manolis940 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 16 ώρες πριν, BlackRose56 είπε Ποίο είναι το πρόστιμο, αν δεν έχω διακόψει την αναβολή σπουδών μετά την αποφοίτησή? Νομίζω ότι ισχύει αυτό που είπε και ο dionisis παραπάνω, αλλά να γίνει η αίτηση αναβολής σε εύλογο χρονικό διάστημα. Μην το αφήσεις γιατί δεν είναι περίεργο να δεις καμιά Καναδέζα έξω απ' το σπίτι σου. 1
BlackRose56 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Αμα φας κακή χρήση της αναβολής, είναι 90€. Ανάξιο λόγου. Βρίσκουν διάφορες αφορμές να το ρίξουν οπότε πολλοί το πληρώνουν, ένας τρόπος να μαζεύουν 90άρικα 4 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Δεν υπάρχει πρόστιμο σε αυτή την περίπτωση. Αν προσκομίσεις βεβαίωση σπουδών όλα καλά. Κατάλαβα σας ευχαριστώ όλους! Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από BlackRose56
jestine Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Ξέρω χαζή ερώτηση για πολλούς, αλλά μπαίνω σε λίγες μέρες ναυτικό. Γνωρίζει κανείς αν στην εξέταση του παθολόγου γίνεται ομαδικά η εξέταση των γεννητικών οργάνων πλέον;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, jestine είπε Γνωρίζει κανείς αν στην εξέταση του παθολόγου γίνεται ομαδικά η εξέταση των γεννητικών οργάνων πλέον; Στρατο ξηρας πριν 3 χρονια δεν γινοταν ομαδικα παντως. 1
manolis940 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 13 ώρες πριν, jestine είπε Ξέρω χαζή ερώτηση για πολλούς, αλλά μπαίνω σε λίγες μέρες ναυτικό. Γνωρίζει κανείς αν στην εξέταση του παθολόγου γίνεται ομαδικά η εξέταση των γεννητικών οργάνων πλέον; Εμένα σε στρατό ξηράς δεν έγινε καθόλου. Απλά με ρώτησαν για το πόσους όρχεις έχω ..... Αν θυμάμαι καλά σε φίλο μου που το συζητούσαμε αλλά είναι 6-7 χρόνια τώρα που πήγε Ναυτικό, του έκαναν τέτοια εξέταση αλλά όχι ομαδική. 1
FORIS78 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα παρουσιάζεται o Ανιψιός μου Μεγάλο πεύκο και γενικά μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει, αν αφήνουν να πάρεις sleeping bag και κινητό μέσα ? Έχουν περάσει 24 χρόνια απ' όταν πήγα εγώ και τότε δεν επιτρεπόταν υπνόσακος, κινητά δεν υπήρχαν τότε τηλεκαρτα και στην ουρά για το καρτοτηλέφωνο 😁
dionisis1925 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, FORIS78 είπε Καλησπέρα παρουσιάζεται o Ανιψιός μου Μεγάλο πεύκο και γενικά μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει, αν αφήνουν να πάρεις sleeping bag και κινητό μέσα ? Έχουν περάσει 24 χρόνια απ' όταν πήγα εγώ και τότε δεν επιτρεπόταν υπνόσακος, κινητά δεν υπήρχαν τότε τηλεκαρτα και στην ουρά για το καρτοτηλέφωνο 😁 Slseping bag στο ΚΕΕΔ ως νεοσύλλεκτος πολύ χλωμό το βλέπω. Κινητό χωρίς κάμερα ναι. 1
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Το 2011 μια χαρά είχα υπνόσακο στο ΚΕΕΔ, και μάλιστα κόκκινο τις πρώτες μέρες, απλά φρόντιζα να τον μαζεύω πριν τις 06:00 που ούτως ή άλλως ξυπνούσαμε. Δε θυμάμαι πώς είχε προκύψει να έχω κόκκινο υπνόσακο, μάλλον δανεικός της τελευταίας στιγμής ήταν. Πάντως πήρα παραλλαγής στο ΚΨΜ του ΚΕΕΔ μετά από λίγες μέρες. Οπότε αφού τους πουλάνε, δύσκολο να πρήζουν μπάλες όταν τους δουν. Βέβαια δεν αποκλείεται να πέσεις και σε κολλημένους. Κινητό να έχει το νου του γιατί αν δεν έχει αλλάξει κάτι, οι πρίζες αποτελούσαν σπάνιο εύρημα, και είχαν πάνω τους μερικές δεκάδες «ταφ»/πολύπριζα, οπότε πρέπει να είναι προετοιμασμένος ότι μπορεί να μην το βρει κάποια στιγμή. 1
manolis940 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, FORIS78 είπε Καλησπέρα παρουσιάζεται o Ανιψιός μου Μεγάλο πεύκο και γενικά μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει, αν αφήνουν να πάρεις sleeping bag και κινητό μέσα ? Έχουν περάσει 24 χρόνια απ' όταν πήγα εγώ και τότε δεν επιτρεπόταν υπνόσακος, κινητά δεν υπήρχαν τότε τηλεκαρτα και στην ουρά για το καρτοτηλέφωνο 😁 Νομίζω και ο αδερφός μου είχε ένα λαδί το 2013 αν δεν κάνω λάθος. Με το κινητό ο στρατός έχει χαλαρώσει. Ίσα ίσα που τις πρώτες μέρες οι πιο λογικοί και ειδικά οι διοικητές που έχουν την ευθύνη σε ρωτάνε αν μίλησες με τους γονείς σου κτλ. Γρήγορη φόρτιση και powerbank βασικά όπως και το ΤΑΦ. Δεν αφήνουμε κινητό απ' τα μάτια μας γιατί μέσα σε 1500 άτομα δεν θα το βρεις ποτέ. Λουκέτα για τα πάντα μέχρι και για τις αρβύλες οι οποίες θέλουν μακρύ και λεπτό λαιμό και φυσικά μαρκαδόρος για να γράφει πάνω στα πράγματα του. Ζεστό νερό δεν υπήρχε ούτε για ζήτω και αν πιάσουν πολλά κρύα ή χιονίσει το νερό θα είναι τόσο πάγος που η μόνη λύση θα είναι τα μωρομάντυλα για να κάνεις μπάνιο. Μακάρι να έχει αλλάξει αυτό. 1
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1ο Λόχο που ήμουν εγώ δεν υπήρχε καν δυνατότητα για ζεστό νερό, σε άλλους απ' ότι θυμάμαι είχαν, αλλά λίγο για τους πρώτους. Ούτως ή άλλως ο ελεύθερος χρόνος ήταν ελάχιστος και το μπάνιο ήταν σχεδόν πολυτέλεια.
Tetrabitos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Νομίζω και ο αδερφός μου είχε ένα λαδί το 2013 αν δεν κάνω λάθος. Με το κινητό ο στρατός έχει χαλαρώσει. Ίσα ίσα που τις πρώτες μέρες οι πιο λογικοί και ειδικά οι διοικητές που έχουν την ευθύνη σε ρωτάνε αν μίλησες με τους γονείς σου κτλ. Γρήγορη φόρτιση και powerbank βασικά όπως και το ΤΑΦ. Δεν αφήνουμε κινητό απ' τα μάτια μας γιατί μέσα σε 1500 άτομα δεν θα το βρεις ποτέ. Λουκέτα για τα πάντα μέχρι και για τις αρβύλες οι οποίες θέλουν μακρύ και λεπτό λαιμό και φυσικά μαρκαδόρος για να γράφει πάνω στα πράγματα του. Ζεστό νερό δεν υπήρχε ούτε για ζήτω και αν πιάσουν πολλά κρύα ή χιονίσει το νερό θα είναι τόσο πάγος που η μόνη λύση θα είναι τα μωρομάντυλα για να κάνεις μπάνιο. Μακάρι να έχει αλλάξει αυτό. Απλά να αναφέρω για το κινητό τώρα ποια που είναι όλα σχεδόν αφής, δεν υπάρχει λόγος να το κλέψουν εκτός άμα είναι "αγράμματοι". Μόνο για ανταλλακτικά κάποια android, αφού θα είναι κλειδωμένα και τα iPhone δεν μπαίνεις με τίποτα μέσα ούτε για ανταλλακτικά, αφού δεν κάνουν τα κομμάτια τα κλωτσαει το DRM. Επίσης ένα κόλπο με νερό που υπάρχει είναι να έχεις 2-3 μπουκάλια νερό 1,5λιτρα και τα αφήνεις να πάρουν θερμοκρασία δωματίου και πας και κάνεις μπάνιο όταν είναι έτοιμα, με φειδώ πάντα. Ίσως να κρυώσεις πιο πολύ από τις ντουζιέρες βέβαια παρά από το νερό.
manolis940 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε Απλά να αναφέρω για το κινητό τώρα ποια που είναι όλα σχεδόν αφής, δεν υπάρχει λόγος να το κλέψουν εκτός άμα είναι "αγράμματοι". Δεν ξέρω σε πια κατηγορία οι κατηγορίες κοινωνικών ομάδων υπάρχει αυτή η νοοτροπία πάντως και το <<μακρινό>> 2013 όλοι αφής είχαμε. Να σημειώσουμε ότι τα κινητά και ξεκλειδώνονται, ειδάλλως θα είχε εξαλειφθεί το φαινόμενο της κλοπής όχι μόνο απ' τα στρατόπεδα αλλά από παντού. Επίσης πωλούνται και για ανταλλακτικά ακόμη και τα iPhone. Κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες πριν την τοποθέτηση είναι δυνατών να αναγνωριστεί το ανταλλακτικό, γι αυτό υπάρχουν δεκάδες iphone αυτή την στιγμή στο insomnia που πωλούνται μόνο για ανταλλακτικά. Είναι όμως μεγάλη συζήτηση και εκτός θέματος για να αναλυθεί το πως εδώ.
visualsuspect Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, μπαίνω στις 10 Νοέμβρη στον στρατό και η ορκομωσία της σχολής μου θα γίνει αρχές Δεκέμβρη όπως φαίνεται. Μεταξύ 5-10 Δεκεμβρίου. Γνωρίζουμε μέχρι και πόσες μέρες άδεια μπορούν να δώσουν; Γιατί πρέπει να μείνω μια μέρα παραπάνω για να ολοκληρώσω και κάτι άλλα θέματα με την σχολή γιατί προφανώς την μέρα της ορκομωσίας δεν θα είναι εφικτό να τα λύσω αυτά. Αν δίνουν μέχρι και 3 μέρες θα με σώσει. Έχουν δώσει ποτέ τόσες μέρες; Ας κλείσει το thread, έγραψα στο ήδη υπάρχων.
visualsuspect Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, μπαίνω στις 10 Νοέμβρη στον στρατό και η ορκομωσία της σχολής μου θα γίνει αρχές Δεκέμβρη όπως φαίνεται. Μεταξύ 5-10 Δεκεμβρίου. Γνωρίζουμε μέχρι και πόσες μέρες άδεια μπορούν να δώσουν; Γιατί πρέπει να μείνω μια μέρα παραπάνω για να ολοκληρώσω και κάτι άλλα θέματα με την σχολή γιατί προφανώς την μέρα της ορκομωσίας δεν θα είναι εφικτό να τα λύσω αυτά. Αν δίνουν μέχρι και 3 μέρες θα με σώσει. Έχουν δώσει ποτέ τόσες μέρες;
alexander098 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, visualsuspect είπε Καλησπέρα, μπαίνω στις 10 Νοέμβρη στον στρατό και η ορκομωσία της σχολής μου θα γίνει αρχές Δεκέμβρη όπως φαίνεται. Μεταξύ 5-10 Δεκεμβρίου. Γνωρίζουμε μέχρι και πόσες μέρες άδεια μπορούν να δώσουν; Γιατί πρέπει να μείνω μια μέρα παραπάνω για να ολοκληρώσω και κάτι άλλα θέματα με την σχολή γιατί προφανώς την μέρα της ορκομωσίας δεν θα είναι εφικτό να τα λύσω αυτά. Αν δίνουν μέχρι και 3 μέρες θα με σώσει. Έχουν δώσει ποτέ τόσες μέρες; Εγω μπαινω 6/11 και εχω ορκωμοσια 8/11. Απλα θα παω στην επομενη. Οσο εισαι στην εκπαιδευση νομιζω ειναι πολυ δυσκολο να παρεις αδεια για μερες.Αν προλαβεις και ορκιστεις θα ειναι ευκολοτερο να παρεις αδεια ( ξερω οτι μετα την ορκωμοσια δινουν αρκετες μερες αδεια απλα ορισμενοι εχουν αναφερει οτι τους πηγαν καπακια στη μοναδα τους)
Προτεινόμενες αναρτήσεις