ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 26 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Όχι απαραίτητα. Εγώ ήμουν Διαβιβάσεις, και για ακριβώς αυτόν τον λόγο που αναφέρεις, επειδή όλοι πιστεύουν ότι είμαστε κάπως λέλα και χαλαροί, βασικά μας έχωναν περισσότερο από τους υπόλοιπους για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε χαλαροί. Ειδικά όταν ήμασταν στις μάχιμες μονάδες. Έχω περάσει και από μονάδα υποστήριξης και ήμασταν αρκετά στην τσίτα. Έγραψα "μπορεί", απλά είναι το πιο σύνηθες σε σχέση με τις άλλες μονάδες του στρατοπέδου. Δεν είναι κανόνας και φυσικά υπάρχουν μονάδες ΔΒ που πήζουν ανελέητα. Απλά ήθελα να τονίσω οτι οι συνθήκες ποικίλουν ακόμα και εντός στρατοπέδου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 38 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε ήμασταν αρκετά στην τσίτα. δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 1 ώρα πριν, Titos301 είπε δηλαδη; Επιθεωρήσεις σε τακτική βάση κυρίως. Επίσης επειδή ήμουν σε μεραρχία υποστήριξης, στο ΚΕΠΙΚ, είχαμε πάρε δώσε με στρατιωτικούς με βαθμούς από ταξίαρχο και πάνω, οπότε έπρεπε να ήμαστε πολύ προβλεπέ για να μην φάμε καμιά καμπάνα. Έτρωγες παρατήρηση με το παραμικρό, που σε άλλες ποιο χαλαρές μονάδες ούτε που θα σε ενοχλούσαν για τέτοια πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) - «Έφυγε» ο Θανάσης Μπάφας ένας αξιωματικός των καταδρομών και ένας άνθρωπος από αυτούς που γεννιούνται ένας κάθε 10 χρόνια (και όχι πάντα). Μετά την αποστρατεία του στα 52 εργάστηκε σαν δημοσιογράφος. -Οι φίλοι και οι συνάδελφοί του στο στρατό μιλάνε για «την ντομπροσύνη του, την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά του». Εγώ τον θυμάμαι σαν έναν πολύ απλό ιδιαίτερα φιλικό και έξυπνο υπολοχαγό που είχα την τύχη να γνωρίσω κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Ήταν ένας από τους 3 αξιωματικούς που ξεχώριζαν από όλους τους άλλους στον Ασπρόπυργο και που θα μπορούσαν να είναι το ίδιο καλοί και διακεκριμένοι επιστήμονες ή επιχειρηματίες αν έκαναν αυτή την επαγγελματική επιλογή. Τον ίδιο ακριβώς χαρισματικό άνθρωπο συνάντησα 20+ χρόνια αργότερα σε δημοσιογραφικό γραφείο. - Καλό σου ταξίδι Θανάση. Spoiler https://www.google.com/search?client=firefox-b-e&sca_esv=60dc4929967d691f&sca_upv=1&q=%CE%98%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82+%CE%9C%CF%80%CE%AC%CF%86%CE%B1%CF%82&udm=2&source=univ&fir=hLU-Tpprm-C6cM%252Cbj_YITAiPcO6_M%252C_%253BL6twbEtO9nvj8M%252Cd2Py70SyEivSFM%252C_%253BR7wpqx1NSt44hM%252CHnhb95-YpVF-RM%252C_%253B13Mns3mHfJT00M%252Cf-UA5VOLeAVVjM%252C_%253B6-TqPNzETd-RwM%252CPUyjvIb8RmFfbM%252C_%253Bv2CIag_3o5GabM%252CJVLXPfPGD7kPEM%252C_%253BLwY754pHH4SAIM%252CHnhb95-YpVF-RM%252C_%253B8POoS3ph_u_dNM%252CKdSIrJCBYItQcM%252C_%253BCUJ4XRtQXYE2zM%252CLw45MvTnn8x8FM%252C_%253B4Jt33bnCTIRjAM%252Cg0e2Bsa5hfl3AM%252C_&usg=AI4_-kR66WquuR4lLv8AL1O3u-CnEtdP4A Επεξ/σία 18 Μαϊου από filipN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tantalos211 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Επειδή πρόσφατα με ρώτησε φίλος, κατάλαβα πως για πολλούς είναι άγνωστο. Όποιος είναι κάτοχος υπηκοότητας κράτους μέλους της Ε. Ε. ή/και του Ν. Α. Τ. Ο. εχει το δικαίωμα να κάνει την θητεία του εκεί αντί στην Ελλάδα. Σίγουρα δεν αφορά την πλειοψηφία, αλλά είναι μια χρήσιμη πληροφορία για κάποιους. https://mitos.gov.gr/index.php/ΔΔ:Αναγνώριση_υπηρεσίας_σε_ένοπλες_δυνάμεις_συμμαχικού_κράτους_ή_κράτους-μέλους_της_Ευρωπαϊκής_Ένωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hulk1999 Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου καλημερα, ξερετε τα ορια μυωπιας για θητεια στους πεζοναυτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Παιδιά καλησπέρα ,αν ο πατέρας μου έχει κλείσει τα 70,κάνω 9 μήνη θητεία αντί για 12 μήνη ξέρει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 10 hours ago, Fordakias7 said: Παιδιά καλησπέρα ,αν ο πατέρας μου έχει κλείσει τα 70,κάνω 9 μήνη θητεία αντί για 12 μήνη ξέρει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Έχεις αγόρια αδέρφια μεγαλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 59 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Έχεις αγόρια αδέρφια μεγαλύτερα; Μοναχοπαίδι είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankav Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Στις 22/5/2024 στις 9:30 ΠΜ, Fordakias7 είπε Παιδιά καλησπέρα ,αν ο πατέρας μου έχει κλείσει τα 70,κάνω 9 μήνη θητεία αντί για 12 μήνη ξέρει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ναι, δικαιούσαι 9μηνη θητεία. http://army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/b-klados/v4-dieythynsi-stratologikoy/thiteia Αναφορά σε κείμενο α. Εννεάμηνης διάρκειας: (2) Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος γονέα που είναι ανίκανος για κάθε εργασία ή έχει συμπληρώσει το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας του ή διατελεί σε χηρεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gii Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου Με τον νέο νόμο οι τριτεκνοι θα κάνουν και αυτοί 6μηνο; ( Σαν τους πολύτεκνους δλδ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackRose56 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου Ρε παιδιά τι ακριβώς κάνει ένας συνταγματάρχης στο στρατόπεδο? Εκτός από το να κάνει βόλτες (λολ) αν υπάρχει κάπου νά διαβάσω? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου Ο Συνταγματάρχης είναι βαθμός, δεν είναι θέση. Τα καθήκοντα που έχει κάποιος αξιωματικός καθορίζονται απο τη θέση του, όχι απο το βαθμό του. Σε ένα μικρό στρατόπεδο μπορει να είναι και διοικητής, σε μια μεραρχία ή στη Στρατιά, να είναι διευθυντής σε κάποια διεύθυνση ή ακόμα και τμηματάρχης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gino007 Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Στις 22/5/2024 στις 10:06 ΜΜ, JakeKaufman είπε Έχεις αγόρια αδέρφια μεγαλύτερα; Ρωταω αν ξερει κανεις, ξερω long shot. Ειμαστε 2 αγορια αδερφια, ο αδερφος μου (μεγαλυτερος) διετελεσε την θυτεια του πριν γινει ο πατερας μου 70, τωρα που ειναι 73 υπαρχει περιπτωση να παρω εγω μειωμενη θυτεια; Ξερω οτι αναφερει σαφως "ο μονος ή μεγαλύτερος υιος" αλλά ρωταω μηπως γινεται καποια μεταφορα αυτου του δικαωματος. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Να ρωτήσω κάτι, ο γιός μου κάτοικος εξωτερικού είναι ανυποτακτος εδώ και τρία χρόνια και απ όσο ξέρω βεβαιώνεται πρόστιμο 6000€ που μπορούμε να δούμε εάν έχει μπει πρόστιμο οι είναι μπαρούφες, αφμ δεν έχει μόνο αμκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις