dionisis1925 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Πως θα ζητήσεις αναβολή για λόγους υγείας ή για κοινωνικούς λόγους από την στιγμή που δεν σου έχει έρθει το σημείωμα κατάταξης? Αυτές οι διαδικασίες προϋποθέτουν το σημείωμα κατάταξης και μετά μπορείς να κινηθείς όπως εσύ θέλεις.
XarisArgy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 11 Μαρτη μπαινω ΚΕΕΔ. Σχετικα με την ακτινογραφία θώρακος που ζητανε, γνωριζει κανεις αν μπορώ να την κανω και σε κεντρο υγειας αντι για Νοσοκομείο?
Taflathos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 7 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Πως θα ζητήσεις αναβολή για λόγους υγείας ή για κοινωνικούς λόγους από την στιγμή που δεν σου έχει έρθει το σημείωμα κατάταξης? Αυτές οι διαδικασίες προϋποθέτουν το σημείωμα κατάταξης και μετά μπορείς να κινηθείς όπως εσύ θέλεις. Έχει έρθει το σημείωμα κατάταξης. Απλά ρωτάω αν γνωρίζει κανείς ή έχει κάνει το ίδιο.
dionisis1925 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 20 λεπτά πριν, Taflathos είπε Έχει έρθει το σημείωμα κατάταξης. Απλά ρωτάω αν γνωρίζει κανείς ή έχει κάνει το ίδιο. Για να πάρεις αναβολή μέσω Φρουραρχείο θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία 5 ημέρες πριν την ημερομηνία κατάταξης, για αναβολή για κοινωνικούς λόγους θα πρέπει να κάνεις αίτηση στην στρατολογία.
w95chris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 15 hours ago, Taflathos said: Λάθος δικό μου. Ψυχίατρο όχι ψυχολόγο. Ναι το ξέρω για κοινωνικούς ότι είναι μια φορά. Απλά σκέφτομαι ότι ίσως με συμφέρει να ζητήσω από τώρα με χαρτί γιατρού αλλά δε ξέρω αν θα μου ζητήσουν μετά να παρουσιαστώ μέσα στο Μάρτη. Άνθρωπε μου εσύ θες αναβολή. Μέχρι εδώ καλά. Αν πάρεις για κοινωνικούς θα πας στην μεθεπόμενη ΕΣΣΟ. Χωρίς να χρειαστεί να παρουσιαστείς στο στρατόπεδο ή στο Φρουραρχείο. Αν πάρεις για ψυχιατρικούς λόγους θα πρέπει να πας Φρουραρχείο 5 ή 10 μέρες πριν (ανάλογα τι γράφει το χαρτί σου. Και φυσικά εργάσιμες μέρες) με τα κατάλληλα έγγραφα σου. Εκεί θα σε παραπέμψουν στην επιτροπή απαλλαγών. Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού και να παρουσιαστείς στο ΝΝΚ για να σε δει η επιτροπή. Δηλαδή δεν είναι ότι πας Φρουραρχείο και τέλος. Έχει διαδικασία μετά. Το αν θα είναι Μάρτη ή Απρίλη αρχές δε ξέρω. Απλά στην επιτροπή δεν έχει δε μπορώ εκείνη τη μέρα, βάλτε με άλλη. Εκεί σου λένε τάδε μέρα και τάδε ώρα έλα.
Taflathos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, w95chris είπε Άνθρωπε μου εσύ θες αναβολή. Μέχρι εδώ καλά. Αν πάρεις για κοινωνικούς θα πας στην μεθεπόμενη ΕΣΣΟ. Χωρίς να χρειαστεί να παρουσιαστείς στο στρατόπεδο ή στο Φρουραρχείο. Αν πάρεις για ψυχιατρικούς λόγους θα πρέπει να πας Φρουραρχείο 5 ή 10 μέρες πριν (ανάλογα τι γράφει το χαρτί σου. Και φυσικά εργάσιμες μέρες) με τα κατάλληλα έγγραφα σου. Εκεί θα σε παραπέμψουν στην επιτροπή απαλλαγών. Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού και να παρουσιαστείς στο ΝΝΚ για να σε δει η επιτροπή. Δηλαδή δεν είναι ότι πας Φρουραρχείο και τέλος. Έχει διαδικασία μετά. Το αν θα είναι Μάρτη ή Απρίλη αρχές δε ξέρω. Απλά στην επιτροπή δεν έχει δε μπορώ εκείνη τη μέρα, βάλτε με άλλη. Εκεί σου λένε τάδε μέρα και τάδε ώρα έλα. Οκ αυτό ήθελα να καταλάβω. Όποτε ζητάω για κοινωνικούς λόγους για να είμαι σίγουρος τώρα και κοιτάω για ψυχιατρικούς λόγους αργότερα.
georchor Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά. Έχω μπερδευτεί σχετικά με τον τύπο της φωτογραφίας που θα πρέπει να συνοδεύει την ακτινογραφία. Έχω στην κατοχή μου ασπρόμαυρες που είχα χρησιμοποιήσει για την ταυτότητα μου σχετικά πρόσφατα. Είναι κομπλέ αυτές ή χρειάζεται να βγάλω έγχρωμες;
phanispal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 10 ώρες πριν, XarisArgy είπε 11 Μαρτη μπαινω ΚΕΕΔ. Σχετικα με την ακτινογραφία θώρακος που ζητανε, γνωριζει κανεις αν μπορώ να την κανω και σε κεντρο υγειας αντι για Νοσοκομείο? Μην την κάνεις πριν μπεις, θα βγάλει κίνηση το ΚΕΕΔ για 401 να πας να την κάνεις εκεί μαζί με πολλούς ακόμα.
XarisArgy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Κατι ακομα, στο σημείωμα κατάταξης λεει αν μενεις μακρια μπορεις να επικοινωνήσεις με το τοπικο φρουραρχειο ή την αστυνομία για να μετακινηθείς με εξοδα της υπηρεσίας. Τι περιλαμβάνει αυτο?
Titos301 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Ξερεις κανεις τι ειναι το τεχνικο και αν μπορω να παω ελδυκ; (οκ ειμαι θηβα αλλα δεν ξερω αν εισαι σιγουρο)
Maurikycli Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Το τεχνικό παλιά θεωρείτο "τούφα". Για Κύπρο θέλουν "σκοπάνθρωπους" οπότε δεν νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο η ειδικότητα 1
sok77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Ερώτηση για 124 ΠΒΕ - Τρίπολη Τα στοιχεία που συμπληρώσαμε στο esso.haf (πχ βάρος ύψος) ισχύουν ή θα μας κάνουν μετρήσεις την ημέρα κατάταξης και θα τα συλλέξουν από την αρχή.
jgeorgiou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 9 ώρες πριν, sok77 είπε Ερώτηση για 124 ΠΒΕ - Τρίπολη Τα στοιχεία που συμπληρώσαμε στο esso.haf (πχ βάρος ύψος) ισχύουν ή θα μας κάνουν μετρήσεις την ημέρα κατάταξης και θα τα συλλέξουν από την αρχή. γιατί? ψήλωσες στο μεταξύ? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε γιατί? ψήλωσες στο μεταξύ? Μπορεί να αδυνάτησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις