dionisis1925 Δημοσ. 17 Απριλίου Share Δημοσ. 17 Απριλίου 1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε Πρέπει να αποκτήσεις φαντάροφάτσα και να είσαι ίδιος με τους άλλους και στο ντύσιμο και σε όλα. Ε οποίος δεν θέλει υπάρχει η απαλλαγή αλλιώς η εναλλακτική θητεία. Τι να πούνε και μερικοί υπάλληλοι που υποχρεώνονται να φοράνε συγκεκριμένη ενδυμασία επί καθημερινής βάσεως. Εσύ βέβαια θα μπορούσες να μην το σχολιάσεις καν το μήνυμα μου από την στιγμή που διαφωνείς αλλά προτιμησες να πετάξεις την εξυπνάδα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diman12 Δημοσ. 24 Απριλίου Share Δημοσ. 24 Απριλίου Καλησπέρα σας, πήρα γνωμάτευση γιατρού αρχές Απριλίου καθώς είχα ενημερωθεί πως αρχές Μαίου θα καταταχθώ με αποτέλεσμα τέλη Απριλίου να ξεκινήσω τις διαδικασίες. Τελικά παρουσιαζομαι μετά τις 20 Μαίου. Η γνωμάτευση είναι οκ λόγω χρονικού διαστήματος εννοώ ή χρειάζεται να πάρω νέα κοντά στην ημερομηνία κατάταξης γιατί έχω ακούσει πως θέλει να είναι πολύ πρόσφατη. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannesfr2 Δημοσ. 24 Απριλίου Share Δημοσ. 24 Απριλίου Καλησπέρα, είμαι υγειονομικό και μ βγήκε η μετάθεση για ετυπ. Έχει στεπ εκεί που θα με βάλουν ή άσχετα με την ειδικότητα; ξέρεις κανείς τπτ για την μονάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Απριλίου Share Δημοσ. 25 Απριλίου Γιατρός είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosFis Δημοσ. 25 Απριλίου Share Δημοσ. 25 Απριλίου ηρθε χαρτι για αυλωνα στο ερευνα πληροφορικης !! Γνωριζει κανεις με τι ασχολουνται εκει ? Γενικα η αυλωνα τι φαση εχω ακουσει τα χειροτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 25 Απριλίου Share Δημοσ. 25 Απριλίου 7 ώρες πριν, ChristosFis είπε ηρθε χαρτι για αυλωνα στο ερευνα πληροφορικης !! Γνωριζει κανεις με τι ασχολουνται εκει ? Γενικα η αυλωνα τι φαση εχω ακουσει τα χειροτερα. Γενικά η πληροφορική δεν βοήθαει τόσο σε ΣΒΕΝ και ΣΠΕΝ, εκτός αν χωθείς σε κανένα πόστο και γλιτώνεις εκπαιδεύσεις κλπ (π.χ γραφεας). Τώρα σχετικά με Αυλώνα και εγώ δεν έχω ακούσει καλά λόγια. Κυρίως κακό φαγητό και ότι μέχρι και πρόσφατα παίρνουν τα κινητά και τα δίνουν μόνο το βράδυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd09 Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Καλησπέρα, πρώην ελδυκάριος εδώ. Μιας και άνοιξαν οι φορολογικές δηλώσεις ξέρει κανείς σε ποιον κωδικό και αν χρειάζεται να δηλώσουμε τους μισθούς της κύπρου ή της ελλάδος(😅) εφόσον δεν είναι προσυμπληρωμένοι; Μήπως μπορεί να το δει κάποιος παλαιότερος από φορολογική δήλωση άλλης χρονιάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adon21 Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου καλησπερα η αναβολη μου ληγει 17/5 .. γνωριζουμε ποια εσσο θα μου ζητηθει να παω? την προηγουμενη φορα ηταν να παρουσιαστω μαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisDDM Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου Γνωριζει καποιος αν σε βγαλουν ανυποτακτο επειδη δεν παρουσιαστηκες σε μια ασκηση μετεκπαιδευσης στα 35 σου ως εφεδρος οπλιτης, τηρειται κατα γραμμα ολο το νομικο πλαισιο κυρώσεων? Δηλαδη εχεις και στρατοδικειο και κινδυνευεις να συλληφθεις με διαρκες αυτοφώρο ή σταματαει ολο το πραγμα στο χιλιαρικο προστιμο που σου βαζουν και δεν το προχωρανε αλλο απο την στρατολογια το θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w95chris Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου 1 hour ago, adon21 said: καλησπερα η αναβολη μου ληγει 17/5 .. γνωριζουμε ποια εσσο θα μου ζητηθει να παω? την προηγουμενη φορα ηταν να παρουσιαστω μαιο Αν είσαι ξηρά, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιούλη. Εμένα έληξε 03/05 και με βάλανε Ιούλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου Γενικά στη μεθεπόμενη απο τη λήξη της αναβολής σας καλούν. Αν έχει μπει ήδη η Γ ΕΣΣΟ όταν λήξει η αναβολή σου, λογικά πας για Ε ΕΣΣΟ, δηλαδή Σεπτέμβρη. Αν δεν έχει μπει ακόμα, τότε για Δ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dp22 Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αφου διαβασα και ακουσα οτι με πτυχιο Ιατρικης μπαινεις υγειονομικο, πως ειναι τα πραματα στο υγειονομικο; Εχει εξοδους συχνα; Απο υπηρεσιες πως παει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adon21 Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) ρε παιδια ειχα παρει την πρωτη αναβολη 2 χρονια για ψυχολογικο... γινεται να ζητησω την απαλλαγη με το που ληξει η αναβολη τωρα? η πρεπει να παω 5 μερες πριν τη μερα που παρουσιαζομαι και καλα? (επειδη θελω να φυγω εξωτερικο οσο πιο συντομα γινεται) Επεξ/σία 6 Μαϊου από adon21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου 3 ώρες πριν, dp22 είπε Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αφου διαβασα και ακουσα οτι με πτυχιο Ιατρικης μπαινεις υγειονομικο, πως ειναι τα πραματα στο υγειονομικο; Εχει εξοδους συχνα; Απο υπηρεσιες πως παει; Εξαιρετικά γενικό ερώτημα… Ξέρεις από σήμερα σε πια μονάδα – τάγμα – νοσοκομείο – ξερονήσι θα υπηρετήσεις για να σου πουν αν θα είσαι μια χαρά ή θα πήξεις σαν την αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w95chris Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου 2 hours ago, adon21 said: ρε παιδια ειχα παρει την πρωτη αναβολη 2 χρονια για ψυχολογικο... γινεται να ζητησω την απαλλαγη με το που ληξει η αναβολη τωρα? η πρεπει να παω 5 μερες πριν τη μερα που παρουσιαζομαι και καλα? (επειδη θελω να φυγω εξωτερικο οσο πιο συντομα γινεται) Θα περιμένεις να σε καλέσουν ξανά για να κάνεις την διαδικασία. Δε γίνεται πιο πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις