Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, PanosTsarantanis είπε

@ApoGal Τι θα πρεπει να κανω εγω που δεν θελω να παω στρατο γιατι πιθανος εχω πολλα θεματα στην ζωη μου (οχι ακραια οπως σχιζοφρενεια η ψυχωση)

Είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις.

Γι' αυτό είναι οι υγειονομικές επιτροπές που αυτές εξετάζοντας σε με το ιστορικό σου θα κρίνουν αν είσαι ικανός ή όχι

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ApoGal είπε

Είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις.

Γι' αυτό είναι οι υγειονομικές επιτροπές που αυτές εξετάζοντας σε με το ιστορικό σου θα κρίνουν αν είσαι ικανός ή όχι

Θα με εξετασουν ψυχολογοι?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Στην εποχή μου την επόμενη της κατάταξης.Τωρα δεν ξέρω.

Eνοουσα ποσο θα διαρκεσει η συναντηση με τον στρατιωτικο ψυχολογο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PanosTsarantanis είπε

δεν νομίζω ότι μπορεί να σου πει κανείς προκαταβολικά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

δεν νομίζω ότι μπορεί να σου πει κανείς προκαταβολικά.

υπαρχει περιπτωση καποιος να με βαλει στο στρατο αν τους πω για την καταθλιψη και το αγχος μου

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση καποιος να με βαλει στο στρατο αν τους πω για την καταθλιψη και το αγχος μου

δεν είμαι ειδικός να σου απαντήσω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PanosTsarantanis είπε

μαξ κανα τεταρτο-μισαωρο. Απο φιλο που πηρε απαλλαγη για ψυχολογικους λογους. 2 φορες πήγε και πηρε αναβολη για 1 ετος καθε φορα και στο τελος το ι5. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

μαξ κανα τεταρτο-μισαωρο. Απο φιλο που πηρε απαλλαγη για ψυχολογικους λογους. 2 φορες πήγε και πηρε αναβολη για 1 ετος καθε φορα και στο τελος το ι5. 

Ευχαριστω φιλε. Αν εχω να πω πολλα τοτε τι θα κανω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω φιλε. Αν εχω να πω πολλα τοτε τι θα κανω?

Δεν θα κανεις κανονικη συνεδρια με ψυχολογο. Απλα θα ακουσουν τα προβληματα σου και θα τους δειξεις και χαρτια απο τον ιδιωτη που εχεις. Δεν χρειαζονται παραπανω χρονο για αυτο και εχουν και αλλους ποσους να εξετασουν.  Μπορω να ρωτησω τον φιλο μου αν θες για παραπανω λεπτομερειες.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, PanosTsarantanis είπε

Θα το εκτιμουσα παρα πολυ εαν τον ρωτησεις

Πρέπει να επισκεφτείς έναν ψυχίατρο είτε σε δημόσιο νοσοκομείο είτε σε ιδιωτικό ιατρείο, εκεί θα του αναφέρεις τους λόγους που δεν μπορείς να υπηρετήσεις και θα του ζητήσεις να σου δώσει μια γνωμάτευση για να την προσκομίσεις την ημέρα που θα παρουσιαστείς στο στρατόπεδο.

Ο γιατρός στο στρατόπεδο θα σε ρωτήσει 2-3 πράγματα και θα δώσει σημασία στην γνωμάτευση του γιατρού που σε παρακολούθησε.

Δεν θα πάρεις απαλλαγή σε μια μέρα πάντως θα πρέπει να συμπληρώσεις δύο χρόνια με αναβολές, η πιο συνηθισμένη περίπτωση είναι να σου δώσουν 1 έτος την πρώτη φορά και άλλο 1 έτος την επόμενη και την τρίτη φορά θα πάρεις οριστική απαλλαγή.

Αυτό σημαίνει πως με τον ελληνικό στρατό θα ξεμπερδεψεις σε 2,5 χρόνια.

Υ.Γ Εννοείται πως και τις επόμενες φορές εκτός από την πρώτη θα πρέπει να έχεις χαρτί από ψυχίατρο που να αναφέρει πως το πρόβλημα που έχεις συνεχίζει να υπάρχει και δεν έχει βελτιωθεί.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...