tzagaritos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Καλημέρα και καλή χρονιά, Μπαίνω 24/1 Θήβα και επειδή είναι μόνο μία ώρα από Αθήνα έλεγα να πάω με το αμάξι. Έχει κάποιο χώρο έξω/κοντά στο στρατόπεδο ή να αποφύγω να πάρω αμάξι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Καλύτερα να πας με το ΚΤΕΛ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, tzagaritos είπε Καλημέρα και καλή χρονιά, Μπαίνω 24/1 Θήβα και επειδή είναι μόνο μία ώρα από Αθήνα έλεγα να πάω με το αμάξι. Έχει κάποιο χώρο έξω/κοντά στο στρατόπεδο ή να αποφύγω να πάρω αμάξι? Μην παρεις αμάξι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Στις 31/12/2023 στις 3:19 ΜΜ, dionisis1925 είπε Είχες πάρει αναβολή για λόγους υγείας? Αν είχες πάρει τέτοια αναβολή περάστηκε στο σύστημα σαν αναβολή για ψυχολογικούς λόγους , θα έπρεπε να προσκομίσεις στην επιτροπή γνωμάτευση από ψυχίατρο ή ψυχολόγο πως πλέον δεν αντιμετωπίζεις θέματα με στρες ή άγχος για να σε βγάλουν Ι1 ή Ι2. Είχα πάρει αναβολή λόγο άγχους και όταν πήγα στην επιτροπή τους είπα είμαι μια χαρα και έτοιμος να παω(που καλά δεν είμαι είμαι ακόμα αγχωμένος απλά πρέπει να παω για να τελειώνω)… και παρόλα αυτά που τους είπα όλα καλά πηρα ι3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lp_fan_1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Για μενα παιδια οποιος μπορει να παει κυπρο.Κυπρο πηγα και δεν το μετανιωσα λεπτο,πιο γρηγορα θα εισαι σπιτι σου σε αδεια με το αεροπλανο παρα με κτελ και με τρενα αν πηγαινες παραμεθωριο Ελλαδα.Εκτος απο τα περιπου 300 ευρω που σου δινουν στην κυπρο και αφορολογητα τσιγαρα πανφθηνα εχεις και 1 η 2 δωρεαν αεροπορικα εισιτηρια και απο εκει και περα κοβεις στρατιωτικο εισιτηριο που και αυτο βγαινει σχεδον τζαμπα αν το κλισεις μηνες πριν και κανονισεις τις αδειες σου. Στην κυπρο επισης εχει την λεσχη για φανταρους στην λευκωσια που πηγαινεις τρως σκας και δινεις λιγα χρηματα,εχει μαγαζια στην λαρνακα για φαγητο που εχουν φοιτητικες προσφορες για φαγητο.Οι τιμες ειναι καλες και παιρνεις και περισσοτερες αδειες κυπρο απο τι Ελλαδα. Προυποθεσεις για να πας δεν υπαρχουν εκτος του οτι πρεπει να εισαι Ι1 Ι2,εμεις ειχαμε και 6μηνους Κυπρο παντως και αρκετους το 2019. Επισης το αλλο αρνητικο που ειναι το μονο ειναι η κουραση μεχρι να πας ελδυκ που αλλαζεις 2-3 στρατοπεδα,ειδικα η θηβα δεν παλευεται,αλλα εκει κανεις υπομονη 2-3 εβδομαδες και μετα σας στελνουν κυπρο,αν φτασεις και προσαρμοστεις θα περασεις καλα(οσο αυτο γινεται σε πλαισια στρατου) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Είχα πάρει αναβολή λόγο άγχους και όταν πήγα στην επιτροπή τους είπα είμαι μια χαρα και έτοιμος να παω(που καλά δεν είμαι είμαι ακόμα αγχωμένος απλά πρέπει να παω για να τελειώνω)… και παρόλα αυτά που τους είπα όλα καλά πηρα ι3 Αναβολή για άγχος δεν υπάρχει στα χαρτιά, η αναβολή που σου έδωσαν ήτανε για ψυχολογικούς λόγους. Όταν δίνεται τέτοια αναβολή συνήθως όλοι βγαίνουν άοπλοι εκτός και αν παρουσιάσουν γνωμάτευση από ψυχίατρο. Θα έπρεπε να το είχες ψάξει νωρίτερα το θέμα και να είχες προετοιμαστεί καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Καλημέραχιονίσει ποιο νησί πιστεύετε ότι πρέπει να δηλώσω για να έχω μία καλή θητεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 45 minutes ago, Mr.kostas said: Καλημέραχιονίσει ποιο νησί πιστεύετε ότι πρέπει να δηλώσω για να έχω μία καλή θητεία; Μυκονο. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlias621 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Έχει κάποιος πληροφορίες για το πως είναι η θητεία σαν οπλίτης ιατρός στο 404 ΓΣΝΛ ; Όσον αφορά τις υπηρεσίες είναι ένοπλες ή εφημερεύεις στο νοσοκομείο ; Κοιμάσαι στο στρατόπεδο ή στο νοσοκομείο; Έχει αυξημένο φόρτο εργασίας ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από Hlias621 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dv36 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά , εγώ μετά τα ΣΒΕΝ ( ΣΤ ΕΣΣΟ ) πήγα κατευθείαν στην μονάδα μου χωρίς ΣΠΕΝ και μου λένε ότι θα πάω τώρα Η ερώτηση μου είναι η εξής επειδή για λόγους οικογενειακούς θα ήθελα να ξέρω την ημερομηνία που ξεκινάνε τα επόμενα ΣΠΕΝ. Υπάρχει περίπτωση να γίνουν ΣΠΕΝ αναμεσα σε δύο ΕΣΣΟ ξεκαρφωτα η απλά θα περιμένω την Α ΕΣΣΟ να τελειώσει τα ΣΒΕΝ για να πάω μαζί τους; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μαζι με την Α ΕΣΣΟ θα πας, δε γινονται ξεκάρφωτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mosxotrelos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Καλησπέρα και καλη χρόνια σε όλους! Έληξε η αναβολή λογω σπουδών που ειχα και μου εχει βγεί για την Β εσσο. Λογω οικονομικών σκέφτομαι να δηλώσω να παω Κύπρο. Σχεδόν τελείωσα με την σχολή μου ως μηχανολόγος μηχανικός (πτυχιακή εχω να παρουσιάσω) πιστεύετε θα μετρήσει καπου? Επίσης θα ηθελα να ρωτήσω, γνωρίζω οτι στην ΕΛΔΥΚ ο μισθός ειναι κάπου στα 270€ αν δηλώσω όμως ειδικές δυνάμεις για Κύπρο αντι απλα ΕΛΔΥΚ, τι μισθός παιζει σε αυτη την περίπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lp_fan_1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, mosxotrelos είπε Καλησπέρα και καλη χρόνια σε όλους! Έληξε η αναβολή λογω σπουδών που ειχα και μου εχει βγεί για την Β εσσο. Λογω οικονομικών σκέφτομαι να δηλώσω να παω Κύπρο. Σχεδόν τελείωσα με την σχολή μου ως μηχανολόγος μηχανικός (πτυχιακή εχω να παρουσιάσω) πιστεύετε θα μετρήσει καπου? Επίσης θα ηθελα να ρωτήσω, γνωρίζω οτι στην ΕΛΔΥΚ ο μισθός ειναι κάπου στα 270€ αν δηλώσω όμως ειδικές δυνάμεις για Κύπρο αντι απλα ΕΛΔΥΚ, τι μισθός παιζει σε αυτη την περίπτωση? Δεν νομιζω να αλλαζει ο μισθος.Ολοι τα ιδια παιρνουν το 19 εδιναν 280-295 ευρω απο τι θυμαμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 22 ώρες πριν, mosxotrelos είπε Καλησπέρα και καλη χρόνια σε όλους! Έληξε η αναβολή λογω σπουδών που ειχα και μου εχει βγεί για την Β εσσο. Λογω οικονομικών σκέφτομαι να δηλώσω να παω Κύπρο. Σχεδόν τελείωσα με την σχολή μου ως μηχανολόγος μηχανικός (πτυχιακή εχω να παρουσιάσω) πιστεύετε θα μετρήσει καπου? Επίσης θα ηθελα να ρωτήσω, γνωρίζω οτι στην ΕΛΔΥΚ ο μισθός ειναι κάπου στα 270€ αν δηλώσω όμως ειδικές δυνάμεις για Κύπρο αντι απλα ΕΛΔΥΚ, τι μισθός παιζει σε αυτη την περίπτωση? Αν μείνεις εντός Ελλάδας, τότε ειναι πολύ πιθανόν να σε βάλουν στο Μηχανικό λόγω σχολής (όχι πως θα κάνεις κάτι σχετικό κατα 99%). Αν πας στην Κύπρο, όπως και να εχει θα σε μεταφέρουν σε κάποιο άλλο όπλο πριν πας στην ΕΛΔΥΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μου γραφει στο σημειωμα καταταξης οτι ειμαι υποχρεος 1 μηνα επιπλεον θητειας. Ημουν εξωτερικο και περιμενω πτυχιο τον Φεβρουαριο. Στα χερια μου εχω πιστοποιητικο ολοκληρωσης σπουδων το οποιο ειναι κιολας μεταφρασμενο. Λογικα αν τους το δειξω θα ειμαι οκ; Καλη θητεια σε οσους μπαινουν! Λαμια 24 Ιανουαριου, καλο μας πηξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις