jimis98 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Εποπ εγώ πέτυχα στον Έβρο τουλάχιστον επιλοχία τώρα για αρχηλοχια ίσως μόνο από πρώτες σειρές εποπ να υπάρχουν (δεν είμαι σίγουρος) αλλά από εμθ σίγουρα υπάρχουν αρκετοί αρχιλοχιες επίσης γυναίκες που πήγαν εμθ ανεβαίνουν παραπάνω (βαθμούς σμυ) επίσης ξεχωρίζεις όταν κάποιος είναι από σμυ και ποιος εποπ/εμθ από την ηλικία Και φυσικά όλοι βαράνε υπηρεσίες εξαρτάτε πόσο κόσμο έχει και πόσο βύσμα οι πρώτες σειρές πότε μπήκαν? μόνο οι γυναίκες εμθ ανεβαίνουν βαθμούς όχι οι άντρες? και που μπορεί να βοηθήσει το βύσμα τους μόνιμους εκτός απο τις μεταθέσεις? 10 λεπτά πριν, bromiaris είπε Οκ κατάλαβα… μας δουλεύεις… Καλή Σαρακοστή. βουλωμένο γράμμα διαβάζεις
Muchacho Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Οι ΕΠ.ΟΠ φτάνουν μέχρι τον βαθμό του ανθυπασπιστή όπως και οι ΕΜΘ.Ανθυπασπιστές ΕΜΘ υπάρχουν ήδη στο στρατό.Ως ΕΠΟΠ δεν επιλέγεις εσύ που θα πας ή τι θα είσαι εκτός αν έχεις κάποιο πτυχίο σε ανάλογο αντικείμενο ή βύσμα.Οι ΕΠΟΠ ειδικά στην παραμεθώριο κάνουν κανονικά υπηρεσίες αλλά και τις ανάλογες αγγαρείες που άπτονται ή μη στην ειδικότητα τους.Αμετάθετο δεν υφίσταται αλλά δύσκολα φεύγεις αν έχει πολλά παιδιά όπου υπάρχουν ευνοικές διατάξεις ή είσαι σε κάποια ξεχασμένη μονάδα που υπολειτουργεί όπου όλοι θέλουν να φύγουν. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από Muchacho
bromiaris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, Muchacho είπε Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Οι ΕΠ.ΟΠ φτάνουν μέχρι τον βαθμό του ανθυπασπιστή όπως και οι ΕΜΘ α)Οι Επαγγελματίες Οπλίτες μπορούν να προαχθούν στους βαθμούς του Δεκανέα, Λοχία, Επιλοχία και Αρχιλοχία και αντιστοίχων των άλλων Κλάδων... των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι Αρχιλοχίες μπορούν να προαχθούν σε Ανθυπασπιστές μόνο για ανδραγαθία, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις. Δηλαδή ποτέ. β) Οι ΕΠ.ΟΠ. προάγονται στο βαθμό του Δεκανέα με τη συμπλήρωση ενός έτους από την κατάταξη τους όσοι είχαν εκπληρώσει τις νόμιμες στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούσαν για την εκπλήρωση αυτών, δυο δε ετών όσοι δεν είχαν καταταγεί προς εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων κατά την κατάταξη τους. γ) Οι Δεκανείς ΕΠ.ΟΠ. προάγονται στο βαθμό του Λοχία με τη συμπλήρωση 5 ετών στο βαθμό του Δεκανέα. δ) Οι Λοχίες προάγονται στο βαθμό του Επιλοχία με τη συμπλήρωση 8 ετών στο βαθμό του Λοχία. ε) Οι Επιλοχίες προάγονται στο βαθμό του Αρχιλοχία με τη συμπλήρωση 8 ετών στο βαθμό του Επιλοχία.
Oscar_Mike Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 55 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε τώρα για αρχηλοχια ίσως μόνο από πρώτες σειρές εποπ να υπάρχουν (δεν είμαι σίγουρος) Αλχιες εποπ, δεν υπάρχουν ακόμα 1 ώρα πριν, jimis98 είπε γράφει πουθενά ότι είναι εποπ ή εμθ για να ξέρει κάποιος οχι, αλλά απο τη στιγμή που δεν υπάρχουν Αλχιες εποπ, και οι της ΣΜΥ ει ναι πιτσιρικάδες και έχουν και άλλο διακριτικό, καταλαβαίνεις γρήγορα ποιος είναι ποιος. Επχιας εποπ με Επχια εμθ, πάλι κάνουν μπαμ, αν ξέρεις τι να "κοιτάξεις"
jimis98 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Muchacho είπε Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Οι ΕΠ.ΟΠ φτάνουν μέχρι τον βαθμό του ανθυπασπιστή όπως και οι ΕΜΘ.Ανθυπασπιστές ΕΜΘ υπάρχουν ήδη στο στρατό.Ως ΕΠΟΠ δεν επιλέγεις εσύ που θα πας ή τι θα είσαι εκτός αν έχεις κάποιο πτυχίο σε ανάλογο αντικείμενο ή βύσμα.Οι ΕΠΟΠ ειδικά στην παραμεθώριο κάνουν κανονικά υπηρεσίες αλλά και τις ανάλογες αγγαρείες που άπτονται ή μη στην ειδικότητα τους.Αμετάθετο δεν υφίσταται αλλά δύσκολα φεύγεις αν έχει πολλά παιδιά όπου υπάρχουν ευνοικές διατάξεις ή είσαι σε κάποια ξεχασμένη μονάδα που υπολειτουργεί όπου όλοι θέλουν να φύγουν. αν επιλέξεις ειδικότητες υγειονονικου, αλςξιπτωτοστων και αεροπορίας στρατού ξέρεις που θα πας κάποιες αμεταθετη Αθήνα και άλλη στην ημαθια
Muchacho Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 59 λεπτά πριν, jimis98 είπε αν επιλέξεις ειδικότητες υγειονονικου, αλςξιπτωτοστων και αεροπορίας στρατού ξέρεις που θα πας κάποιες αμεταθετη Αθήνα και άλλη στην ημαθια Όχι,όχι και όχι. Δεν ξέρω που το άκουσες αυτό και δεν θέλω να μάθω αλλά δεν είναι έτσι.
jimis98 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, Muchacho είπε Όχι,όχι και όχι. Δεν ξέρω που το άκουσες αυτό και δεν θέλω να μάθω αλλά δεν είναι έτσι. διαβασε την προκυρηξη του 2009 και κοιτα,δηλαδη τους συσκευαστες αλεξιπτωτιστων που θα τους πανε στον εβρο η στα νησια και του υγειονομικου στο 251 γνα
bromiaris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jimis98 είπε και του υγειονομικου στο 251 γνα Δεν είναι όλοι οι ΕΠΟΠ μόνο της ΠΑ Και Ναι ενώ το αρχικό σχέδιο ήταν για το 251 μετά άρχισαν οι μεταθέσεις σχεδόν παντού... Όπου υπήρχε αεροδρόμιο με ιατρείο και σε όλα τα Στρατιωτικά νοσοκομεία... Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από bromiaris
LIGHT1NG Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Αυτό που όλοι όσοι έχουν κάνει ή θα κάνουν θητεία και κάνουν πως τα ξέρουν όλα και μάθανε πως δουλεύει ο στρατός μέσα στους πρώτους 3 μήνες με ξεπερνάει ΥΓ. Προς τους νέους είτε έχετε βύσμα είτε όχι τις τουαλέτες θα τις καθαρίσετε και θα κάνετε και μπάνιο σε χάλια εγκαταστάσεις για αυτό κρατάτε μικρό καλάθι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 48 minutes ago, LIGHT1NG said: ΥΓ. Προς τους νέους είτε έχετε βύσμα είτε όχι τις τουαλέτες θα τις καθαρίσετε και θα κάνετε και μπάνιο σε χάλια εγκαταστάσεις για αυτό κρατάτε μικρό καλάθι. Αναλόγως το βύσμα...
Alexandros7474 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Στις 10/3/2019 στις 1:09 ΠΜ, l3ck είπε Στο στρατό ξηράς ή στην αεροπορία όταν κάνει κάποιος τη θητεία του πόσο κοντά μπορεί να φτάσει με το αντικείμενο της πληροφορικής; Υπάρχει η δυνατότητα να ασχολείται με προγραμματισμό ας πούμε; Ναι τον βάζουν να χακάρει τις σελίδες των εχθρών .......
jimis98 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 15 ώρες πριν, bromiaris είπε Δεν είναι όλοι οι ΕΠΟΠ μόνο της ΠΑ Και Ναι ενώ το αρχικό σχέδιο ήταν για το 251 μετά άρχισαν οι μεταθέσεις σχεδόν παντού... Όπου υπήρχε αεροδρόμιο με ιατρείο και σε όλα τα Στρατιωτικά νοσοκομεία... γ. Οι ΕΠΟΠ των παρακάτω ειδικοτήτων, θα υπηρετούν μονίμως στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (Αθήνα) : (1) Βοηθός Νοσοκόμος (2) Βοηθός Οδοντίατρου (3) Βοηθός (4) Βοηθός Ακτινολόγου (5) Βοηθός Ραδιοϊσοτόπων (6) Βοηθός Οδοντοτεχνίτη (7) Μεταφορέας Ασθενών – Τραυματιοφορέας
LIGHT1NG Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, alexander098 είπε Πεζικο,Ναυτικο ή Αεροπορια;Για θητεια Αεροπορία είναι καλύτερα απλά είναι μεγαλύτερη η θητεία εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις ειδικές δυνάμεις 1
jimis98 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Αεροπορία είναι καλύτερα απλά είναι μεγαλύτερη η θητεία εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις ειδικές δυνάμεις αν πας παραμεθωριο κανεις 9μηνες νομιζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις