Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Tι να σου πω;Δεν είμαι στην επιτροπή  για να ξερω αλλά δεν δείχνει και πολύ καλό για εσένα.

Καλή τύχη

Οκ ευχαριστω. Αν ειναι να υπηρετησω στο στρατο μπορω να ρωτησω εκει για ψυχιατρο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

32 λεπτά πριν, gurat12 είπε

Εχω ζητησει αναβολη μεσω ΚΕΠ για κοινωνικους λογους, αλλα μου απορριφθηκε απο την στρατολογικη υπηρεσια.

Τωρα η μονη μου επιλογη ειναι μεσω στρατοπεδου χωρις αποδειξη. Any tips? Θα μου την απορριψουν και εκει και θα με αναγκασουν να υπηρετησω?

αν τους πεις κατι του στυλ εχω παρα πολυ αγχος δεν ειμαι ετοιμος μπορει να κανω κακο σε καποιον κτλ θα σου δωσουν μια αναβολη μαλλον ετσι εχω ακουσει και εγω...

Καλησπερα στο σημειο καταταξης μου εχει την ενδειξη  ΥΕΑ.Ειναι υποχρεωτικο να παω υεα;Επισης πρεπει να προσκομισω αντιγραφω πτυχιου μου και ας μην θελω να παω υεα επειδη εχω κλειθει μονο και μονο ΥΕΑ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, phanispal είπε

Όχι, δεν είναι υποχρεωτικό να πας ΥΕΑ. Σε όλους βγαίνει εκτός κι αν έχουν τελειώσει μόνο δημοτικό ξέρω 'γω.

Αρα δεν σε αναγκαζουν να περασεις απο τις αθλητικες δοκιμασεις και τις αλλες δοκιμασιες εφοσον δηλωσει κανεις οτι δεν θελει να παει ετσι;...Επισης ποσες μερες θα εχουμε αδεια μετα την ορκομωσια;...Ειμαι αποφοιτος αει οσο αφορα το υεα

Επεξ/σία από g96

Καλησπέρα για να κάνω αιμοδοσία γίνονται συγκεκριμένες μέρες τον μήνα ή όποτε το ζητήσω από το πρώτο γραφείο με στέλνουνε κατευθείαν σε κάποιο νοσοκομείο για να το κάνω?

1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε

Καλησπέρα για να κάνω αιμοδοσία γίνονται συγκεκριμένες μέρες τον μήνα ή όποτε το ζητήσω από το πρώτο γραφείο με στέλνουνε κατευθείαν σε κάποιο νοσοκομείο για να το κάνω?

Από όσο ξέρω, το ζητάς από τον ανώτερο υπεύθυνο σου, και σου δίνουν κάποιες μέρες άδεια. Μπορείς να δώσεις μέχρι 2 φορές αίμα στην θητεία σου.

Διόρθωστε με αν κάνω λάθος.

• Thanks 1

3 ώρες πριν, BlackRose56 είπε

Από όσο ξέρω, το ζητάς από τον ανώτερο υπεύθυνο σου, και σου δίνουν κάποιες μέρες άδεια. Μπορείς να δώσεις μέχρι 2 φορές αίμα στην θητεία σου.

Διόρθωστε με αν κάνω λάθος.

Κατάλαβα μπορώ πάντως να κάνω αιμοδοσία όποτε θελήσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλοι συγγνωμη αλλα την Δευτερα θα κηρυχθω ανυποτακτος. Μην ρωτατε γιατι, αλλα θα με στειλουν φυλακη για 2 χρονια? Τι μπορω να κανω για αυτο το θεμα? Ειμαι 18 ετων, και εχω προσπαθησει να παρω αναβολη μεσω φρουραρχειο (απορριφθηκε) και τωρα την Δευτερα  θα ειμαι ανυποτακτος

Επεξ/σία από efiwojs

7 λεπτά πριν, efiwojs είπε

Φιλοι συγγνωμη αλλα την Δευτερα θα κηρυχθω ανυποτακτος. Μην ρωτατε γιατι, αλλα θα με στειλουν φυλακη για 2 χρονια? Τι μπορω να κανω για αυτο το θεμα? Ειμαι 18 ετων, και εχω προσπαθησει να παρω αναβολη μεσω φρουραρχειο (απορριφθηκε) και τωρα την Δευτερα  θα ειμαι ανυποτακτος

18 ετών και έχεις βγει ήδη ανυπότακτος;

Οκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

18 ετών και έχεις βγει ήδη ανυπότακτος;

Οκ.

Φιλε συγγνωμη αλλα οντως ζηταω βοηθεια. Δεν λεω ψεματα καθολου, με εχει φαει τρομος θα τρελαθω αν θα κηρυχθω ανυποτακτος. Εχω παει σε διαφορετικα forums και δεν με επερνε στα σοβαρα κανεις. 

Επεξ/σία από efiwojs

1 λεπτό πριν, efiwojs είπε

Φιλε συγγνωμη αλλα οντως ζηταω βοηθεια. Δεν λεω ψεματα καθολου, με εχει φαει τρομος θα τρελαθω αν θα κηρυχθω ανυποτακτος. Εχω παει σε διαφορετικα forums και δεν με επερνε στα σοβαρα κανεις. 

Να πας να κάνεις την θητεία σου αν τρελαίνεσαι τόσο πολύ.Οι πράξεις μας έχουν και συνέπειες.

Ζήτα βοήθεια απο δικηγόρο https://www.google.com/search?q=δικηγορος+για+στρατιωτικα+θεματα&sca_esv=bff394476a2cffa5&sca_upv=1&rlz=1CAYKUD_enGB1028GB1028&sxsrf=ADLYWIIW1ZJLBWJbuKJfgX1LJBJ6Kw7FeQ%3A1720264659391&ei=0yeJZoPEF7Goxc8PzLCN8AU&ved=0ahUKEwjD-cSfpZKHAxUxVPEDHUxYA14Q4dUDCA8&oq=δικηγορος+για+στρατιωτικα+θεματα&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiPc60zrnOus63zrPOv8-Bzr_PgiDOs865zrEgz4PPhM-BzrHPhM65z4nPhM65zrrOsSDOuM61zrzOsc-EzrEyBBAjGCcyCBAAGIAEGKIEMggQABiABBiiBDIIEAAYogQYiQVI2ipQ5Q5Y5RtwAXgBkAEAmAHOA6AB8gSqAQcwLjEuNC0xuAEMyAEA-AEBmAIDoAKUBcICChAAGLADGNYEGEfCAgcQABiABBgNmAMAiAYBkAYIkgcHMS4xLjQtMaAHsAw&sclient=gws-wiz-serp

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...