meletis_m Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Στις 13/11/2023 στις 11:39 ΠΜ, azisd είπε Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν παίρνεις απαλλαγή λόγω υπνικής άπνοιας με μηχάνημα cpap; Ευχαριστώ! Θα δώσεις ότι διάγνωση έχεις και λογικά θα σε παραπέμψουν στο ΩΡΛ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShadyX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση σχετικά με τη παραμεθόριο και το 9 μηνο. Αρχικά με το πού πας σε μονάδα παρεμεθοριου η θητεία γίνεται αυτόματα 9 μήνη χωρίς κάποια αίτηση σωστά; Και επίσης αν κατά τη διάρκεια της θητείας σου σε μονάδα παραμεθόριου πάρεις μετάθεση σε άλλη μονάδα παραμεθόριου συνεχίζει να ισχύει το 9 μηνο η πρεπει να είναι αποκλειστικά αμεταθετο; ευχαριστώ! Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από ShadyX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα έχω μια απορεία που θα ήθελα να μου λύσετε τον Μάρτιο μπαίνω στρατό και επειδή θα βγω άοπλος για προσωπικούς λόγους είτε Ι3 είτε Ι4 θα ήθελα να ρωτήσω αν έχω ίσα δικαιώματα με αυτούς που είναι Ι1; Δηλαδή εγώ θέλω να δηλώσω Κύπρο να πάω κι άμα πάω θα έχω τις ίδιες άδειες όπως με έναν Ι1 θα παίρνω τα ίδια λεφτά(γτ η Κύπρος νομίζω δίνει γύρω στα 300) θα μπορώ να αποκτήσω τιμητικές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλησπέρα έχω μια απορεία που θα ήθελα να μου λύσετε τον Μάρτιο μπαίνω στρατό και επειδή θα βγω άοπλος για προσωπικούς λόγους είτε Ι3 είτε Ι4 θα ήθελα να ρωτήσω αν έχω ίσα δικαιώματα με αυτούς που είναι Ι1; Δηλαδή εγώ θέλω να δηλώσω Κύπρο να πάω κι άμα πάω θα έχω τις ίδιες άδειες όπως με έναν Ι1 θα παίρνω τα ίδια λεφτά(γτ η Κύπρος νομίζω δίνει γύρω στα 300) θα μπορώ να αποκτήσω τιμητικές; Πηγαίνουν μη Ι1 στην Κύπρο; Δεν έχω ιδέα,απλά ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Νομίζω πηγαίνουν έως Ι3 αρκεί να είναι ένοπλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Όχι μέχρι Ι2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnles Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας Θα σας παρακαλούσα πολύ να μου δώσει κάποιος πληροφορίες για θητεία στην λέσχη αξιωματικών Θεσσαλονίκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsu123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Johnles είπε Καλησπέρα σας Θα σας παρακαλούσα πολύ να μου δώσει κάποιος πληροφορίες για θητεία στην λέσχη αξιωματικών Θεσσαλονίκης Εγώ θα ζητούσα να μην πάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnles Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAnt31 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, Η αναβολή μου λήγει 31/12/23. Θα με καλέσουν να καταταγώ με την Α ή τη Β ΕΣΣΟ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsu123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ChrisAnt31 είπε Καλησπέρα παιδιά, Η αναβολή μου λήγει 31/12/23. Θα με καλέσουν να καταταγώ με την Α ή τη Β ΕΣΣΟ; Β 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το χιτώνιο κόντυνε μέχρι τον αφαλό... όποιος έχει μπυροκοιλιά την έβαψε. Στο παντελόνι κόντυναν οι τσέπες... δε νομίζω πλέον να χωράνε πορτοφόλι, κινητό και καπνός. Η δε μπλούζα δε ξέρω αν πάει σετ με αναπνευστήρα. 🤣 Ελλάδα 2.0 👍 Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Το χιτώνιο κόντυνε μέχρι τον αφαλό... όποιος έχει μπυροκοιλιά την έβαψε. Στο παντελόνι κόντυναν οι τσέπες... δε νομίζω πλέον να χωράνε πορτοφόλι, κινητό και καπνός. Η δε μπλούζα δε ξέρω αν πάει σετ με αναπνευστήρα. 🤣 Ελλάδα 2.0 👍 Ούτε μωραντηλα θα χωράνε στις τσέπες... Πολύ κακό αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos13121 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα παίδες παρουσιάζομαι 4/12 χαλκη αλλά δεν εχει πλοίο κάθε μέρα , τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinos07 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Ξερει κανεις τι μπορω να περιμένω στο 505 Ταγμα Πεζοναυτών στον Βολο; Ένα στέλεχος στο ΣΒΕΝ μου είπε ότι ήταν κόλαση το 2017... Από καψόνια και ασκήσεις μέχρι και το φαγητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις