tzagaritos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, bele είπε Γεια σε ολους! Εχω κανει αιτηση για να μπω στην Α ΕΣΣΟ Ιανουαριου στις 7/12. 8/12 πηρα τηλ στη στρατολογια και μου ειπαν οτι ελαβαν κανονικα την αιτηση, αλλα ακομη δεν εχω λαβει σημειωμα καταταξης. Εχει παρει καποιος το χαρτι απο τωρα; Ειμαι στην στραλογολια θεσσαλιας αν αυτο παιζει ρολο. Ευχαριστω! Δεν εχει βγει ακομα καταταξη για την Α ΕΣΣΟ. Οταν βγει, θα φανεί εδώ και θα κάνουν ανακοινωση τυπου όπως έκαναν για την ΣΤ ΕΣΣΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 45 minutes ago, tzagaritos said: Δεν εχει βγει ακομα καταταξη για την Α ΕΣΣΟ. Οταν βγει, θα φανεί εδώ και θα κάνουν ανακοινωση τυπου όπως έκαναν για την ΣΤ ΕΣΣΟ Ευχαριστω πολυ φιλε μου για τα links! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα σας ποτέ πρέπει να κόψω την αναβολή μου για να μπω Β εσσο Μάρτιο? Παίρνω και τηλ στο ρουφ αλλά δεν το σηκώνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankav Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλησπερα σας ποτέ πρέπει να κόψω την αναβολή μου για να μπω Β εσσο Μάρτιο? Παίρνω και τηλ στο ρουφ αλλά δεν το σηκώνουν https://www.stratologia.gr/el/node/156 Οπότε για Β ́ ΕΣΣΟ στο στρατό ξηράς (Μήνας κατάταξης : Μάρτιος) η διακοπή πρέπει να γίνει από 01 Νοεμβρίου έως 01 Ιανουαρίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Καλημερα στο ρουφ ξέρετε τι ωρα κλείνουν τα γραφεία για να παω να κόψω αναβολή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Καλημερα σας το 2006 που πηγα φανταρος , ειχαν έλλειψη στις μεταλλικες ταυτοτητεσ και δεν πηρα ποτε , ειδα οτι υπαρχουν πολλοι που φτιαχνουν αλλα δεν ξερω τι πρεπει να βρω στοιχεια να γραψω πανω τις. θα με βοηθησετε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lambros είπε Καλημερα σας το 2006 που πηγα φανταρος , ειχαν έλλειψη στις μεταλλικες ταυτοτητεσ και δεν πηρα ποτε , ειδα οτι υπαρχουν πολλοι που φτιαχνουν αλλα δεν ξερω τι πρεπει να βρω στοιχεια να γραψω πανω τις. θα με βοηθησετε??? Εγώ παρουσιάστηκα Φεβρουάριο του 2009 (Α ΕΣΣΟ 2009). Στην δικιά μου έχει: [ΕΠΩΝΥΜΟ] [ΟΝΟΜΑ] [ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΜ] [ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ] Πλάκα-πλάκα η δικιά μου έχει τα μαύρα της τα χάλια. Αν τελικά βρεις κάποιο μαγαζί που να φτιάχνει τέτοιες μεταλλικές ταυτότητες και μείνεις ικανοποιημένος, ενημέρωσε μήπως πάρω και εγώ. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2023 από gokuthelegend 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Καλημερα σε ολους, βλεπω σε διαφορα ενημερωτικα site γραφουν για την Α ΕΣΣΟ 2024. Εσας στην πληροφορια για την καταταξη σας αναφερει πότε ακριβως μπαινετε και που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, tzagaritos είπε Καλημερα σε ολους, βλεπω σε διαφορα ενημερωτικα site γραφουν για την Α ΕΣΣΟ 2024. Εσας στην πληροφορια για την καταταξη σας αναφερει πότε ακριβως μπαινετε και που? Καλησπέρα. Στον αδερφό μου που παρουσιάζεται τον Γενάρη αναφέρει ότι είναι υπόχρεος κατάταξης τον Ιανουάριο αλλά ο ακριβώς τόπος και η ημερομηνία δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Συνηθως τα σημειώματα βγαινουν στις 20 μέρες πριν την κατάταξη οπότε χαλαρώστε. Τώρα όσοι είστε για νησί και θέλετε να κλείσετε αεροπλάνο αντι για παπόρι, ατυχήσατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Συνηθως τα σημειώματα βγαινουν στις 20 μέρες πριν την κατάταξη οπότε χαλαρώστε. Τώρα όσοι είστε για νησί και θέλετε να κλείσετε αεροπλάνο αντι για παπόρι, ατυχήσατε Πριν 3 χρόνια που παρουσιάστηκα εγώ, την ίδια μετά που βρήκε η εγκύκλιος εμφάνισε και στη στρατολογία που παρουσιάζομαι, ένα μήνα πριν την ημερομηνία κατάταξης. Τώρα ίσως έχει αλλάξει κάτι, σίγουρα προς το χειρότερο πιστεύω. Όσο νωρίτερα μάθεις που πρέπει να πας, τόσο καλύτερα κατ έμε, ειδικά αν σου προκύψει και μεγάλο ταξίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Καλημερα άκουσα για Κύπρο πηγαίνουν μόνο ειδικές δυνάμεις ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Γενικά εννοείς ή άλλαξε κάτι τώρα; Γενικά πάνε και ΕΛΔΥΚ, όχι μόνο 35ΜΚ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikmarg89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα, είναι υπόχρεος 6μηνης θητείας αλλά θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις. Γίνεται να παρουσιάσω την οικογενειακή κατάσταση για να πάρω την μειωμένη μετά εφόσον πάρω τον μπερέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Όχι, αμέσως μόλις παρουσιάσετε τα δικαιολογητικά για μειωμένη θητεία θα μεταφερθείτε σε απλή μονάδα του στρατού ξηράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις