b11_34284291 Δημοσ. 25 Μαρτίου Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 52 minutes ago, Ukforthemoment said: Ελέγχουν ταυτότητες πριν μπεις στο αεροπλάνο αν δεν κάνω λάθος. Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου αλλά μάλλον για χειρότερα το πας. αυτό δεν ισχύει δλδ ? https://antirrisies.gr/wp-content/uploads/2020/06/travel-faq-0.1.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 25 λεπτά πριν, b11_34284291 είπε αυτό δεν ισχύει δλδ ? https://antirrisies.gr/wp-content/uploads/2020/06/travel-faq-0.1.pdf Δοκίμασε και θα δεις. Πως στο καλό έφτασες τα πράγματα τόσο χάλια ρε φίλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου Θα μπορέσεις.Απλανμπορεις να κάτσεις μέχρι 30 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου Εγώ λέω να ασχοληθείς λίγο πιο σοβαρά με το πρόβλημα σου , ψάξε στο ίντερνετ άρθρα και νομοθεσίες περί ανυποταξίας και μη περιμένεις μέσα από ένα φόρουμ να λυθεί το πρόβλημα σου. https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/antonios_kepesidis/anypotaktos-exoterikoy-i-esoterikoy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gingerbread Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου Για την εξαγορά θητείας στα 33, η ηλικία υπολογίζεται προσθέτοντας 32 στην χρονολογία γέννησης; Δηλαδή εγώ που είμαι του 1992 μπορώ να εξαγοράσω από 1/1/2025; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankav Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Gingerbread είπε Για την εξαγορά θητείας στα 33, η ηλικία υπολογίζεται προσθέτοντας 32 στην χρονολογία γέννησης; Δηλαδή εγώ που είμαι του 1992 μπορώ να εξαγοράσω από 1/1/2025; Ναι, περισσότερα εδώ: https://www.stratologia.gr/sites/default/files/plhr_ent/4.pdf Αναφορά σε κείμενο Για τον υπολογισμό της ηλικίας στρατολογικά ως ημερομηνία γέννησης λογίζεται η 1η Ιανουαρίου του έτους εγγραφής στο δημοτολόγιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XarisArgy Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μολις βγηκε η μετάθεση μου για Α Μακ στο 6ο ετεθ Ροδου, μαχητής - οπλίτης. Καμια προσφατη γνωμη για το πως ειναι τα πραγματα τωρα εκει? Ζεστό νερό θελω να εχω για μπανιο το βραδυ και ας κολυμπώ σε σκατα ολη την υπόλοιπη μερα. Δυστυχως ειχα δηλωσει Ναουσα και Δράμα αλλα δεν ειχα καμια διασύνδεση οπότε δεν. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από XarisArgy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Μπορεί και να έχει ζεστό νερό (αν θα φτάνει για όλους είναι άλλη ιστορία). Αλλά πρασινομπερές που μάλιστα ήθελε Δράμα/Νάουσα και θες οπωσδήποτε ζεστό νερό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Καλησπέρα στο ναυτικό έχει σπεν ή είναι μόνο για το πεζικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackRose56 Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μας δώσανε τα χαρτιά για σπεν, και εμένα γράφει Καστελόριζο. Το ερώτημα μου είναι αν μετά τα σπεν θα με πάνε αλλού η όχι? Γιατί μερικοί μου είπαν κάνω μόνο σπεν εκεί, και μετά πάω αλλού. Ps: δεν με πείραξε καθόλου το Καστελόριζο Επεξ/σία 29 Μαρτίου από BlackRose56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkap7 Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου Παιδιά θα περάσω ΣΠΕΝ στην Θήβα μηχανικό ξέρει κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με αυτό ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zahoe69 Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου Καλημέρα της Ελλάδος παιδιά, ορκίστηκα χθες και με στέλνουν Κω, συγκεκριμενα 2/472 ΤΕΠΠ (80 ΑΔΤΕ). Γνωρίζει κάποιος το οτιδήποτε για την συγκεκριμένη μονάδα? Πως μπορώ να βρω το τηλέφωνο να συννενοηθώ (σε περίπτωση που αργήσω να πάω και πρέπει να ενημερώσω κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 12 ώρες πριν, Zahoe69 είπε Καλημέρα της Ελλάδος παιδιά, ορκίστηκα χθες και με στέλνουν Κω, συγκεκριμενα 2/472 ΤΕΠΠ (80 ΑΔΤΕ). Γνωρίζει κάποιος το οτιδήποτε για την συγκεκριμένη μονάδα? Πως μπορώ να βρω το τηλέφωνο να συννενοηθώ (σε περίπτωση που αργήσω να πάω και πρέπει να ενημερώσω κλπ). Έχει τα ραντάρ στα φυλάκια αλλά χωρίς εκπαίδευση στα ραντάρ, πως σε στέλνουν αμέσως εκει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georchor Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου Καλημέρα και από εμένα παίδες. Θα ήθελα αρχικά να εκφράσω την εξής απορία: στο φύλλο άδειας απουσίας αναγράφονται 7 ημέρες, πρακτικά λέει ότι θα πρέπει να βρίσκομαι στη θέση μου στις 06/04. Ωστόσο το φύλλο πορείας λέει ότι παρουσιάζομαι στις 08/04. Πώς δικαιολογείται η 1 μία μέρα κενή, και εν τέλει πρέπει να είμαι στη μονάδα μου στις 06/04 ή στις 08/04; Τέλος, παρουσιάζομαι στο 3/2/476 ΤΗΠ στο Διδυμότειχο, αν έχει οποιοσδήποτε κάποια πληροφορία για το τι παίζει θα το εκτιμούσα, καθώς με μία πρόχειρη αναζήτηση τα περισσότερα αποτελέσματα φαίνονται outdated. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
df410 Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου Τώρα που ακούγεται εξίσωση τριτέκνων - πολυτέκνων, έχει ακουστεί και για τη θητεία, δηλαδή τα τέκνα τρίτεκνων θα κάνουν εξάμηνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις