haris_216 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Στις 4/12/2023 στις 12:41 ΜΜ, JakeKaufman είπε διαφωνώ όσο δεν πάει. Οι "φιλίες" έπαψαν από το πρώτο δευτερόλεπτο που πέρασα την πύλη την τελευταία ημέρα. Και τώρα 15 χρόνια μετά, δεν ξαναπηγαινα με τίποτα. καλύτερα στην δουλειά μου που έχω επιλέξει εγώ. Κι εγώ δεν μπορώ να πω ότι έκανα στο στρατό φιλίες που κράτησαν μετά. Για εκείνη την περίοδο όμως μια χαρά ήταν. Και θα συμφωνήσω με τον @spyvelm7 καθώς κι εγώ θα πήγαινα για κάνα μήνα ευχαρίστως (δυστυχώς, κι εννοώ το "δυστυχώς", δεν με κάλεσαν ποτέ για "διακοπές" με πρόσχημα τα "νέα όπλα" ). Σε σχέση με αυτά που ζούμε καθημερινά και συμβαίνουν στη ζωή ο μήνας αυτός θα ήταν ανάπαυλα, κατά τη γνώμη μου πάντα, εκτός βέβαια αν κάποιος έχει δική του επιχείρηση και αυτός ο μήνας θα την "εκτροχίαζε" Και τέλος να ρίξω μία σκέψη, έτσι να υπάρχει. Ξέρω παιδιά ότι πολλοί φρικάρετε με το στρατό και το βλέπετε σαν κάτι αρνητικό. Και ίσως να είναι. Ίσως να έπρεπε να μην υπάρχει καθόλου ο στρατός ή να γίνεται μόνο από επαγγελματίες και στρατόκαυλους. Από τη στιγμή όμως που για την ώρα υπάρχει, make the most of it. Σκεφτείτε ότι είναι η τελευταία καλή δικαιολογία που έχετε στη ζωή σας (για τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους) για να αναβάλετε αποφάσεις και κινήσεις. Μετά το στρατό, είτε υπηρετήσετε είτε απαλλαχθείτε, έρχεστε αντιμέτωποι με την ζωή και τα "πρέπει" της. Και δυστυχώς εκεί δεν παίζουν ούτε αναβολές ούτε απαλλαγές. 2 1
BlackRose56 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tzagaritos είπε Σε εμενα δουλευει αλλα μονο με http, οχι https. Καποιο θεμα θα εχουν με τα certificates. Παιδια ερωτηση, επειδη μπαινω Α ΕΣΣΟ Γεναρη. Από ρούχα κλπ, τι χρειαζεται να αγορασουμε? Μένα τίποτα, ουτε με https ούτε με http! Ότι νάνε! 3 ώρες πριν, tzagaritos είπε Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από BlackRose56
Soldier38 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα! Της Στ' Εσσό πότε θα έρθουν Κύπρο; Έχουμε καμία ενημέρωση;
BlackRose56 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Έκανα πριν μέρες διακοπή αναβολής στα ΚΕΠ, μου λένε μπες στο link parousia.army.gr, το οποίο δεν δουλεύει, φορτώνει, περνώ τηλέφωνο στην στρατολογία δεν το σηκώνουν. Σήμερα ήρθε email για κατάταξη Μαρ 24 Φεβ 24. Και ρωτάω εγω, θα έχω θέμα αν δεν μπω και κάνω ότι είναι να κάνω στο parousiasi.amry.gr????
manolis940 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, BlackRose56 είπε Έκανα πριν μέρες διακοπή αναβολής στα ΚΕΠ, μου λένε μπες στο link parousia.army.gr, το οποίο δεν δουλεύει, φορτώνει, περνώ τηλέφωνο στην στρατολογία δεν το σηκώνουν. Σήμερα ήρθε email για κατάταξη Μαρ 24 Φεβ 24. Και ρωτάω εγω, θα έχω θέμα αν δεν μπω και κάνω ότι είναι να κάνω στο parousiasi.amry.gr???? Καταρχάς κανένα απ' τα 2 link που έδωσες δεν βγάζει σε κάποια σε σελίδα. Έχεις και στα 2 τυπογραφικά https://parousiasi.army.gr/ Η σελίδα αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι υπό συντήρηση. Το δοκιμάζεις για μέρες τώρα και είναι ακόμη υπό συντήρηση; Πριν 2 χρόνια άτομα που δεν το έκαναν καθόλου δεν έγινε και κάτι. Θεωρώ όμως ότι επηρεάζει όσον αφορά την κατάταξη σου το που θα πας. Οπότε για να μην σε πάνε ενδοχώρα ενώ θες παραμεθόριο καλύτερα μπες και δήλωσε την προτίμηση του τόπου που επιθυμείς να υπηρετήσεις. Όλα τα άλλα ψιλοτζάμπα τα γράφεις και στα ζητάνε και μετά . 1
BlackRose56 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, manolis940 είπε Καταρχάς κανένα απ' τα 2 link που έδωσες δεν βγάζει σε κάποια σε σελίδα. Έχεις και στα 2 τυπογραφικά https://parousiasi.army.gr/ Η σελίδα αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι υπό συντήρηση. Το δοκιμάζεις για μέρες τώρα και είναι ακόμη υπό συντήρηση; Πριν 2 χρόνια άτομα που δεν το έκαναν καθόλου δεν έγινε και κάτι. Θεωρώ όμως ότι επηρεάζει όσον αφορά την κατάταξη σου το που θα πας. Οπότε για να μην σε πάνε ενδοχώρα ενώ θες παραμεθόριο καλύτερα μπες και δήλωσε την προτίμηση του τόπου που επιθυμείς να υπηρετήσεις. Όλα τα άλλα ψιλοτζάμπα τα γράφεις και στα ζητάνε και μετά . Ευχαριστώ για την απάντηση, το autocorrect αλλάζει το army άσε amry, επίσης δεν φόρτωνε μέχρι το Σάββατο, οπού είδα συντήρηση.
ioankav Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, BlackRose56 είπε Έκανα πριν μέρες διακοπή αναβολής στα ΚΕΠ, μου λένε μπες στο link parousia.army.gr, το οποίο δεν δουλεύει, φορτώνει, περνώ τηλέφωνο στην στρατολογία δεν το σηκώνουν. Σήμερα ήρθε email για κατάταξη Μαρ 24 Φεβ 24. Και ρωτάω εγω, θα έχω θέμα αν δεν μπω και κάνω ότι είναι να κάνω στο parousiasi.amry.gr???? Νωρίς είναι, λογικά μπαίνεις με τη Β ΕΣΣΟ οπότε θα είναι μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Για την Α ΕΣΣΟ, ήταν μέχρι τέλος Νοεμβρίου, για αυτό βλέπεις να είναι σε κατάσταση συντήρησης. 1
Disrespect Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Παιδιά να πάτε στρατό και να μην βάλετε μέσο γιατί μόνο έτσι μπορείτε να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις. Εγω νομιζα οτι είμαι μορφωμένος επειδή ειχα τελειώσει ενα ψωροπανεπιστήμιο και ηξερα κατι ψωροαγγλικα και γαλλικά αλλα στη Θήβα και στα Ρίζια Έβρου ήταν που πραγματικά άνοιξαν οι πνευματικοί μου ορίζοντες και εμαθα πολλές ξενες γλώσσες όπως Αγρινιώτικα, Κρητικά, Ποντιακά, Ρώσικα, Βλάχικα, Γύφτικα, και επίσης πολύ χρήσιμη slang ορολογία που πουθενά αλλού δεν μπορείς να διδαχθείς. 1 1
Mr.kostas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα μου λήγει η αναβολή μου τον Μάρτιο αλλά θέλω να μπω Μάρτιο κιολας… άμα τώρα μες στο μήνα κόψω την αναβολή θα μπω β εσσο που θέλω ? Και επισης ξέρετε κάποιο τηλ του ρουφ? Γιατί έχω βρει μερικά αλλά δεν μου τα σηκώνουν…
mr.robot Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Αλανια για την 6 μήνη θητεία λόγο 4 παιδιών παίζει ρόλο ποιος θα πάει πρώτα στρατό; η άκουσα μπαρουφες; Πχ εμένα ο αδελφός μου έχει ήδη πάει στρατό το 2019 κ τώρα είμαι μέσα εγώ αλλά μου είπε κάποιος ότι μόνο ο πρώτος αδερφός δικαιούται 6 μήνη θητεία
dionisis1925 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Αρμόδιοι να σου απαντήσουν σε αυτές τις ερωτήσεις είναι η στρατολογία και τα γραφεία της μονάδας που υπηρετείς.
ioankav Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, mr.robot είπε Αλανια για την 6 μήνη θητεία λόγο 4 παιδιών παίζει ρόλο ποιος θα πάει πρώτα στρατό; η άκουσα μπαρουφες; Πχ εμένα ο αδελφός μου έχει ήδη πάει στρατό το 2019 κ τώρα είμαι μέσα εγώ αλλά μου είπε κάποιος ότι μόνο ο πρώτος αδερφός δικαιούται 6 μήνη θητεία http://army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/b-klados/v4-dieythynsi-stratologikoy/thiteia Spoiler ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ 1. Σύμφωνα με το άρθρο 7 του Ν. 3421/2005 (Α ́302 ), μεταφέρονται στους υπόχρεους μειωμένης θητείας, εφόσον επιθυμούν οι παρακάτω κατηγορίες οπλιτών: α. Εξάμηνης διάρκειας: (1) Όλοι οι αδελφοί από τέσσερα (4) ή περισσότερα ζώντα αδέλφια Μιλάς με το 1ο γραφείο της μονάδας σου και την στρατολογία, αυτοί είναι οι αρμόδιοι που θα σε ενημερώσουν για τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία.
nikmarg89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα, ξέρει κάποιος να μου πει τι θητεία γενικά κάνει κάποιος που κάνει 6μηνο; Χάνεις τίποτα από εκπαίδευση ή γενικά κάποια άλλη διαφορά. Ευχαριστώ
mr.robot Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, nikmarg89 είπε Καλησπέρα, ξέρει κάποιος να μου πει τι θητεία γενικά κάνει κάποιος που κάνει 6μηνο; Χάνεις τίποτα από εκπαίδευση ή γενικά κάποια άλλη διαφορά. Ευχαριστώ Καλημέρα φίλε και καλή θητεία Εγώ προσωπικά δεν έχασα τίποτα , έκανα ότι έκαναν και οι υπόλοιποι στις μονάδες που ήμουν και είμαι σαν 6μηνος
bele Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Γεια σε ολους! Εχω κανει αιτηση για να μπω στην Α ΕΣΣΟ Ιανουαριου στις 7/12. 8/12 πηρα τηλ στη στρατολογια και μου ειπαν οτι ελαβαν κανονικα την αιτηση, αλλα ακομη δεν εχω λαβει σημειωμα καταταξης. Εχει παρει καποιος το χαρτι απο τωρα; Ειμαι στην στραλογολια θεσσαλιας αν αυτο παιζει ρολο. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις