Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, PlentyRightWithMe είπε

Καλημέρα παιδιά, μπαίνω στρατό τον Μάρτιο. Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία με το βύσμα και εσείς προσωπικά τι θα προτείνατε. Δεν έχω κάτι σίγουρο από άποψη βύσματος ακόμη αλλά λόγω δουλειάς-φοίτησης για 4 συνεχόμενα χρόνια θα ήθελα να μην ξεπατωθώ τελείως στον στρατό και εάν τελικά μπορέσω να ελαφρύνω λίγο το μαρτύριο που έρχεται. Πότε πρέπει κάποιος να βάλει βύσμα και που θα ήταν καλύτερο να πάει, εσείς τι θα προτείνατε; Πχ. αλλαγή σε αεροπορία κτλ και μετά τι΄;  (Στρατός ξηράς προς το παρόν). Παρακαλώ για σοβαρές μόνο απαντήσεις, σας ευχαριστώ πολύ.

Είναι σα να ζητάς συμβουλές για κρεατικά κι ακομα να μην έχεις πάρει ψησταριά. Σου λείπει το βασικότερο βήμα όλων. 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά, ΜΠΑΙΝΩ 1 Νοεμβριου... εχω πρόβλημα ψυχικής υγείας.. παίρνω ΦΑΡΜΑΚΑ και δεν μπορώ να παρευρεθώ στην πόλη της κατάταξης μου... 

Θέλω να κάνω την διαδικασία μέσω ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, γιατί μένω Θεσσαλονίκη τους τελευταίους μήνες (εχω μετακομίσει εδώ).. αλλα το χαρτί της κατάταξης έχει ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ την πολη της επαρχίας που έμενα πριν έρθω Θεσσαλονικη..........

Η στρατολογική υπηρεσία μου παρολλα αυτά είναι ΕΥΤΥΧΩΣ στην Θεσσαλονίκη..... θα με δεχτούνε αν πάω στο ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ?

Ευχαριστώ πολύ, είναι επείγον!! (δεν μου σηκώνουν το τηλέφωνο....)

Δημοσ.
15 ώρες πριν, OMG540 είπε

Παιδιά, ΜΠΑΙΝΩ 1 Νοεμβριου... εχω πρόβλημα ψυχικής υγείας.. παίρνω ΦΑΡΜΑΚΑ και δεν μπορώ να παρευρεθώ στην πόλη της κατάταξης μου... 

Θέλω να κάνω την διαδικασία μέσω ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, γιατί μένω Θεσσαλονίκη τους τελευταίους μήνες (εχω μετακομίσει εδώ).. αλλα το χαρτί της κατάταξης έχει ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ την πολη της επαρχίας που έμενα πριν έρθω Θεσσαλονικη..........

Η στρατολογική υπηρεσία μου παρολλα αυτά είναι ΕΥΤΥΧΩΣ στην Θεσσαλονίκη..... θα με δεχτούνε αν πάω στο ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ?

Επρεπε ήδη να εχεις πάει απο εκεί να ρωτήσεις.

Δημοσ.
14 hours ago, OMG540 said:

οπως σου εγραψε δε χανεις κατι να ρωτησεις. Ωστοσο επειδη ο Ε.Σ (στρατος) λειτουργει ως ελληνικο δημοσιο προηγουμενων δεκαετιων, ισως σε αναγκασουν να πας στο φρουραρχειο της πολης που σου ηρθε το χαρτι. Μπορεις επισης να δοκιμασεις με emails (γενικα ο Ε.Σ δε το εχει με τα τηλ, με τα emails εχεις καποια τυχη)

• Like 1
Δημοσ.
17 hours ago, OMG540 said:

Θα σε δεχτούν απλά αύριο πρωί πας να στηθείς φρουραρχείο για να ξεκινήσεις την διαδικασία (φρόντισε να έχεις όλα τα χαρτιά σου πρωτότυπα και από μια φωτοτυπία γιατί εγώ έτρεχα στο Παμακ πρωινιάτικα για να βγάλω, να έχεις και το σημείωμα κατάταξης μαζί σου)

Δημοσ.
18 ώρες πριν, OMG540 είπε

23 λεπτά πριν, arianos16 είπε

Θα σε δεχτούν απλά αύριο πρωί πας να στηθείς φρουραρχείο για να ξεκινήσεις την διαδικασία (φρόντισε να έχεις όλα τα χαρτιά σου πρωτότυπα και από μια φωτοτυπία γιατί εγώ έτρεχα στο Παμακ πρωινιάτικα για να βγάλω, να έχεις και το σημείωμα κατάταξης μαζί σου)

Ετυχε σε γνωστό μου πριν δύο χρόνια.

Το φρουραρχείο τον δέχθηκε κανονικά... αλλά μετα το ΚΕΠ στέλνει τα χαρτιά  στην στρατολογία που υπάγεσαι και αυτοι με την σειρά τους τα στέλνουν στο στρατιωτικό  νοσοκομείο της περιοχής τους .

Η λύση ήταν πριν τα πάει στο ΚΕΠ να συνεννοηθεί με την στρατολογία να γίνει αλλαγή τόπου κατοικίας ώστε το ΚΕΠ να στείλει τα χαρτιά στην στρατολογία της κατοικίας του. 

Δημοσ.

Κάτοικος Θεσσαλονίκης με δηλωμένη στρατολογία στην Κοζάνη έκανα κανονικά διαδικασία μέσω φρουραρχείου Θεσσαλονίκης και εξέταση / επιτροπή στο 424 

Δημοσ.
10 hours ago, arianos16 said:

Κάτοικος Θεσσαλονίκης με δηλωμένη στρατολογία στην Κοζάνη έκανα κανονικά διαδικασία μέσω φρουραρχείου Θεσσαλονίκης και εξέταση / επιτροπή στο 424 

Καλησπερα πιο πολυ για 100% επιβεβαιωση  ρωταω γιατι εχω καταγχωθει (ειμαι δηλωμενος ΣΑ Κρητης), δηλαδη στο χαρτι καταταξης στα στοιχεια διαμονης εγραφε περιφερεια Θεσσαλονικης και πηγες στο φρουραρχειο Θεσσαλονικης και ολα κομπλε? 

Δημοσ.

Ξέρουμε τίποτα για τα αθλήματα για τους πεζοναύτες? Απο οτι είδα σε διάφορα φόρουμ λενε 30 κάμψεις, 30 κοιλιακούς, 4 έλξεις και 1χλμ σε 5 λεπτά. Ισχύει?

Δημοσ.
6 hours ago, Prasino Mantarinh said:

Καλησπερα πιο πολυ για 100% επιβεβαιωση  ρωταω γιατι εχω καταγχωθει (ειμαι δηλωμενος ΣΑ Κρητης), δηλαδη στο χαρτι καταταξης στα στοιχεια διαμονης εγραφε περιφερεια Θεσσαλονικης και πηγες στο φρουραρχειο Θεσσαλονικης και ολα κομπλε? 

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι απλά πας φρουραρχείο , όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, BlackRose56 είπε

Ποίο είναι το πρόστιμο, αν δεν έχω διακόψει την αναβολή σπουδών μετά την αποφοίτησή?

Αμα φας κακή χρήση της αναβολής, είναι 90€. Ανάξιο λόγου. Βρίσκουν διάφορες αφορμές να το ρίξουν οπότε πολλοί το πληρώνουν, ένας τρόπος να μαζεύουν 90άρικα :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, BlackRose56 είπε

Ποίο είναι το πρόστιμο, αν δεν έχω διακόψει την αναβολή σπουδών μετά την αποφοίτησή?

Δεν υπάρχει πρόστιμο σε αυτή την περίπτωση.

Αν προσκομίσεις βεβαίωση σπουδών όλα καλά.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...