Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, georchor είπε

Καλημέρα και από εμένα παίδες. Θα ήθελα αρχικά να εκφράσω την εξής απορία: στο φύλλο άδειας απουσίας αναγράφονται 7 ημέρες, πρακτικά λέει ότι θα πρέπει να βρίσκομαι στη θέση μου στις 06/04. Ωστόσο το φύλλο πορείας λέει ότι παρουσιάζομαι στις 08/04. Πώς δικαιολογείται η 1 μία μέρα κενή, και εν τέλει πρέπει να είμαι στη μονάδα μου στις 06/04 ή στις 08/04; Τέλος, παρουσιάζομαι στο 3/2/476 ΤΗΠ στο Διδυμότειχο, αν έχει οποιοσδήποτε κάποια πληροφορία για το τι παίζει θα το εκτιμούσα, καθώς με μία πρόχειρη αναζήτηση τα περισσότερα αποτελέσματα φαίνονται outdated.

9- 10 ημέρες είναι η άδεια κανονικά (διορθώσετε αν κάνω λάθος). Το συζητούσαμε όταν πήραμε τα χαρτιά με τα παιδιά και όλας.

Θα πρέπει να είσαι εκεί 08/04, για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο Διδυμότειχο και ρώτα τους για περισσότερες πληροφορίες όπως ώρα, διανυκτέρευση κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/4/2024 στις 5:16 ΜΜ, df410 είπε

Τώρα που ακούγεται εξίσωση τριτέκνων - πολυτέκνων, έχει ακουστεί και για τη θητεία, δηλαδή τα τέκνα τρίτεκνων θα κάνουν εξάμηνο;

GNVRIZOYME ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΣΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

edit τωρα ειδα οτι υπαρχει ενδεχομενο να ψηφιστει νομιζα οτι εχει ψηφιστει . Μελλοντικος νεος (τριτετκντος) που παρουσιασοζμαι Γ εσσο και δεν θελω να κατσω ουτε μερα παρανω στρατο

Επεξ/σία από ChristosFis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βρήκα κάτι όποτε ρωτάω.

Η  Καταστάσεις Επιβίβασης ειναι 3ης συνολικά, σωστά ? εγω που πάω Καστελόριζο  για ΣΠΕΝ, ειναι μέσα και η επιστροφή ? η οχι?

εδιτ: μίλησα με δαν μέγιστη για δεύτερη φόρα και μου έλυσαν της απορίες!

Συγκεκριμένα απόρησε, όταν του είπα οτι ερχομέ για  ΣΠΕΝ, και μου απάντησε οτι δεν εχω επιστροφή, γιατί  θα μείνω εκεί και μετά τα ΣΠΕΝ. 

Επεξ/σία από BlackRose56

Καλημερα θα ήθελα κάποιο παιδί που έχει πάρει απαλλαγή τα τελευταία χρόνια να μου στείλει p.m για να μου λύσει κάτι απορίες που έχω ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα. Περνάω ΠΕΝ ειδικών δυνάμεων αυτη την στιγμη. Γνωρίζει κανεις αν θα μπορουσα να παρω και να φοραω κατι τετοιο αντι για την εξάρτηση που μου εχουν δωσει στον στρατο, αφου (πρωτα ο θεος) πάρω το μπερε? Είναι αποδεκτο? 

• Haha 5

53 minutes ago, XarisArgy said:

Καλησπερα. Περνάω ΠΕΝ ειδικών δυνάμεων αυτη την στιγμη. Γνωρίζει κανεις αν θα μπορουσα να παρω και να φοραω κατι τετοιο αντι για την εξάρτηση που μου εχουν δωσει στον στρατο, αφου (πρωτα ο θεος) πάρω το μπερε? Είναι αποδεκτο? 

Όχι βέβαια δεν είναι προβλεπομενο.

17 hours ago, XarisArgy said:

Σε παρακαλώ παρτο και πες στην πρωινή αναφορά ότι το αγόρασες από το fashion.gr

• Haha 7

Ένα τέτοιο γιλέκο φοράω στο paintball φίλε , εκεί επιτρέπεται.

Στο στρατό ως οπλίτης πρώτον δεν επιτρέπεται και δεύτερον θα ήθελα πολύ να δω βίντεο να βγαίνεις με ένα τέτοιο στην πρωινή αναφορά του λόχου 😁

• Haha 2

6 ώρες πριν, JakeKaufman είπε

Σε παρακαλώ παρτο και πες στην πρωινή αναφορά ότι το αγόρασες από το fashion.gr

Που μπορω να βρω ιδιο με του στρατου? Αυτο που εχω ειναι αθλιο.

4 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Ένα τέτοιο γιλέκο φοράω στο paintball φίλε , εκεί επιτρέπεται.

Στο στρατό ως οπλίτης πρώτον δεν επιτρέπεται και δεύτερον θα ήθελα πολύ να δω βίντεο να βγαίνεις με ένα τέτοιο στην πρωινή αναφορά του λόχου 😁

23 ώρες πριν, subnigur0th είπε

Όχι βέβαια δεν είναι προβλεπομενο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο που επιτρέπεται να αγοράσεις δικό σου είναι άρβυλα και πάλι είναι στην κρίση των στελεχών για το αν θα σε αφήσουν (γενικά πάντως δεν υπάρχει θέμα). Όλα τα υπόλοιπα είναι μόνο του ΕΣ, ούτε παραλλαγές κυνηγού, ούτε θήκες paintball, ούτε τζόκεϊ American Sniper

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape

2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Το μόνο που επιτρέπεται να αγοράσεις δικό σου είναι άρβυλα και πάλι είναι στην κρίση των στελεχών για το αν θα σε αφήσουν (γενικά πάντως δεν υπάρχει θέμα). Όλα τα υπόλοιπα είναι μόνο του ΕΣ, ούτε παραλλαγές κυνηγού, ούτε θήκες paintball, ούτε τζόκεϊ American Sniper

Παραλλαγες επιτρεπονται, υπάρχουν προβλεπομενες που μπορείς να αγοράσεις. 

18 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Δεν επιτρέπεται να αγοράσεις δικο σου εξοπλισμό, αν δεν σου αρέσει μπορείς να ζητήσεις την αντικατάσταση του.

Πρέπει να αποκτήσεις φαντάροφάτσα και να είσαι ίδιος με τους άλλους και στο ντύσιμο και σε όλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...