Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ορκωμοσίας του στρατού; Περίπου 10 μέρες, απο την Παρασκευή που ορκίζεστε μέχρι και την επόμενη Κυριακή. Ορκωμοσίας πτυχίου δεν υφίσταται. 

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εμείς πήραμε 4 μέρες και οι 2 (ίσως και 3) χρεώθηκαν απ' την κανονική, και τώρα μιλάμε για 10 μέρες.

και εγω για 4 ειχα ακουσει πλεον, παλια ηταν 10

εσυ για ποτε μιλας;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Jimakozz είπε

Καλησπερα. Ειμαι υποχρεος καταταξης με τη Δ ΕΣΣΟ 2024 στο ΚΕΤΘ ΚΕΝ ΑΥΛΩΝΑ στις 9/7/24.

Ειναι κανεις μαζι μου?

Καλησπέρα. Μπαίνουμε μαζί!

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Titos301 είπε

και εγω για 4 ειχα ακουσει πλεον, παλια ηταν 10

εσυ για ποτε μιλας;

Από τότε που έγινε 12μηνη η θητεία στον ΣΞ (Γ ΕΣΣΟ 2021), έγιναν 10 ξανά οι άδειες ορκωμοσίας. 

• Thanks 2
Δημοσ.

Γεια εχω ερωτηση, γινεται να παρω αναβολη χωρις χαρτι? Αν ναι με ποιους τροπους γινεται? Ευχαριστω!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gurat12 είπε

Γεια εχω ερωτηση, γινεται να παρω αναβολη χωρις χαρτι? Αν ναι με ποιους τροπους γινεται? Ευχαριστω!

Tι εννοείς χωρίς χαρτί;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gurat12 είπε

Ψυχιατρου/Ειδικου. 

Αναβολή για σπουδές,αναβολή για κοινωνικούς λόγους,αναβολή για ιατρικούς λόγους.

Χρειάζεσαι για όλα κάποιες αποδείξεις. https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-ethnikes-amunas/ethnikes-amunas/anabole-katataxes-strateuses-gia-koinonikous-logous

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αναβολή για σπουδές,αναβολή για κοινωνικούς λόγους,αναβολή για ιατρικούς λόγους.

Χρειάζεσαι για όλα κάποιες αποδείξεις. https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-ethnikes-amunas/ethnikes-amunas/anabole-katataxes-strateuses-gia-koinonikous-logous

Εχω ζητησει αναβολη μεσω ΚΕΠ για κοινωνικους λογους, αλλα μου απορριφθηκε απο την στρατολογικη υπηρεσια.

Τωρα η μονη μου επιλογη ειναι μεσω στρατοπεδου χωρις αποδειξη. Any tips? Θα μου την απορριψουν και εκει και θα με αναγκασουν να υπηρετησω?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gurat12 είπε

Εχω ζητησει αναβολη μεσω ΚΕΠ για κοινωνικους λογους, αλλα μου απορριφθηκε απο την στρατολογικη υπηρεσια.

Τωρα η μονη μου επιλογη ειναι μεσω στρατοπεδου χωρις αποδειξη. Any tips? Θα μου την απορριψουν και εκει και θα με αναγκασουν να υπηρετησω?

Tι να σου πω;Δεν είμαι στην επιτροπή  για να ξερω αλλά δεν δείχνει και πολύ καλό για εσένα.

Καλή τύχη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...