Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, bilya είπε

οι ικαροι διαλέγουν αν δεν κάνω λάθος ανάλογα την  κατάταξη που έχουν στην σειρά τους.

Οι χειριστές στα ελικόπτερα στην αστυνομία θα ναι τόσοι λίγοι που λογικά δεν θα παίρνουν κανέναν. Μην κάνουν έχουν κ εξωτερικές συμβάσεις για χειριστές. 

Απο περιέργεια γιατι ενδιαφέρεσαι? Γιατί ούτε Ίκαρος θα γίνεις , ούτε αστυφύλακας. 

ετσι ρωταω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, chrisxpap είπε

Ξέρει κανείς αν ισχύει ότι αν απολυθείς στην Κύπρο χωρίς να σε επαναπατρησουν (σχεδόν αδύνατο ξέρω) παίρνεις κάτι σαν αποζημίωση +3000€?

Ισχύει

Καλησπέρα παιδιά! δεν ξέρω αν διαβάσατε όσο αναφορά την μείωση θητείας σε πολύτεκνους εδω.. Κατι τέτοιο θα έπιανε τις νέες ΕΣΣΟ μόνο? ή και τις ήδη που υπηρετούν? 

9 λεπτά πριν, ekans είπε

Καλησπέρα παιδιά! δεν ξέρω αν διαβάσατε όσο αναφορά την μείωση θητείας σε πολύτεκνους εδω.. Κατι τέτοιο θα έπιανε τις νέες ΕΣΣΟ μόνο? ή και τις ήδη που υπηρετούν? 

αν δεν βγει φεκ δεν ισχύει τπτ

• Like 1

1 ώρα πριν, bilya είπε

αν δεν βγει φεκ δεν ισχύει τπτ

σίγουρα αλλα η ερωτηση μου ειναι αν συνήθως σε τετοιες αλλαγές πιάνει και αυτούς που υπηρετούν ήδη..

7 λεπτά πριν, ekans είπε

σίγουρα αλλα η ερωτηση μου ειναι αν συνήθως σε τετοιες αλλαγές πιάνει και αυτούς που υπηρετούν ήδη..

αυτό είναι άγνωστο καθως μιλάμε για μείωση στους 6μηνες αν γίνει, οπότε οι πιο πολύ θα χουν ήδη >6 μήνες υπόλοιπο. Μην ξεχνάς πλέον οι ΕΣΣΟ είναι 4.

Στο στρατό ξηράς ή στην αεροπορία όταν κάνει κάποιος τη θητεία του πόσο κοντά μπορεί να φτάσει με το αντικείμενο της πληροφορικής; Υπάρχει η δυνατότητα να ασχολείται με προγραμματισμό ας πούμε;

12 λεπτά πριν, l3ck είπε

Στο στρατό ξηράς ή στην αεροπορία όταν κάνει κάποιος τη θητεία του πόσο κοντά μπορεί να φτάσει με το αντικείμενο της πληροφορικής; Υπάρχει η δυνατότητα να ασχολείται με προγραμματισμό ας πούμε;

ναι σίγουρα 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, jimis98 είπε

ποιες θεωρειται αμεταθετες ειδικοτητες των εποπ?

Το μόνο σίγουρο που γνωρίζω είναι ειδικότητας Ειδικών Επιχειρήσεων στην 31 ΜΕΕΔ με έδρα στην Ελευσίνα.

Επεξ/σία από bromiaris

2 ώρες πριν, bromiaris είπε

Το μόνο σίγουρο που γνωρίζω είναι ειδικότητας Ειδικών Επιχειρήσεων στην 31 ΜΕΕΔ με έδρα στην Ελευσίνα.

και εφόσον περάσεις όλοι την επιμονή εκπαίδευση αλλιώς αν όχι παπαλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...