nikmarg89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Snoob είπε Όχι, αμέσως μόλις παρουσιάσετε τα δικαιολογητικά για μειωμένη θητεία θα μεταφερθείτε σε απλή μονάδα του στρατού ξηράς. Ναι αυτό εννοώ, άμα το αφήσω και παρουσιάσω τα χαρτιά στον πέμπτο μήνα ή κάτι τέτοιο δεν θα είμαι οκ; Απλός θα με στείλουν σε μονάδα στρατού ξηράς αλλά θα ειναι πράσινομπέρες αφου θα έχω περάσει το τπεν και θα έχω πάρει τον πράσινο μπερέ
Mr.kostas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, phanispal είπε Γενικά εννοείς ή άλλαξε κάτι τώρα; Γενικά πάνε και ΕΛΔΥΚ, όχι μόνο 35ΜΚ. Εγώ δηλαδή που θέλω να κάνω απλό φανταρικό δεν μπορώ να πάω εκεί;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, nikmarg89 είπε Ναι αυτό εννοώ, άμα το αφήσω και παρουσιάσω τα χαρτιά στον πέμπτο μήνα ή κάτι τέτοιο δεν θα είμαι οκ; Απλός θα με στείλουν σε μονάδα στρατού ξηράς αλλά θα ειναι πράσινομπέρες αφου θα έχω περάσει το τπεν και θα έχω πάρει τον πράσινο μπερέ Το έκανε συνάδελφος προ πολλών ετών, βέβαια, κι έφτυσε το γάλα που βύζαξε στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την απόλυση. Και, βέβαια, δεν θα απολυθείς ως μπερές, αν αυτό είναι το ζητούμενο όλης αυτής της κωμωδίας, θα απολυθείς ως τυφεκιοφόρος Σ/Ξ.
nikmarg89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Snoob είπε Το έκανε συνάδελφος προ πολλών ετών, βέβαια, κι έφτυσε το γάλα που βύζαξε στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την απόλυση. Και, βέβαια, δεν θα απολυθείς ως μπερές, αν αυτό είναι το ζητούμενο όλης αυτής της κωμωδίας, θα απολυθείς ως τυφεκιοφόρος Σ/Ξ. Πιστεύω με λίγο ως πολύ μέσον όλα γίνονται να μην έχω θέμα αν τελικά το αποφασίσω ή το άλλο απλός να κάνω κανονικά 9 μήνες. Ιδωμεν.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, nikmarg89 είπε Πιστεύω με λίγο ως πολύ μέσον όλα γίνονται να μην έχω θέμα αν τελικά το αποφασίσω ή το άλλο απλός να κάνω κανονικά 9 μήνες. Ιδωμεν. Kάνε ό,τι καταλαβαίνεις, εγώ σου εξήγησα τι συμβαίνει κανονικά, τώρα άμα έχεις για βύσμα κανέναν χαυλιόδοντα μαμούθ, δεν ξέρω, θα δούμε και εξαμηνίτη "καταδρομέα", τίποτε δεν αποκλείεται.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 57 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Εγώ δηλαδή που θέλω να κάνω απλό φανταρικό δεν μπορώ να πάω εκεί; Μπορείς, αυτο σου λέει, στην ΕΛΔΥΚ.
Mr.kostas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 52 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Μπορείς, αυτο σου λέει, στην ΕΛΔΥΚ. Αααα ΕΛΔΥΚ νομιζα πως ηταν ειδικές δύναμης😅 σρυ
dionisis1925 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, nikmarg89 είπε Πιστεύω με λίγο ως πολύ μέσον όλα γίνονται να μην έχω θέμα αν τελικά το αποφασίσω ή το άλλο απλός να κάνω κανονικά 9 μήνες. Ιδωμεν. Ξέρεις όταν δηλώνεις ειδικές δυνάμεις υπογράφεις μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είσαι δικαιούχος μειωμένης θητείας κατά την ημερομηνία κατάταξης σου . Τα περί βύσματος είναι δικό σου θέμα. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από dionisis1925
nikmarg89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Ξέρεις όταν δηλώνεις ειδικές δυνάμεις υπογράφεις μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είσαι δικαιούχος μειωμένης θητείας κατά την ημερομηνία κατάταξης σου . Τα περί βύσματος είναι δικό σου θέμα. Δεν το ήξερα αυτό. Ευχαριστώ για την ενημέρωση Ξέρει κανείς πως είναι τώρα στο Μεσολόγγι που ανοίξε ξανά ως ΚΕΝ. Αν έχει κανένας εμπειρία τον τελευταίο χρόνο, ότι καλύτερο
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Αααα ΕΛΔΥΚ νομιζα πως ηταν ειδικές δύναμης😅 σρυ (ΕΛ)ληνική (ΔΥ)ναμη (Κ)ύπρου 1
JakeKaufman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 16 hours ago, nikmarg89 said: Ναι αυτό εννοώ, άμα το αφήσω και παρουσιάσω τα χαρτιά στον πέμπτο μήνα ή κάτι τέτοιο δεν θα είμαι οκ; Απλός θα με στείλουν σε μονάδα στρατού ξηράς αλλά θα ειναι πράσινομπέρες αφου θα έχω περάσει το τπεν και θα έχω πάρει τον πράσινο μπερέ Κανόνισε για σπάσιμο μετά να σε βάλουν να καθαρίζεις τουαλέτες με τον πράσινο μπερέ για κάνα 20ημερο συνεχόμενο 😀 και θα έχουν και δίκιο
alkis__7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Στις 20/12/2023 στις 11:24 ΠΜ, tzagaritos είπε Καλημερα σε ολους, βλεπω σε διαφορα ενημερωτικα site γραφουν για την Α ΕΣΣΟ 2024. Εσας στην πληροφορια για την καταταξη σας αναφερει πότε ακριβως μπαινετε και που? Τσέκαρε το σημείωμα κατάταξης σου, τώρα θα πρέπει να βλέπεις μέρος και ημερομηνία! 1
OrthodoxDion Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μάγκες μια ερώτηση, γιατί το σημείωμα κατάταξης μου λέει οτι υπέχω πρόσθετη θητεία 2 μηνών; Διάβασα οτι εξαγοράζεται με 90 ευρώ, αλλα δεν ξέρω γιατί μου έγινε αυτό..
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, OrthodoxDion είπε Μάγκες μια ερώτηση, γιατί το σημείωμα κατάταξης μου λέει οτι υπέχω πρόσθετη θητεία 2 μηνών; Διάβασα οτι εξαγοράζεται με 90 ευρώ, αλλα δεν ξέρω γιατί μου έγινε αυτό.. Είχες πάρει αναβολή λόγω σπουδών χωρίς να τις τελειώσεις;;Είχες περάσει περιοδεύων ; Μπορείς να ρωτήσεις την στρατολογία της περιοχής σου να σου πουν τον λόγο.
mr.robot Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Μου είπαν στην μονάδα μου στον Έβρο πως εάν πάρω μετάθεση σαν εξάμηνος θα κάνω + 3 μήνες έξτρα. Εγώ όμως είχα ήδη πάρει 2 μεταθέσεις μια από την πρώτη μονάδα για την Αθήνα κ μετά τις έκτακτες μεταθέσεις για Έβρο. Ισχύει αυτό ρε παιδία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις