johnnyman Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μπορεί να άλλαξε ο ΓΦΕ ή ο ΜΦΕ και/ή να κάνουν ανανέωση ή επικαιροποίηση της λίστας των επιστράτων. Διαφώτισε με φίλε μου τι σημαίνουν τα αρχικά? Ευχαριστώ για την απάντηση. Πιστεύω μην καλέσουν καμία άσκηση γιατί πέρα τον υποχρεώσεων, παιδί σπίτι, δουλειά έχω και θέματα υγείας, οστεοφυτα στα γόνατα, στενωση μέση, μικρό θέμα με καρδιά... 4 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε σε ποιο οπλο ησασταν; Απλός τφ ήμουν εάν εννοείται αυτό. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, johnnyman είπε Καλησπέρα παιδιά! Χθες με πήραν τηλέφωνο απο αριθμό κινητου και μου έκαναν επιβεβαίωση στοιχείων. Διεύθυνση, νούμερο ρούχων, άρβυλα κτλ. Επίσης ρώτησαν εάν έχω mail και αν γνωρίζω ομαδα αίματος. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Είμαι 43 εάν παίζει ρόλο η ηλικία. Ευχαριστώ. Κανονικα εως 45 χρονων απο οσο ξερω μπορουν να σε καλεσουν. Το πιθανοτερο ηταν απλη επικαιροποιηση στοιχειων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Κανονικα εως 45 χρονων απο οσο ξερω μπορουν να σε καλεσουν. Το πιθανοτερο ηταν απλη επικαιροποιηση στοιχειων. Μακάρι φίλε μου διότι όπως έγραψα παραπάνω δύσκολα για άσκηση... 😞 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Μόλις τώρα, johnnyman είπε Διαφώτισε με φίλε μου τι σημαίνουν τα αρχικά? Γενικός και Μερικός φροντιστής επιστρατεύσεως. Ο Γενικός χρεώνεται όλες τις αποθήκες και ο Μερικός 1 ή 2 που αντιστοιχεί η καθεμία σε έναν λόχο επιστρατεύσεως (ή αντίστοιχα για κάθε όπλο/σώμα) 5 λεπτά πριν, johnnyman είπε Πιστεύω μην καλέσουν καμία άσκηση γιατί πέρα τον υποχρεώσεων, παιδί σπίτι, δουλειά έχω και θέματα υγείας, οστεοφυτα στα γόνατα, στενωση μέση, μικρό θέμα με καρδιά. Αυτά μην τα λες σε εμάς. Με τα χαρτιά σου και τηλέφωνο στη Στρατολογική σου υπηρεσία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, johnnyman είπε Μακάρι φίλε μου διότι όπως έγραψα παραπάνω δύσκολα για άσκηση... 😞 Αν σε καλεσουν και για λογους υγειας δεν μπορεις θα μιλησεις με την Στρατολογικη υπηρεσια να σου πουν τι και πως.Λογικα θα περασεις και απο καποια επιτροπη για να παρεις απαλλαγη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Γενικός και Μερικός φροντιστής επιστρατεύσεως. Ο Γενικός χρεώνεται όλες τις αποθήκες και ο Μερικός 1 ή 2 που αντιστοιχεί η καθεμία σε έναν λόχο επιστρατεύσεως (ή αντίστοιχα για κάθε όπλο/σώμα) Αυτά μην τα λες σε εμάς. Με τα χαρτιά σου και τηλέφωνο στη Στρατολογική σου υπηρεσία. Αυτό με τα χαρτιά πρέπει να γίνει σε περίπτωση που με καλέσουν για άσκηση όχι πιο πριν έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, johnnyman said: Διαφώτισε με φίλε μου τι σημαίνουν τα αρχικά? Ευχαριστώ για την απάντηση. Πιστεύω μην καλέσουν καμία άσκηση γιατί πέρα τον υποχρεώσεων, παιδί σπίτι, δουλειά έχω και θέματα υγείας, οστεοφυτα στα γόνατα, στενωση μέση, μικρό θέμα με καρδιά... Απλός τφ ήμουν εάν εννοείται αυτό. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από Dinos1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Πυροβολικο;, τεθωρακισμενα;, κλπ κλπ Πεζικό φίλε μου. Σωστά είπα? 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
civilarac Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Καλησπέρα! Ορκίζομαι τον Αύγουστο και θέλω να μπω με την Ε ΕΣΣΟ. Έκανα αίτηση για διακοπή αναβολής μέσω gov αλλά εδώ και 2 μέρες είναι υπό επεξεργασία. Τη Δευτέρα λήγει η προθεσμία για αυτούς που θέλουν Ε ΕΣΣΟ. Λέτε να έχω θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gingerbread Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Εξαγορά θητείας: Θα μπορώ να εξαγοράσω από 1/1/2025. Η αναβολή μου λήγει 31/12/2024. Το ερώτημα είναι: αν διακόψω νωρίτερα την αναβολή και μπω στην ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου, μπορώ να κάνω τον 1,5 μήνα και 1/1/2025 να εξαγοράσω ή πρέπει εξαρχής να το έχω δηλώσει (και άρα δεν γίνεται πριν τις 31/1/2025;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankav Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 14 ώρες πριν, Gingerbread είπε Εξαγορά θητείας: Θα μπορώ να εξαγοράσω από 1/1/2025. Η αναβολή μου λήγει 31/12/2024. Το ερώτημα είναι: αν διακόψω νωρίτερα την αναβολή και μπω στην ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου, μπορώ να κάνω τον 1,5 μήνα και 1/1/2025 να εξαγοράσω ή πρέπει εξαρχής να το έχω δηλώσει (και άρα δεν γίνεται πριν τις 31/1/2025;) Σύμφωνα με το νόμο: Αναφορά σε κείμενο Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξαγοράσουν το υπόλοιπο της στρατεύσιμης στρατιωτικής τους υποχρέωσης ως εξής: α. Όσοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, οποτεδήποτε μετά τη συμπλήρωση δεκαπέντε (15) ημερών πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας https://mitos.gov.gr/index.php/ΔΔ:Εξαγορά_του_υπολοίπου_των_στρατιωτικών_υποχρεώσεων_όσων_συμπλήρωσαν_το_33ο_έτος_της_ηλικίας_τους Οπότε τυπικά δε χρειάζεται να το δηλώσεις εξαρχής. Από 1/1/2025 (όταν είσαι 33 για τον ΕΣ), μπορείς να κάνεις αίτηση για εξαγορά, εφόσον έχεις κάνει 15 ημέρες θητεία. Και μετά από πχ 3 μήνες τον Φεβρουάριο μπορείς να κάνεις την αίτηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SSTRIJACPLE Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Παιδια ερωτηση, πριν απο 5 ημερες ειχα ζητησει αναβολη για κοινωνικους λογους μεσω ΚΕΠ. Ομως στην stratologia.gr δεν γραφει τιποτα στις "Πληροφορίες για την Αναβολή μου". Μου την απερριψαν? Τι να κανω? Να παω στο φρουραρχειο αυριο και να ζητησω για αναβολη εκει? Επεξ/σία 1 Ιουλίου από SSTRIJACPLE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakozz Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Ειμαι υποχρεος καταταξης με τη Δ ΕΣΣΟ 2024 στο ΚΕΤΘ ΚΕΝ ΑΥΛΩΝΑ στις 9/7/24. Ειναι κανεις μαζι μου? Επεξ/σία 2 Ιουλίου από Jimakozz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SSTRIJACPLE Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 22 λεπτά πριν, Jimakozz είπε Καλησπερα. Ειμαι υποχρεος καταταξης με τη Δ ΕΣΣΟ 2024 στο ΚΕΤΘ ΚΕΝ ΑΥΛΩΝΑ στις 9/7/24. Ειναι κανεις μαζι μου? Γεια, εγω ειμαι να εμφανιστω στις 9 Ιουλιου. Παιρνεις αναβολη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakozz Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 21 minutes ago, SSTRIJACPLE said: Γεια, εγω ειμαι να εμφανιστω στις 9 Ιουλιου. Παιρνεις αναβολη? Οχι τελος η αναβολη για μενα. Μπαινω κανονικα και με τον νομο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις