Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

28 λεπτά πριν, Ntinos07 είπε

Ξερει κανεις τι μπορω να περιμένω στο 505 Ταγμα Πεζοναυτών στον Βολο; Ένα στέλεχος στο ΣΒΕΝ μου είπε ότι ήταν κόλαση το 2017... Από καψόνια και ασκήσεις μέχρι και το φαγητό 

2017 με 2023 πολλά αλλάζουν.Απο καλύτερα έως πολύ χειρότερα.Εδώ αλλάζουν απο σειρά σε σειρά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα, μπαινω τη δευτερα 4/11 στο μεγαλο πευκο για τπεν και ειδικοτητα (χελ) και μετα πηγαινω στην μοναδα μου.
Μηπως ξερει κανεις να μου απαντησει ποτε περιπου ξεμπερδευω απ το μεγαλο πευκο και αν παιζουν αδειες για εξεταστικη οσο θα μαι εκει;

Καλησπέρα στην ομάδα μου ήρθε η μετάθεση για 265 ΜΚ Τάγματος Εθνοφυλάκης Μανταμάδου (Λέσβος) θα ήθελα όσοι είναι εκεί να μου πουν τι παίζει με αυτό το στρατόπεδο

Καλησπέρα είμαι Δ εσσο και παρουσιάστηκα παραμεθόριο μετά από έκτακτη μετάθεση από Αθήνα στην παραμεθόριο, 

17 του μηνός παρουσιάστηκα όπως έλεγε και το φύλο πορείας στην μονάδα μου στον Έβρο.

17 Ιανουαρίου απολυομαι.

Οι ΕΤΑΠ για να μετρήσουν (2 ανά μήνα)

Πρέπει να κλείσει ένας μήνας ; πχ 17 Σεπτεμβρίου με 17 Οκτωβρίου είναι 2 εταπ κλπ;

Η κάθε πρώτη του μήνα είναι 2 εταπ; 

Οπότε έτσι χάνω 2 εταπ του Σεπτεμβρίου επειδή ήρθα αργότερα παραμεθόριο και όχι 1 του μηνα;

Επίσης στην άδεια απολύσεως τον Ιανουάριο μετράνε 2 εταπ η όχι επειδή τότε απολυομαι και χάνω 2 εταπ;

Ευχαριστώ πολυ

16 ώρες πριν, mr.robot είπε

Καλησπέρα είμαι Δ εσσο και παρουσιάστηκα παραμεθόριο μετά από έκτακτη μετάθεση από Αθήνα στην παραμεθόριο, 

17 του μηνός παρουσιάστηκα όπως έλεγε και το φύλο πορείας στην μονάδα μου στον Έβρο.

17 Ιανουαρίου απολυομαι.

Οι ΕΤΑΠ για να μετρήσουν (2 ανά μήνα)

Πρέπει να κλείσει ένας μήνας ; πχ 17 Σεπτεμβρίου με 17 Οκτωβρίου είναι 2 εταπ κλπ;

Η κάθε πρώτη του μήνα είναι 2 εταπ; 

Οπότε έτσι χάνω 2 εταπ του Σεπτεμβρίου επειδή ήρθα αργότερα παραμεθόριο και όχι 1 του μηνα;

Επίσης στην άδεια απολύσεως τον Ιανουάριο μετράνε 2 εταπ η όχι επειδή τότε απολυομαι και χάνω 2 εταπ;

Ευχαριστώ πολυ

Κατάλαβα πότε βγήκες δεν καταλαβαίνω πότε μπήκες. Τα ΕΤΑΠ είναι 2 μέρες για κάθε μήνα πλήρους θητείας πρακτικά ξεκινάς από τότε που είσαι στην παραμεθόριο να μετράς.

Αν πήγες λοιπόν παραμεθόριο στις 25 Σεπτεμβρίου στις 25 Οκτωβρίου έχεις μαζέψει 2 ΕΤΑΠ.

Παιδιά καλησπερα θέλω να ρωτήσω πόσες μέρες δικαιουμε για να μετακινηθω από μια μονάδα σε μια άλλη με βάση την χιλιομετρική απόσταση? Πχ για 300 χιλιομετρα αν πούμε ότι παίρνω φύλλο πορείας σήμερα μου δίνουν την αυριανή μέρα και παρουσιάζομαι μεθαύριο? Υπάρχει κάπου κάποιος πίνακας με χιλιομετρική απόσταση?

Όταν παίρνουμε φύλλο πορείας λόγο μετάθεσης σε άλλη μονάδα και φεύγουμε Παρασκευή και παρουσιαζομαστε Δευτέρα στην νέα μονάδα τότε οι μέρες αυτές θεωρούνται άδειας και αφαιρούνται από τις δικές μας;

Στις 30/11/2023 στις 11:26 ΠΜ, mr.robot είπε

Ήρθα παραμεθόριο 17 Σεπτεμβρίου και απολυομαι 17 Ιανουαρίου 2024

Αυτό μετράει σαν 4 μήνες (Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος και ο ένας ακόμα βγαίνει απ' τις μέρες του Σεπτεμβρίου και του Ιανουαρίου)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...