alex1234532 Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Ιωάννινα δ εσσο κανένας;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tanger99 Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου Καλησπέρα την άλλη βδομάδα παίρνω μετάθεση για 441 αβυυ κάποιος να ενημερώσει για εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 24 λεπτά πριν, Tanger99 είπε Καλησπέρα την άλλη βδομάδα παίρνω μετάθεση για 441 αβυυ κάποιος να ενημερώσει για εκεί? Εποχές 2022 όσοι πήγαιναν με μετάθεση προσωρινή 10-30 μέρες όλο εμπλοκή είχε . Και είχα πάει και ο ίδιος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο απο κινητό και μου έκαναν επιβεβαίωση στοιχείων στο στρατόπεδο που ανήκω. Διεύθυνση, ομαδα αίματος, νούμερο ρούχων, άρβυλα κτλ. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο? Είμαι 43 εάν παίζει ρόλο η ηλικία. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 21 λεπτά πριν, johnnyman είπε Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο απο κινητό και μου έκαναν επιβεβαίωση στοιχείων στο στρατόπεδο που ανήκω. Διεύθυνση, ομαδα αίματος, νούμερο ρούχων, άρβυλα κτλ. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο? Είμαι 43 εάν παίζει ρόλο η ηλικία. Ευχαριστώ. και εσυ τα έδωσες έτσι τα στοιχεία σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε και εσυ τα έδωσες έτσι τα στοιχεία σου; Απλά μου τα έλεγε και εγώ έκανα επιβεβαίωση. Πχ διεύθυνση ,σταθερό κτλ. Ακόμη κ το στρατόπεδο της επιστράτευσης μου είπε. Τα ήξερε ήδη. Επεξ/σία 27 Ιουνίου από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas _mp Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 37 λεπτά πριν, johnnyman είπε Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο απο κινητό και μου έκαναν επιβεβαίωση στοιχείων στο στρατόπεδο που ανήκω. Διεύθυνση, ομαδα αίματος, νούμερο ρούχων, άρβυλα κτλ. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο? Είμαι 43 εάν παίζει ρόλο η ηλικία. Ευχαριστώ. Έτυχε σε εμένα πριν από 2 χρόνια, και πέρσι τέτοια εποχή μου ήρθε χαρτί για επιστρατος. Ίδια ηλικία έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Kostas _mp είπε Έτυχε σε εμένα πριν από 2 χρόνια, και πέρσι τέτοια εποχή μου ήρθε χαρτί για επιστρατος. Ίδια ηλικία έχουμε. Μετά από πόσο καιρό σου ήρθε χαρτί για άσκηση? Μου είπε ότι φτιάχνουν την αποθήκη κτλ γι'αυτό ρωτάνε νούμερο ρούχων, άρβυλων κτλ σε περίπτωση που γίνει κάτι χτυπά ξύλο. Με καλεσαν από το στρατόπεδο που ανήκω σε περίπτωση επιστράτευσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas _mp Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου Μετά από 1 χρόνο περίπου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Kostas _mp είπε Μετά από 1 χρόνο περίπου Σε ευχαριστώ για την απάντηση Έτσι είχαν κάνει κ σε σένα? Ρώτησαν νούμερο ρούχων κτλ? Από το στρατόπεδο της επιστράτευσης σε είχαν καλέσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas _mp Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου Έτσι ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, Kostas _mp είπε Έτσι ακριβώς Κατάλαβα.. Μόνο για άσκηση ήμαστε.... Περα της δουλειάς κ ότι κρατάω τον μικρό έχω και κάποια θέματα υγείας. Στενωση σε σπονδυλο στη μέση, οστεοφυτα στα γόνατα κ ένα μικρό θέμα με καρδιά... Τι γίνεται σε αυτές τι περιπτώσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Καλησπέρα παιδιά! Χθες με πήραν τηλέφωνο απο αριθμό κινητου και μου έκαναν επιβεβαίωση στοιχείων. Διεύθυνση, νούμερο ρούχων, άρβυλα κτλ. Επίσης ρώτησαν εάν έχω mail και αν γνωρίζω ομαδα αίματος. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Είμαι 43 εάν παίζει ρόλο η ηλικία. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Μπορεί να άλλαξε ο ΓΦΕ ή ο ΜΦΕ και/ή να κάνουν ανανέωση ή επικαιροποίηση της λίστας των επιστράτων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 3 minutes ago, johnnyman said: Καλησπέρα παιδιά! Χθες με πήραν τηλέφωνο απο αριθμό κινητου και μου έκαναν επιβεβαίωση στοιχείων. Διεύθυνση, νούμερο ρούχων, άρβυλα κτλ. Επίσης ρώτησαν εάν έχω mail και αν γνωρίζω ομαδα αίματος. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Είμαι 43 εάν παίζει ρόλο η ηλικία. Ευχαριστώ. σε ποιο οπλο ησασταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις