Nate Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω, πόσο καιρό κάνει να βγει το χαρτί Ι5 από την στιγμή που θα περάσεις από την επιτροπή για απαλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου μπορω να ζητησω αδεια για απονομη διπλωματος απο τη σχολη; 1 μηνα μετα την εκπαιδευση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, Titos301 είπε μπορω να ζητησω αδεια για απονομη διπλωματος απο τη σχολη; 1 μηνα μετα την εκπαιδευση; Εννοείς οτι θα έχεις τελειώσει ΣΠΕΝ; Αν ναι, κανονικά μπορεις να ζητήσεις άδεια (ωστόσο δεν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsgeo Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου Στις 30/5/2024 στις 12:50 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Ο Συνταγματάρχης είναι βαθμός, δεν είναι θέση. Τα καθήκοντα που έχει κάποιος αξιωματικός καθορίζονται απο τη θέση του, όχι απο το βαθμό του. Σε ένα μικρό στρατόπεδο μπορει να είναι και διοικητής, σε μια μεραρχία ή στη Στρατιά, να είναι διευθυντής σε κάποια διεύθυνση ή ακόμα και τμηματάρχης. Τμηματαρχης δύσκολο μόνο εάν είναι ελαφράς υπηρεσίας. Δκτής μόνο σε Σύνταγμα ή υπδκτης σε ταξιαρχία. Στις 4/6/2024 στις 12:05 ΠΜ, andreas-d είπε Να ρωτήσω κάτι, ο γιός μου κάτοικος εξωτερικού είναι ανυποτακτος εδώ και τρία χρόνια και απ όσο ξέρω βεβαιώνεται πρόστιμο 6000€ που μπορούμε να δούμε εάν έχει μπει πρόστιμο οι είναι μπαρούφες, αφμ δεν έχει μόνο αμκα. Τηλ σε μια στρατολογική υπηρεσία για να μάθεις. Δεν το γλιτώνει, θα έρθει δικαστικώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 22 λεπτά πριν, dsgeo είπε Τμηματαρχης δύσκολο μόνο εάν είναι ελαφράς υπηρεσίας. Δκτής μόνο σε Σύνταγμα ή υπδκτης σε ταξιαρχία. Τηλ σε μια στρατολογική υπηρεσία για να μάθεις. Δεν το γλιτώνει, θα έρθει δικαστικώς. Στο ΓΕΣ νέοι ή παρκαρισμένοι Συνταγματάρχες είναι και Τμηματάρχες. Υπερβολικά παραγωγικοί απο όσο φαντάζεσαι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Titos301 είπε μπορω να ζητησω αδεια για απονομη διπλωματος απο τη σχολη; 1 μηνα μετα την εκπαιδευση; Για την ορκομωσία εννοείς; Πληροφοριακά αυτή είναι για τα μάτια του κόσμου. Αν έχεις ξεμπερδέψει με μαθήματα, πρακτική άσκηση, πτυχιακή και ότι άλλο, τότε μπορείς να πας οποτεδήποτε και να παραλάβεις το πτυχίο σου. Εκτός αν θες να πας στην ορκωμοσία για να σε καμαρώσουν οι γονείς σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Για την ορκομωσία εννοείς; Πληροφοριακά αυτή είναι για τα μάτια του κόσμου. Αν έχεις ξεμπερδέψει με μαθήματα, πρακτική άσκηση, πτυχιακή και ότι άλλο, τότε μπορείς να πας οποτεδήποτε και να παραλάβεις το πτυχίο σου. Εκτός αν θες να πας στην ορκωμοσία για να σε καμαρώσουν οι γονείς σου. αυτο πιο πολυ γι αυτους οχι για μενα, πιστευω να δινουν για τετοιες περιπτωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackRose56 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Edit Για το μέλλον, οποίος θέλει να ράψει εικονίσματα, τα εικονίσματα πάνε δεξιά. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από BlackRose56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosFis Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Είμαι άπο Κρήτη (ανήκω στην στρατολογική υπηρεσία Κρήτης )αλλά τυχαίνει βα μπορώ να δικαιούμαι διανυκτέρευση στην Ρόδο , υπάρχει τρόπος από ΔΝ να μπορώ βα παίρνω και τις άδειες ΤΑΠ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
branas Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Ήμουν παραμεθόριο (βόρειο Αιγαίο) και πήρα κατ' εξαίρεση μετάθεση. Τώρα είμαι σε στρατόπεδο της κεντρικής Ελλάδας και δεν μου αρέσει καθόλου. Θα μπορούσα να πάρω ξανά μετάθεση ? Γνωρίζει κανείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitkatO Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Καλησπέρα, εχω μια ερώτηση σχετικά με τα στρατόπεδα της Αθήνας. Υπάρχει κακό στρατόπεδο αν πάρω μετάθεση και όταν λέμε κακό στρατόπεδο τι εννοούμε? (είμαι τελείως άσχετος απλά υπάρχει περίπτωση να με φέρουν λόγω οικογενειακών κρητηριων στην Αθήνα(όχι βύσμα) , αλλιώς να πάω κατευθείαν Κύπρο που θέλω και να μην μπω καν στην διαδικασια να ζητήσω μετάθεση για Αθήνα είμαι 9μηνος->8μηνος κυπρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2 ώρες πριν, kitkatO είπε Καλησπέρα, εχω μια ερώτηση σχετικά με τα στρατόπεδα της Αθήνας. Υπάρχει κακό στρατόπεδο αν πάρω μετάθεση και όταν λέμε κακό στρατόπεδο τι εννοούμε? (είμαι τελείως άσχετος απλά υπάρχει περίπτωση να με φέρουν λόγω οικογενειακών κρητηριων στην Αθήνα(όχι βύσμα) , αλλιώς να πάω κατευθείαν Κύπρο που θέλω και να μην μπω καν στην διαδικασια να ζητήσω μετάθεση για Αθήνα είμαι 9μηνος->8μηνος κυπρο) Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν αρκετοί που δεν έχουν περάσει από Αθήνα, ναι υπάρχουν κακά στρατόπεδα. Προσωπικά πήγα πεντάγωνο πριν απολυθώ, σε προφανώς μη βυσματική μονάδα. Απλά θλίψη φίλε μου. Για αρχή, οι υπηρεσίες ήταν χειρότερες από αυτές που έκανα στην παραμεθώριο, καμπάνες μινιμουμ 20 μέρες Φ, να τρέχεις και για τις δουλειές των βυσμάτων ενώ αυτοί σε βλέπουν και γελάνε, ο εύκολος στόχος όλων μιας και τα βύσματα δεν τα ακουμπάνε και ξεσπάνε σε εσένα κτλ. Και δεν ήταν μόνο η δική μας μονάδα έτσι. Υπήρχαν αρκετές σε αυτήν την κατάσταση. Αν δεν έχεις βύσμα. Απλά μην πας Αθήνα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) για ΚΕΝ ΑΥΛΩΝΑ σταματαμε με το τραινο σταση Σφενταλη; ξερει κανεις; επισης μπροουμε να παρουμε το τραινο απο πειραια σωστα; Επεξ/σία 18 Ιουνίου από Titos301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 6 ώρες πριν, BlueBlade είπε Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν αρκετοί που δεν έχουν περάσει από Αθήνα, ναι υπάρχουν κακά στρατόπεδα. Προσωπικά πήγα πεντάγωνο πριν απολυθώ, σε προφανώς μη βυσματική μονάδα. Απλά θλίψη φίλε μου. Για αρχή, οι υπηρεσίες ήταν χειρότερες από αυτές που έκανα στην παραμεθώριο, καμπάνες μινιμουμ 20 μέρες Φ, να τρέχεις και για τις δουλειές των βυσμάτων ενώ αυτοί σε βλέπουν και γελάνε, ο εύκολος στόχος όλων μιας και τα βύσματα δεν τα ακουμπάνε και ξεσπάνε σε εσένα κτλ. Και δεν ήταν μόνο η δική μας μονάδα έτσι. Υπήρχαν αρκετές σε αυτήν την κατάσταση. Αν δεν έχεις βύσμα. Απλά μην πας Αθήνα. ETAΦ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 59 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε ETAΦ; Ίδια μονάδα, αλλά ήμουν στον Λ.Δ ΕΤΑΦ πχ που λες όμως, είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα του πόσο χάλια μπορεί να είναι η Αθήνα, σε αντίθεση με το τι έχουν αρκετοί στο μυαλό τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις