panostosh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Αν μπορεί να απαντήσει κάποιος θα το εκτιμούσα.. Με έχουν βάλει 31 ΜΕΕΔ Ελευσίνα πολεμική αεροπορία τι κάνω τώρα; δεν διάλεξα ειδικές δυνάμεις τώρα αναγκαστικά θα κάνω της άσκησης που κάνουν και αυτοί;; τι πίνουν τα άτομα που βγάζουν τις ειδικότητες;;;;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχει ειδικές δυνάμεις (για οπλίτες) η ΠΑ; Δε νομιζω, αν ησουν ΕΔ θα είχες φύγει απο ΠΑ Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από ProponitisTouKanape
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, panostosh είπε Αν μπορεί να απαντήσει κάποιος θα το εκτιμούσα.. Με έχουν βάλει 31 ΜΕΕΔ Ελευσίνα πολεμική αεροπορία τι κάνω τώρα; δεν διάλεξα ειδικές δυνάμεις τώρα αναγκαστικά θα κάνω της άσκησης που κάνουν και αυτοί;; τι πίνουν τα άτομα που βγάζουν τις ειδικότητες;;;; Τι ειδικότητα έχεις;ΜΕΤΑ;
panostosh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τι ειδικότητα έχεις;ΜΕΤΑ; Το φύλλο πορείας γράφει 31 ΜΕΕΔ Ελευσίνα 31 ΜΕΕΔ είναι η αντίστοιχες ειδικές δυνάμεις της πολεμικής αεροπορίας ομάδα διάσωσης με το που τελείωσα Τρίπολη με έστειλαν εκεί ούτε κάν ΜΕΤΑ, στην ΜΕΤΑ καταλήξανε όλα τα βύσματα
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Σε έχουμε ρωτήσει τόσες φορές ποια είναι η ειδικότητά σου. Εσύ συνεχίζεις τα δικά σου. 2
panostosh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Σε έχουμε ρωτήσει τόσες φορές ποια είναι η ειδικότητά σου. Εσύ συνεχίζεις τα δικά σου. Σου απάντησα τι γράφει το φύλλο πορείας 31 ΜΕΕΔ δεν έχω πάρει άλλη ειδικότητα με το που βγήκα από Τρίπολη την Παρασκευή παρουσιαζομαι 31 ΜΕΕΔ στις 11
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Το οτι πας σε μια μονάδα "Ειδικών δυνάμεων" για στελέχη δε σημαίνει οτι θα γίνεις ειδικοδυναμίτης, όπως το να πας μετάθεση στην Ευελπίδων δε σε κάνει αξιωματικό. Λογικά έχουν κάποια μικρή μονάδα υποστήριξης για χαμαλίκια 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, panostosh είπε Σου απάντησα τι γράφει το φύλλο πορείας 31 ΜΕΕΔ δεν έχω πάρει άλλη ειδικότητα με το που βγήκα από Τρίπολη την Παρασκευή παρουσιαζομαι 31 ΜΕΕΔ στις 11 Δεν έχεις ειδικότητα δλδ? Την παρασκευή θα τα μάθεις όλα.
panostosh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έχεις ειδικότητα δλδ? Την παρασκευή θα τα μάθεις όλα. Ακριβώς, χωρίς ειδικότητα.. οπότε αποδέχομαι ότι θα περάσω "τέλεια" να φανταστω
OrthodoxDion Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μήπως ξέρετε ποιά είναι η πιο 'μάχημη' μονάδα πεζικού; Είμουν 3 μήνες στις Ειδικές Δυνάμεις (2α ΜΑΛ) αλλά χρειάστηκε να πάρω αναβολή για οικογενειακούς λόγους και τώρα δεν μπορώ να ξαναπάω Ειδικές, οπότε ψάχνω ένα στρατόπεδο πεζικού με καλή και μπόλικη εκπαίδευση.. Μέχρι τώρα έχω ακούσει καλά λόγια για την 71η αερομεταφερόμενη μεραρχεία. Έχετε κάποια άλλη πρόταση; Μου ζητάει το βύσμα να πώ που θέλω να πάω... Άλλοι θα έλεγαν κανά μουσείο αλλά εγώ είμαι τρελός 😆 Θέλω να με στάξουν! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από OrthodoxDion 2
Sts013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Επαναπατρίζομαι ΑΣΔΕΝ. Πώς είναι οι υπηρεσίες εκεί, και επίσης, μπορώ να πάρω τις ταπ εκεί ή δεν θα το επιτρέψουν?
dionisis1925 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 6/12/2023 στις 4:24 ΠΜ, OrthodoxDion είπε Καλησπέρα, μήπως ξέρετε ποιά είναι η πιο 'μάχημη' μονάδα πεζικού; Είμουν 3 μήνες στις Ειδικές Δυνάμεις (2α ΜΑΛ) αλλά χρειάστηκε να πάρω αναβολή για οικογενειακούς λόγους και τώρα δεν μπορώ να ξαναπάω Ειδικές, οπότε ψάχνω ένα στρατόπεδο πεζικού με καλή και μπόλικη εκπαίδευση.. Μέχρι τώρα έχω ακούσει καλά λόγια για την 71η αερομεταφερόμενη μεραρχεία. Έχετε κάποια άλλη πρόταση; Μου ζητάει το βύσμα να πώ που θέλω να πάω... Άλλοι θα έλεγαν κανά μουσείο αλλά εγώ είμαι τρελός 😆 Θέλω να με στάξουν! Όχι δεν μπορείς να πας σε αερομεταφερόμενη μονάδα καθώς και εκεί περνάνε εκπαίδευση και παίρνουν μπερέ , εσύ αυτά τα στάδια εκπαιδεύσεως τα έχεις περάσει. Sts013 Σε περίπτωση μετάθεσης, η παραπάνω άδεια που δεν χορηγήθηκε κατά τις ανωτέρω καταστάσεις ετοιμότητας, χορηγείται από τη νέα Μονάδα εντός μηνός από την παρουσίαση σε αυτή. Ειδικά σε όσους υπηρετούν στη νήσο Κύπρο, η προαναφερόμενη τιμητική άδεια μπορεί να χορηγηθεί μετά τον επαναπατρισμό των υπηρετούντων. Αρμόδιος να κρίνει αν συντρέχει κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις είναι ο Διοικητής της Μονάδας ή ανεξάρτητης Υπομονάδας ή Υπηρεσίας, ο οποίος αποφασίζει για τη χορήγησή της, είτε με βάση στοιχεία ή έγγραφα που περιέρχονται σε αυτόν ή προσκομίζει ο ενδιαφερόμενος είτε εξ ιδίας αντιλήψεως. Αντίγραφα των στοιχείων αυτών και σχετικό απόσπασμα Ημερήσιας Διαταγής για τη χορήγηση της τιμητικής άδειας επισυνάπτονται στα ατομικά έγγραφα του υπηρετούντος. ΘΑ πρέπει με λίγα λόγια οι άδειες της παραμεθορίου όταν φύγεις με μετάθεση να είναι περασμένες στον Ατομικό Φάκελο Οπλίτη για να μπορείς να της πάρεις στην νέα σου μονάδα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από dionisis1925 1
BlackRose56 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δουλεύει για εσάς το army.gr ? Ούτε με δεδομένα ούτε με σταθερό internet φορτώνει!
tzagaritos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, BlackRose56 είπε Δουλεύει για εσάς το army.gr ? Ούτε με δεδομένα ούτε με σταθερό internet φορτώνει! Σε εμενα δουλευει αλλα μονο με http, οχι https. Καποιο θεμα θα εχουν με τα certificates. Παιδια ερωτηση, επειδη μπαινω Α ΕΣΣΟ Γεναρη. Από ρούχα κλπ, τι χρειαζεται να αγορασουμε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις