DjTony Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, PanosTsarantanis είπε ειμαι στην διεργασια να παω στον ψυχοθεραπευτη γιατι εχω κλεισει ραντεβου στις 11 Νοεμβριου, αλλα ο στρατος ειναι στις 1 νοεμβριου, τι να πω και τι να κανω? Να ρωτήσω εγώ τώρα. Πόσο ετών είσαι; όσο μεγαλώνεις το γνωρίζεις φαντάζομαι ότι είναι πιο δύσκολο να την παλέψεις μέσα έτσι; ακόμα και ένα χρόνο μετά μεγαλώνοντας αλλάζουν πολλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w95chris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 12 hours ago, PanosTsarantanis said: ειμαι στην διεργασια να παω στον ψυχοθεραπευτη γιατι εχω κλεισει ραντεβου στις 11 Νοεμβριου, αλλα ο στρατος ειναι στις 1 νοεμβριου, τι να πω και τι να κανω? Τώρα χωρίς χαρτί θα ταλαιπωρηθείς. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να πας κατευθείαν στο στρατόπεδο να σε δει εκεί ο ψυχίατρος παρά να πας στο Φρουραρχείο της πόλης σου. Να ξέρεις ότι οι αναβολές είναι 6 μήνες το ελάχιστο (και 2 χρόνια το μέγιστο). Συνήθως δίνουν έναν χρόνο (από ότι έχω διαβάσει στο διαδίκτυο) αν και προσωπικά μου έδωσαν 6 μήνες (με χαρτί από γιατρό). Όπως και να έχει, εφόσον υπάρχει χαρτί από ψυχίατρο που εξηγεί την πάθηση σου, αναβολή θα πάρεις. Ίσως σε ζαλίσει λίγο η επιτροπή (αν πέσεις σε κανέναν τρελαμένο) αλλά μέχρι εκεί. Όπως και να έχει βλέπω τρεις επιλογές: 1)Πας χωρίς χαρτί για αναβολή και ο,τι γίνει (είτε στρατόπεδο είτε Φρουραρχείο) 2)Βρίσκεις έναν άλλο ψυχίατρο να κλείσεις ραντεβού σύντομα (το πότε θα σου γράψει το χαρτί δεν έχει σημασία. Αρκεί να είναι πρόσφατο) 3)Πας στην στρατολογία και δοκιμάζεις να πάρεις αναβολή για κοινωνικούς λόγους. Έχω διαβάσει πως εύκολα παίρνεις (ένα 3μηνο είναι και χορηγείται μια φορά μόνο) αλλά δεν το έχω ψάξει περισσότερο. Αν καταφέρεις και πάρεις αυτήν την αναβολή, οπωσδήποτε να έχεις χαρτί πριν έρθει το χαρτί ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, CheckMatePal είπε Παιδια, θα ηθελα τη γνωμη σας για το εξης που με προβληματιζει. Την περιοδο των Χριστουγεννων παντρευεται ο ξαδελφος μου στη Τουρκια και εγω δεν εχει πολυ καιρο που εχω μπει στρατο. Γενικα ξερω πως ειναι εφικτο το να ταξιδευεις εξωτερικο οσο εισαι στρατο με διαβατηριο και εχω δει αρκετα κοντινα μου ατομα να το κανουν αρκει να βγαζεις ειδικη αδεια εξωτερικου για να σαι πιο σιγουρος (πραγμα που και εγω εχω σκοπο να ζητησω). Οι προβληματισμοι μου ειναι οι εξης: 1) Ενα ατομο μου ειχε πει (που βεβαια δεν εχει ταξιδεψει εξωτερικο οσο ειναι στρατο) πως ακομα και σε αδειες γκρουπ να παω, χρεωνονται οι κανονικες, αν ειναι για ταξιδι στο εξωτερικο, ισχυει αυτο; 2) Και δευτερο πιο σημαντικο ανησυχω πολυ μη γινει καμια στραβη. Στην προηγουμενη μοναδα μου ενα παιδι που γνωριζα μου ειχε πει πως στη μοναδα γνωριζαν ενα ατομο που ειχε παει Τουρκια και μαλιστα για τουριστικους λογους και ειχε παρει κανονικα την ειδικη αδεια εξωτερικου και δεν ειχε κανενα απολυτως θεμα. Προφανως μου ειπαν να μη βγαζω φωτογραφιες στρατοπεδα κατι που ηδη δεν ειχα κανενα σκοπο να κανω, αλλα και μονο αν παω -οσο ειμαι στρατο αυτην την περιοδο- θα υπαρξει θεμα πιστευετε; Για το 1, ναι ισχύει, τις χρεώνεσαι κανονικές άδειες. Η άδεια Χριστουγέννων είναι άγραφη και δε μπορει να είναι εξωτερικού. Οπότε και θα τις χρεωθείς, και κανονικά θα πρέπει να τις εχεις συμπληρώσει για να στις δώσουν, πρέπει να είναι πολύ καλόβολος ο διοικητής για να σου δώσει "προκαταβολικά" άδειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 14 hours ago, OxiGiannisGiannakis said: Στην αλλαγη φρουρας εκανε οπλισατε πυροβολησατε με την γεμιστηρα φορτωμενη στο οπλο. Αφου δεν εφαγε κανεναν τζαμπα και βερεσε. Οι 3 πρώτες ήταν αβολίδωτες. Άλλαξε κάτι και τις βάζουν όλες κανονικές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamingMaster424 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 16 minutes ago, csontheline said: Οι 3 πρώτες ήταν αβολίδωτες. Άλλαξε κάτι και τις βάζουν όλες κανονικές; Στην παραμεθόριο που το επίπεδο ετοιμότητας είναι μεγαλύτερο, συχνά είναι μόνο μία, μου έτυχε και περίοδος που δεν είχαμε καν αβολίδωτη μέσα, ήταν όλες κανονικές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lospy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Στις 15/11/2021 στις 2:51 ΠΜ, Rusty_EU είπε Παρουσιάζομαι στις 16/11 στο Πέραμα Ιωαννίνων στο στρατόπεδο Κατσιμήτρου. Γνωρίζουμε τι ισχύει για τα κινητά εκεί; Και εγώ μπαίνω 6 του μήνα άμα ξέρει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LittyMeek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Στις 20/10/2023 στις 10:02 ΜΜ, Lospy είπε Και εγώ μπαίνω 6 του μήνα άμα ξέρει κάποιος 7 του μηνός σειρά, άκουσα ότι γενικά είναι πολυ χαλαρα παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Το εχουμε πει πολλες φορες, μην ανησυχειτε για τα κινητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oxygen776 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Μάγκες τα Σπεν Θήβα τελειώνουν 3/11 ημέρα Παρασκευή. Παίζει να δωσουν καμία άδεια το ΣΚ και να παρουσιάστουμε μονάδα από Κυριακη ή Δευτέρα? Γενικά δίνουνε άδειες μετά τη λήξη των σπεν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vlasistsk Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Έκανα διαγραφή από τη σχολή μου πριν 1 μήνα γιατί τη παράτησα και τη διαγραφή την έκανα για να πάρω το επίδομα στέγασης αλλά δε σκέφτηκα το θέμα του στρατού. Κανονικά είχα αναβολή μέχρι τέλος του 2026. Τώρα πρέπει αναγκαστικά να τη κόψω ε; Μπήκα στο stratologia.gr και στο FAQ τους, βρήκα αυτό. 14. Περάτωσα ή διέκοψα τις σπουδές μου στη Σχολή για την οποία μου χορηγήθηκε αναβολή, πριν την λήξη του χρονικού της ορίου. Ισχύει ακόμη η αναβολή μου; Εφόσον περάτωσες ή διέκοψες τις σπουδές σου και δεν παρήλθε το χρονικό όριο μέχρι το οποίο σου χορηγήθηκε αναβολή, αυτή εξακολουθεί να ισχύει μέχρι τη λήξη του ορίου αυτού. Αλλά μετά στις πληροφορίες της αναβολής μου γράφει ότι μετά τη διακοπή ή τη λήξη της αναβολής, θα πρέπει να παρουσιάσω κάποιο πτυχίο ή να αποδείξω ότι σπουδάζω ακόμα (δίνω μαθήματα κτλ.). Τι ισχύει τελικά; Μάλλον πρέπει να τη κόψω ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Αυτό σημαίνει πως έχεις κάνει κακή χρήση αναβολής και η ποινή είναι ένας μήνας παραπάνω θητεία ή 90 ευρώ πρόστιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikostav3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα Παρουσιάζομαι 7/11 κεεδ και σκέφτομαι μετά να δηλώσω για 35μκ Αξίζει ο κόπος από την άποψη μορίων ή είναι το ίδιο με το να κάνεις την θητεία σου εδώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Το ίδιο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PlentyRightWithMe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα παιδιά, μπαίνω στρατό τον Μάρτιο. Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία με το βύσμα και εσείς προσωπικά τι θα προτείνατε. Δεν έχω κάτι σίγουρο από άποψη βύσματος ακόμη αλλά λόγω δουλειάς-φοίτησης για 4 συνεχόμενα χρόνια θα ήθελα να μην ξεπατωθώ τελείως στον στρατό και εάν τελικά μπορέσω να ελαφρύνω λίγο το μαρτύριο που έρχεται. Πότε πρέπει κάποιος να βάλει βύσμα και που θα ήταν καλύτερο να πάει, εσείς τι θα προτείνατε; Πχ. αλλαγή σε αεροπορία κτλ και μετά τι΄; (Στρατός ξηράς προς το παρόν). Παρακαλώ για σοβαρές μόνο απαντήσεις, σας ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, PlentyRightWithMe είπε Καλημέρα παιδιά, μπαίνω στρατό τον Μάρτιο. Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία με το βύσμα και εσείς προσωπικά τι θα προτείνατε. Δεν έχω κάτι σίγουρο από άποψη βύσματος ακόμη αλλά λόγω δουλειάς-φοίτησης για 4 συνεχόμενα χρόνια θα ήθελα να μην ξεπατωθώ τελείως στον στρατό και εάν τελικά μπορέσω να ελαφρύνω λίγο το μαρτύριο που έρχεται. Πότε πρέπει κάποιος να βάλει βύσμα και που θα ήταν καλύτερο να πάει, εσείς τι θα προτείνατε; Πχ. αλλαγή σε αεροπορία κτλ και μετά τι΄; (Στρατός ξηράς προς το παρόν). Παρακαλώ για σοβαρές μόνο απαντήσεις, σας ευχαριστώ πολύ. Θα πας να πάρεις πρωτόκ....... Τι εννοείς πια είναι η διαδικασία με το βύσμα; Συγνώμη αλλά η ερώτηση σου τη σηκώνει την καζούρα. Του βύσμα είναι σχετικό. Άμα μπεις στον στρατό θα σου λένε ότι όλοι έχουν βύσμα. Βύσμα από βύσμα διαφέρει. Έχει άλλες δυνατότητες και άλλη επιρροή οπότε ο καθένας μπορεί να σε βολέψει αλλιώς. Ας πούμε ότι είχες στρατηγό ΓΕΣ για βύσμα και μπορούσε να σε πάει παντού. Αν μένεις ενδοχώρα θα σου πρότεινα να πας σε ένα στρατόπεδο κοντά σου. Ειδικά για Αθήνα οι επιλογές είναι άπειρες. Στην παραμεθόριο μόλις έρθει καλοκαίρι θα χτυπάς την μία υπηρεσία μετά την άλλη. Στην παραμεθόριο καλύτερη ήταν η αεροπορία απ' όσο θυμάμαι, αλλά δεν θυμάμαι αν η θητεία ήταν 12μηνο ή 9μηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις