουν ή αν ειδοποιούτε ηλεκτρονικά οι υπηρεσίες; Είναι κανείς άλλος σε ανάλογη θέση; Ευχαριστώ πολύ
Speculoos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 28 λεπτά πριν, ribo10 είπε Καλησπέρα παιδιά, ζω και εργάζομαι στο εξωτερικό (Γερμανία) τα τελευταία 2 χρόνια και ειμαι 27 χρονών. Μου ήρθε ειδοποίηση οτι πρεπει να μπω φανταρος στην ΕΣΣΟ του Μάη αλλά δεν θα μπω και θα πρέπει μετά την ημερομηνία παρουσίασης που δεν θα είμαι παρών, να κάνω τα χαρτιά μου στο προξενείο για να βγω ανυπότακτος εξωτερικού και να μπορώ να έρχομαι μέχρι 30 μέρες το χρόνο. Η διαδικασία κρατάει μερικές εβδομάδες οπότε υπολογίζω ότι θα ειναι ετοιμα περι τα τελη ιουνη και μετα τα χαρτια. Ωστόσο χρειάζεται να κατέβω Ελλάδα για 4-5 μέρες αρχές Ιούνη. Θα έχω πρόβλημα αν έρθω; Ταξιδεύω πάντα με ταυτότητα, ξερει κανεις αν ελέγχουν ή αν ειδοποιούτε ηλεκτρονικά οι υπηρεσίες; Είναι κανείς άλλος σε ανάλογη θέση; Ευχαριστώ πολύ Ήσουν με αναβολή ως τώρα; Αν ναι τότε πας όντως στο προξενείο με τα χαρτιά που θα σου ζητήσουν οι εκεί υπάλληλοι και θα κάνετε αίτηση ανυποταξίας. Λογικά η κλήση είναι για το πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου, αν κάνεις τα χαρτιά σου τότε μου φαίνεται δύσκολο η στρατολογία να απαντήσει σε περισσότερο από 3 βδομάδες. Αν δεν έχεις ακόμα το χαρτί της ανυποταξίας, μπορείς να έχεις ένα αντίγραφο της αίτησης από το προξενείο. Σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά δύσκολο να σε πιάσουν αν ταξιδεύεις με ταυτότητα ειδικά αν δεν κάνεις τσεκ ιν βαλίτσες. Αν δεν είχες αναβολή, ίσως είναι λίγο πιο πολύπλοκα τα πράματα, θα σε ενημερώσουν από το προξενείο αν υπάρχει θέμα. 1
ribo10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 18 λεπτά πριν, Speculoos είπε Ήσουν με αναβολή ως τώρα; Αν ναι τότε πας όντως στο προξενείο με τα χαρτιά που θα σου ζητήσουν οι εκεί υπάλληλοι και θα κάνετε αίτηση ανυποταξίας. Λογικά η κλήση είναι για το πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου, αν κάνεις τα χαρτιά σου τότε μου φαίνεται δύσκολο η στρατολογία να απαντήσει σε περισσότερο από 3 βδομάδες. Αν δεν έχεις ακόμα το χαρτί της ανυποταξίας, μπορείς να έχεις ένα αντίγραφο της αίτησης από το προξενείο. Σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά δύσκολο να σε πιάσουν αν ταξιδεύεις με ταυτότητα ειδικά αν δεν κάνεις τσεκ ιν βαλίτσες. Αν δεν είχες αναβολή, ίσως είναι λίγο πιο πολύπλοκα τα πράματα, θα σε ενημερώσουν από το προξενείο αν υπάρχει θέμα. Ναι ήμουν με αναβολή μέχρι τώρα, έληξε και με κάλεσαν για να μπω τον Μάη. Πρέπει να περιμένω να περάσει πρώτα η ημερομηνία της παρουσίασης στο στρατόπεδο τον Μάη για να παω να κανω τα χαρτια στο προξενείο ε; Μόνο με ταυτότητα ταξιδεύω και με χειραποσκευή πάντα. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει να το ρισκάρω και να έρθω αν θα υπάρξει πρόβλημα.
Speculoos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, ribo10 είπε Ναι ήμουν με αναβολή μέχρι τώρα, έληξε και με κάλεσαν για να μπω τον Μάη. Πρέπει να περιμένω να περάσει πρώτα η ημερομηνία της παρουσίασης στο στρατόπεδο τον Μάη για να παω να κανω τα χαρτια στο προξενείο ε; Μόνο με ταυτότητα ταξιδεύω και με χειραποσκευή πάντα. Απλά δεν ξέρω αν αξίζει να το ρισκάρω και να έρθω αν θα υπάρξει πρόβλημα. Πάρε ένα τηλέφωνο στο προξενείο για να σου πουν τι χρειάζονται, δεν χάνεις κάτι. Ίσως να μπορέσεις να κάνεις την αίτηση νωρίτερα. Στη χειρότερη κλείσε ραντεβού τη μέρα ή την επόμενη της κλήσης σου. Λογικά (δηλαδή κατά 99,9%) δε θα έχεις θέμα με ταυτότητα/χειραποσκευή αλλά καλό είναι να μην το παίρνεις τοις μετρητοίς για το μία στις χίλιες. Εγώ στη θέση σου το είχα κάνει χωρίς πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα κατάσταση επιβίβασης από που ζητάμε; Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
bromiaris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 50 λεπτά πριν, g.kaf είπε Καλησπέρα κατάσταση επιβίβασης από που ζητάμε; Φρουραρχείο
Μάκαρος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Παιδια καλημερα. Ξερει καποιος αν στην ακτινογραφια θωρακος που χρειαζομαστε, πρεπει να βγαλουμε μονη ή διπλη ληψη ?
fastnq2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Στις 27/3/2019 στις 1:02 ΜΜ, jimis98 είπε σημαιοφοροι και παραστατες στην στρατιωτικη παρελαση ποιοι γινονται? Συνηθως οι πιο τεντα και οι ψηλοτεροι .Σε καποιες μοναδες αποκλειστηκα στελεχη 1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε Παιδια καλημερα. Ξερει καποιος αν στην ακτινογραφια θωρακος που χρειαζομαστε, πρεπει να βγαλουμε μονη ή διπλη ληψη ? Μονη με φωτογραφια συρραμενη και σφραγισμενη
Προτεινόμενες αναρτήσεις