Titos301 Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου ξερει κανεις ποσες μερες ειναι η αδεια ορκωμωσιας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Ορκωμοσίας του στρατού; Περίπου 10 μέρες, απο την Παρασκευή που ορκίζεστε μέχρι και την επόμενη Κυριακή. Ορκωμοσίας πτυχίου δεν υφίσταται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Εμείς πήραμε 4 μέρες και οι 2 (ίσως και 3) χρεώθηκαν απ' την κανονική, και τώρα μιλάμε για 10 μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 26 λεπτά πριν, phanispal είπε Εμείς πήραμε 4 μέρες και οι 2 (ίσως και 3) χρεώθηκαν απ' την κανονική, και τώρα μιλάμε για 10 μέρες. και εγω για 4 ειχα ακουσει πλεον, παλια ηταν 10 εσυ για ποτε μιλας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakozz Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Ειναι να παρουσιαστει ή παρουσιαστηκε καποιος Αυλωνα? Ας στειλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
betion Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 23 ώρες πριν, Jimakozz είπε Καλησπερα. Ειμαι υποχρεος καταταξης με τη Δ ΕΣΣΟ 2024 στο ΚΕΤΘ ΚΕΝ ΑΥΛΩΝΑ στις 9/7/24. Ειναι κανεις μαζι μου? Καλησπέρα. Μπαίνουμε μαζί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakozz Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Απο ποια πολη θα κατεβεις Αυλωνα φιλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 20 ώρες πριν, Titos301 είπε και εγω για 4 ειχα ακουσει πλεον, παλια ηταν 10 εσυ για ποτε μιλας; Από τότε που έγινε 12μηνη η θητεία στον ΣΞ (Γ ΕΣΣΟ 2021), έγιναν 10 ξανά οι άδειες ορκωμοσίας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gurat12 Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Γεια εχω ερωτηση, γινεται να παρω αναβολη χωρις χαρτι? Αν ναι με ποιους τροπους γινεται? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, gurat12 είπε Γεια εχω ερωτηση, γινεται να παρω αναβολη χωρις χαρτι? Αν ναι με ποιους τροπους γινεται? Ευχαριστω! Tι εννοείς χωρίς χαρτί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gurat12 Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Tι εννοείς χωρίς χαρτί; Ψυχιατρου/Ειδικου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, gurat12 είπε Ψυχιατρου/Ειδικου. Αναβολή για σπουδές,αναβολή για κοινωνικούς λόγους,αναβολή για ιατρικούς λόγους. Χρειάζεσαι για όλα κάποιες αποδείξεις. https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-ethnikes-amunas/ethnikes-amunas/anabole-katataxes-strateuses-gia-koinonikous-logous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gurat12 Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αναβολή για σπουδές,αναβολή για κοινωνικούς λόγους,αναβολή για ιατρικούς λόγους. Χρειάζεσαι για όλα κάποιες αποδείξεις. https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-ethnikes-amunas/ethnikes-amunas/anabole-katataxes-strateuses-gia-koinonikous-logous Εχω ζητησει αναβολη μεσω ΚΕΠ για κοινωνικους λογους, αλλα μου απορριφθηκε απο την στρατολογικη υπηρεσια. Τωρα η μονη μου επιλογη ειναι μεσω στρατοπεδου χωρις αποδειξη. Any tips? Θα μου την απορριψουν και εκει και θα με αναγκασουν να υπηρετησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, gurat12 είπε Εχω ζητησει αναβολη μεσω ΚΕΠ για κοινωνικους λογους, αλλα μου απορριφθηκε απο την στρατολογικη υπηρεσια. Τωρα η μονη μου επιλογη ειναι μεσω στρατοπεδου χωρις αποδειξη. Any tips? Θα μου την απορριψουν και εκει και θα με αναγκασουν να υπηρετησω? Tι να σου πω;Δεν είμαι στην επιτροπή για να ξερω αλλά δεν δείχνει και πολύ καλό για εσένα. Καλή τύχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις